Eski sevgili geçmiş olsun mesajı

Cok haklısın. Ben de bundan korkuyorum. Babası cok kufurbaz biriymiş muhtemelen ailesinden böyle gördüğü için ona normal geliyor. Ya bi yanım da iyi biri olduğunu söylüyor galiba hasta olduğum evde olduğum için aklıma geliyor sürekli. Bazı ortak noktalarımız var evet ama işte frekans tutmadı

Iyi olmak yetmez bir iliski icin. Siz ikiniz birbirinize uygun degilsiniz. Sen o aile ile yapamamissin zaten. Kendini kandirma. Bu adamla cok mutsuz olursun. Hersey iyi olmakla olmuyor.

Sadece alternatiflerden birisiniz. Bu doğal arkadaşa kim daha çok tahammül ederse o kazanacak.

Iyi olmak yetmez bir iliski icin. Siz ikiniz birbirinize uygun degilsiniz. Sen o aile ile yapamamissin zaten. Kendini kandirma. Bu adamla cok mutsuz olursun. Hersey iyi olmakla olmuyor.
Evet aslinda iç dünyamız cok Farklı sanırım bizim. Gezmek eğlenmek istiyor ama sürekli işiyle meşgul, bi kaç kez iş yerinde yani o çalışırken görüştük mesela. Bunlar da hiç hoşuma gitmeyen şeyler aslinda ama cok üstünde durmamıştım. Neyse zaten önemseseydi mesaj atardı. Belki de kurtuldum diye sevinmem gerek

Sadece alternatiflerden birisiniz. Bu doğal arkadaşa kim daha çok tahammül ederse o kazanacak.
Bu şekilde de gerçek bir ilişki sahibi olamaz. Ben sadece onunla konuşuyordum ve değer veriyordum gerçekten. Ama sürekli daha çok yeni, bişeyler zamanla olur falan dedi bana. Vakit ayırmak, önemli hissettirmek zamanla oluyor ona göre

O da onun sorunu? Hem seçenek bol, karar vermekte zorlanıyom diyemiyor da, zamanla olur diyor. Daha flört ederken böyle ise yandın. Daha iyiye gitmiyorlar zamanla, nasılsa yerim sağlam diye bin beter cozutuyorlar.

Kafada soru işaretleri bırakan bi ilişkiye başlamak seni üzer canım beraber olduğunuz süre uzadıkça daha fazla yara alırsın.Karşına hayırlı insanlar çıkması dileğiyle inşallah
Aslinda bi çok konuda benim istediğim gibi biriydi, olması için çaba sarf etmemin sebebi buydu. Zaten baştan beri daha istekli olan da oydu. Ben yoğun duygular hissetsem de cok belli etmedim, biraz geri çektim kendimi. Eve davet edişi filan aslinda sorun etmem ama biraz daha güven oluşsun istedim aramızda. Ama işte bazen çok iyi ilgili, bazen de çok soğuk. Üstelik görüşmek için bi çabası da yok, devamlı iş ve para hırsı. Ha cömert biri ama bu kadar işle kafayı bozmak da iyi gelmiyor bana. Belki zamanla iyi olabilirdi ama olmama ihtimali de vardı. Ben de bi kaç hafta seyrettim sonra bu küfür mevzusu, ailesinin köyden biriyle evlendirmek istemesi, ilgisiz tavırları vs bana iyi gelmemeye başladı. Ben de görüşmeyelim dedim belki de beklemediği bir anda. Sonra cevap vermedi. 2 gün sonra geçmiş olsun mesajı atmış o kadar. Sanırım en büyük sorun ilişkinin sığ kalması bu da onun ilgisizliği yüzünden

O da onun sorunu? Hem seçenek bol, karar vermekte zorlanıyom diyemiyor da, zamanla olur diyor. Daha flört ederken böyle ise yandın. Daha iyiye gitmiyorlar zamanla, nasılsa yerim sağlam diye bin beter cozutuyorlar.
Haklısın belki de benim tahmin ettiğim gibi değil, seçeneği çok fazla. Neyse onun da hakkında hayırlısı olsun. Ben en azından net durdum, cevap vermemek onun ayıbı

Maalesef her seçtiğimiz kişiyle uyuşamıyoruz zorlama olabiliyor bu sizin içinde böyle olmuş olmuyorsa zorlamanın anlamı yok ileride fazla yıpranırsınız böyle yaparak vazgeçmeyi bilin sevgi böyle birşey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…