ESKİ SEVGİLİ, KARARSIZLIK

sarisinprenses

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
700
369
23
Kızlar merhaba, bu sefer bir arkadaşım için soracağım o üye olmadığı için.
Arkadaşım sevgilisinden ilgisizligi ve ettigi ssozler yüzünden daha öncede birkaç sefer ayrılmıştı ama hep baristilar
Şimdi son kez bittigine karar verdiler ve 3 aydır iki tarafta yazmıyor.Cocuk başka kızlari da takibe gecmis.zaten beraberkende yakalamışti bazı konusmalarini

Son düzenleme:
o erkeğin vicdanı olsa zaten kızı üzmedi bence . birde şu var erkekler zaten terk ettiği kadınlara vicdan yapmıyor sadece yapıyormuş gibi görünüyor . ama dimdik mutlu bir şekilde hayatına devam ederse bu kıza ne oldu beni unuttu mu acaba ?başka biri mi var diye düşünüp egosu sarsılabilir merak edebilir. geriye dönerse ancak bu şekilde döner . kimse kendinden vazgeçmiş güçsüz zayıf birini çekici bulmaz bence .

o erkeğin vicdanı olsa zaten kızı üzmedi bence . birde şu var erkekler zaten terk ettiği kadınlara vicdan yapmıyor sadece yapıyormuş gibi görünüyor . ama dimdik mutlu bir şekilde hayatına devam ederse bu kıza ne oldu beni unuttu mu acaba ?başka biri mi var diye düşünüp egosu sarsılabilir merak edebilir. geriye dönerse ancak bu şekilde döner . kimse kendinden vazgeçmiş güçsüz zayıf birini çekici bulmaz bence .
Koyarsam direk unutmuş zaten deyip vicdan rahatlatir cesaret edemez yazmaya düşüncesi var

Koyarsam direk unutmuş zaten deyip vicdan rahatlatir cesaret edemez yazmaya düşüncesi var
vicdanı sızlasa kızı bırakır mı sence ?
hala vicdan diyorsunuz adam gitmiş umrunda değil .ayrıca merhametle ilişki mi yürür ?bence unutmuş gibi yaparsa geri gelir yoksa gelmez .

Hayır canım şarkıyı paylaşan kız değil
pardon ben yanlış okumuşum. yaa aradan 3 ay geçmiş. anlamadığım bişey var kız arkadaşın neden vicdan yapıyo? zate n beraberken bile bişeyler yakalamış. bence arkadaşın boşlukta olduğu için böyle.

Sürekli hakaret ediyormus bu ezik görmektendir yani baska ne olabilrki su an yapması gereken direk cocugu unutmaya baslaması döner mi dönmez mi diye düsündükce kendine olan olur,cocuk unutuldugunu hissederse adım atar , tabi cidden arkadasın onun aklına geliyorsa... Bosuna zaman kaybetmesn unutsun, hic istegi yoksada unutmaya, unutmus gbi yapsın tabi bu demek degil erkeklerle yakınlassın o yanlıs olur bence normal hayatna devam etsin inat ediyo gibi olmasın :) tabi benim fikrim bunlr

Adam yoluna bakmış kız olduğu yerde sayıyor.Bence sırf bunun için bile kendi haline üzülüp mutlu olmaya çalışmalı.Mutlu görünmek az kalır.

Kızlar merhaba, bu sefer bir arkadaşım için soracağım o üye olmadığı için.
Arkadaşım sevgilisinden ilgisizligi ve ettigi salak gerizekalı gibi sozler yüzünden daha öncede birkaç sefer ayrılmıştı ama hep baristilar
Şimdi son kez bittigine karar verdiler ve 3 aydır iki tarafta yazmıyor.Cocuk başka kızlari da takibe gecmis.zaten beraberkende yakalamışti bazı konusmalarini
Sosyal medyada mutlu gorun paylas diyorum mesela arkadaslarimizla flan guldugun resimleri
Ama o vicdan azabına bagliyor olayı belki yazar diye bekliyor bu yüzden uzgün görünmek istiyor
Bende kizlara soruyim dedim.Sizce vicdan azabı çekmesi doğrusu mutlu göründüğü için? Ne yapması doğru? Bana saçma geliyor ama ikna edemiyorum

daha kaç kazık lazım arkadaşına...
haspünallaaahh....
beş para etmez erkek bozuntularına harcatmak istiyo kendini anlaşılan

Genelde ayrılıkta yapılan şeyler...
Çocuk face den birseyler paylaşıyor arkadasim bazen whatsappa ozledigini belli eden şeyler yazıyor vs.

İşte diyorum ki neden face te ekli hala. Numarası neden kayıtlı?
Böyle atara atar yaparak nereye varılacak ki?
Kendisini terk etmiş ve gayet mutlu duran bir erkek geri dönse kabul mü edecek?
Tüm bunları yutarak?
Hep söylüyorum hep söyleyeceğim. Erkekleri bu hale getiren biziz. Şikayete hakkımız yok.

benim ex sevgilim ayrıdıktan sonra bana 'herşeyi affetme hayatta tavsiye sana' diyerek gitmişti...
cevabı bunda saklıdır sanırım :)
umursamasın. gerçekten hayatına baksın, bakamıyorsa bile asla belli etmesin.

Vicdanla iliski gemisi yurumuyor bence ya. Yani mantiken bakacak olursak vicdani olan adam bunlari yapmaz dersin yani.
Bir de ben aşkından ölen, avaz avaz gonderme yapan, hic vermedigi tavizi veren adamin, o acısıni cektigi sure zarfinda facebookta yeni hedefler belirleyip ilgi cekmeye calistigini da gordum. Asik adam vicdan yapmiyorsa, ilgisiz adam niye yapsin bilemedim.

Hem arkadasin niye bir sey kanitlamak zorunda ki? Paylasmasi kendiliginden dogal gelisen zamanlarda paylasim yapsin. Acisini ya da mutlulugunu neden gostermek mecburiyetinde olsun ki? Bence sessiz kalsin. Sessizlik daha cezbedici bence. Hangi secenegi secerse secsin, o kisiye gore ayarlamasin kendini. Yani sosyal medyada mutlu olmayi sececekse sebebi eski sevgilisi olmasin. Ya da sessiz kalacaksa bunun sebebi aci cektigini gostermek icin olmasin. Bir sey kanitlamak zorunda degil. Dogaclama davransin, kendiliginden gelissin her sey. Biliyorum zor ama gerekli. Dunya eskilerin etrafinda donmuyor, hatta bazi erkeklerin bu konuda iddiasi bile yok. Zorla biz kadinlar döndürüyoruz onlari.

Back
X