aşkı memnu da peyker de Behlül için böyle diyodu ya bende onu anımsadımVay vay vay!!!
Bu kadar övdüğünüze göre Bred pitte benziyo eski sevgiliniz
Merhaba,Merak ettigim sey bunla birlikte olmussun ve daha sonra baskasiyla evlenmissin.Evlendigin adama bu durumunu nasil acikladin illaki anlamistir ?Yani nasil karsiladi bu durumu?
Bu ise cinsellikten ote DNA copyright meselesi diyelim. Iki adami karsilastirdiniz. Genleri begenmediniz. Bu gayet dogal. Kadin secici olmalidir. Begenmediginiz adamda sakatlik vardir. Icguduler yanlis soylemez. Kadin bir adamin uygunlugunu kokusundan anlarmis (Bilimsel olarak defalarca dogrulandi).Nasıl yani anlamadım? Cinsel anlamda özgürlükten mi bahsediyorsunuz?
Bakin KK uzmanlari...
Kadin secici olmak zorundadir.
Bu bir icgududur.
Bir bildigi vardir.
Kadini yargilamayin. YAR GI LA MA YIN.
ayıp günah kelimeleri doğru değil ama elinizde olmadan bile olsa bir adama karşı cinsel bişeyler hissederken eşinize ihanet etmiş gibi olmuyo musunuz zihninizde. departman değişikliği falan isteyemiyo musunuz?
bu olayın sonu iyi görünmüyor çünkü. cinsellik yaşamışsınız bi de eşinizle karşılaştırıyosunuz sonu hayra alamet değil yani.
ayıp ya da günah demiyorum yanlış diyorum.
o ortamdan sizin ya da o adamın uzaklaşması lazım.
O değil de buraya derdimi yazıyım de aklımı başıma getirin diye yazdım maşallah yazdıklarınızın iticiliğiyle nerdeyse inat edip yoldan çıkacağım.
Tamam hepimiz çok namuslusunuz siz mükemmelsiniz hayatta aklınıza böyle şeyler getirmezsiniz tamam anladık.
Evlisiniz ve bunlari dusunmeniz bi yana gelip buraya yazmaniz bile esiniz icin ne kadar kotu bi durum. Ben olsam esinizin yerinde sizden bosanirdim boylelikle siz de ozgurce eski sevgilinizle ilgili kurdugunuz hayalleri gerceklestiridiniz. Ha kendi eainize sayginiz yok o adamin esi olan hemcinsinize hic yok. Bence siz kendinizi biraz hakli cikarip biseyler yapma pesindesiniz. Esiniz is yerinde eski sevgilisiyle calissa adam her dakka o kadinin hayallerini kursa onu hayal edip sizinle olsa? Eminim mideniz bulanmistir dusunurken.
ben de bu olaya çok sinirleniyorum, konunu geçtim ama şu mükemmel namuslu profile ben de hastayım. bahse varım bir sürü ahlaka mugayir şeyler yapan kadın vardır burda, çünkü çevrede öyle kadınlar var. ama lafa gelince hepsi aslan parçası. kardeşim kendi işini yapıyor ve eli ayağı düzgün olması haricinde bir vasfı yok tanıdığımız öyle kadınlardan bahsediyor kendisine yürüyenlerden inanamazsınız, kılık kıyafet, laf söz mekke medine, zihni olmuş amsterdam.
yani öyle ben de çok inanmıyorum burdaki çok mükemmeliz çok namusluyuz yazılarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?