Eski sevgili krizinden sonra eşimin hareketleri

Narsist eşinden boşandığı için pişmandı kendisi , koca olsun çamurdan olsun kafasına giriş yapılmış.

Çok lazımsa konu sahibi boşasın siz alın, siz katılın o eğlencelere. Ne kocaymış arkadaş.

Eski sevgiliyle seni çok özledim diye mesaj yakalamamışsın.
Evlilik hemen öyle bitirilmez boşanınca ne olacak 2. Evlilikte ne kadar mutlu olacaksın. Boşanınca senden önce o evlenince ne hisedeceksin?
Acaba yatakta mı basması gerekiyordu aldattıgından emin olması icin ? adam gizli gizli eski sevgilisiyle mesajlasıyor, konu ne olursa olsun YANLIŞ. eşi evden gittikten sonra alkol alıp alemler yapıyor, o evde neler döndüğü belli degil. adam okadar geniş ki ne var eski seviglimle görüştümse o iyi biri, sen de eski sevgiline yardıma gidebilirsin dior. ee yuhh yaniii!!
boşanınca kadıncagız kendini kurtarıcak hanımefendi, böyle bir adamla ömür mü geçer, azıcık empati kurun. şimdiye kadar cinsel hastalık kapmadıgına şükretmeli. boşandıktan sonra bir de bu karaktersizin bir daha evlenip evlenmediğini mi takip edecek, nasıl bir kafadasınız inanılır gibi degil

Kendi takip ediyor eski kocasını , o yüzden .

Mevlana'nın 8. öğüdünü benimsemişsiniz sanırım. Genişlikte okyanus gibi ol.

Sizde maşallah insanların evliliklerini birineleri için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Napsın evlilik bitmesin diye gruplara mı girsin kadın? Bu kadar ağlayacaksanız boşamasaydınız kocayı Allah Allah.

Çok da beklemeye gerek yok zira üç kuruşluk şansı hak etmiyor. ivedilikle dehleyin gitsin. Sırtlanın teki. Kapınızda köpek olacağına kendini bekar evine atmış niçin?? çok manidar.

eski sevgilisiyle yazısması bu yaptıklarının yanında masum kaldı resmen,
Evi terketmekte haklıymışsınız,
Bence irtibatı kesip direk boşanın,
Yoksa ilerde çok sıkıntı yaşarsınız, evlilikte güven çok önemli

Eğer eskortlarla birlikteyse cinsel hastalık kapmış olabilirsiniz. Hpv aids gibi hastalıkların testini yaptırın.( hpv prezervatif olsa bile bulaşıcı bir hastalıktır. )

Paçayı kurtardığınıza bakın. Bu iş artık bitmiş. Evlilik diye birsey bırakmamış ki ortada. Engelleyin, gorusmeyin.

Sen gittin ya buda kendince eğleniyorum cosuyorum modunda takılıyor.
Ergen gibi sosyal medyasından sana gosteriyor bak geri dön yoksa beni kalıyorlar
Bıraksın ya bu işleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…