Eski Sevgili Meselesi

Plazada ekip yonetecek degilsin ya anca forum adminligi yaparsin ergen gerisi kendini ifsa ediyo bi de :d
Çatlıyosun dimi yönetici olduğum için, iyi bi kariyerim olduğu için sözü sürekli oraya getiriyosun çünkü inanamayacağın kadar muhteşem bi hayatım var. Bidr eur alıyorum maaşımı. Hani senin sadece ekonomi haberlerinde fotoğrafını gördüklerinden. O para biriktirerek aldığın o kıyafetler var ya ben onların fiyatına bile bakmadan alıyorum. Yurtdışına çıkmak için parmağımı şıklatmam yeterli asistanım herşeyimi hallediyor. Sen kim ben kiiimm? İyi geceler canım. Umarım bir gün kocanın eline bakmaktan kurtulursun.

La bunlari ortalama metropol kadini yasiyo zaten ergen gerisi koylu :d

Cınım; ne güzel, o çılgın rüyalarından mı bahsetmeye başladın şimdide.. Hayallerin güzelmiş.. Ve malesef bir hayal olarak da kalacaklar aklının bir köşesinde..

La bunlari ortalama metropol kadini yasiyo zaten ergen gerisi koylu :d
Ay dayanamiyorum vallahi. Yazmadan duramiyorum. Asgsfafagg

Asude. Bilmem bilir misin "seytan marka giyer" diye bi film vardi. Harun abi burda "Mirenda Prestly" rolunde

Harun abiyi kesmez metropol.

Ortamlarda;

"*inanamayacağın kadar muhteşem bi hayatım var.
*Bide euro alıyorum maaşımı.
*O para biriktirerek aldığın o kıyafetler var ya ben onların fiyatına bile bakmadan alıyorum.
*Yurtdışına çıkmak için parmağımı şıklatmam yeterli asistanım herşeyimi hallediyor.
*Senin önünde pis salyalarını akıttığın adamlar yatağımdan geçtiler
"

Diye sallarsın popondan.
kim bilecek?
Atış Serbest.

Tamam ben bakireyim.

Ahanda son kelimelerini ateş perest olarak okudum ya, benim uyku vaktim gelmiş de beynim error veriyor anladım :)
Size iyi forumlar.. ben zibariyom.. muhtemelen bu yavrucak hala kültürlü kelimeler arayıp farklı hayaller peşinde konu açma arayışında olacaktır.. onun diğer eserlerinde buluşmak dileği ile..

Seninle yaşadıklarından sonra Onlar da bence tiksinti ve pişmanlık duyar katılıyorum hahaha
Terbiyeni takin bence edepli ol haddini bil buraya konu aciyorsun sonrada tahamul edemiyorsun herkes sana ne diycek ne bekliyosun eski sevgilinle hiseyler yasa canim haklisinmi diycekti ben ne dedimde boyle bir terbiyesizlik yaptin sen kocani seviyor olsaydin eski sevgilinle yasadiklarini dusununce tiksinir pisman olurdun aman bunun neresini sevmisim derdin yeniden ic gecirmezdin ben bunu diyorum sen ne diyosun terbiyesiz insan.

Üfff ayrıca daha yaşın kaç bana akıl veriyorsun yaa gitmiş bide bu yaşta evlenmiş. Çocuk gelinlerden akıl alacak halim yok. Teşekkürler.

Canım ben neden banlanıyor muşum sabahtan beri bir ton laf sayanlar banlansın. Hani nerde adalet??
Üfff ayrıca daha yaşın kaç bana akıl veriyorsun yaa gitmiş bide bu yaşta evlenmiş. Çocuk gelinlerden akıl alacak halim yok. Teşekkürler.
Ya bide profilimemi baktin usenmeden gercekten komiksin bence ise gir calis abicim bak boyle evde oturmak olmuyo kadin sitelerine dadaniyosun ayricada yasim 25 neresi kucuk ay cok guldum ya

Ya bide profilimemi baktin usenmeden gercekten komiksin bence ise gir calis abicim bak boyle evde oturmak olmuyo kadin sitelerine dadaniyosun ayricada yasim 25 neresi kucuk ay cok guldum ya
25 yasında evli olana çocuk gelin diyen tek insan konu sahibi oldu sanırım tövbe ya rabbi

Londoner başka bir üyenin tavsiyesi vardı yapman gerekenler ile ilgili dördüncü sayfadaydı sanırım. Sana benzer şeyler yaşayan bir arkadaşım vardı senin gibi karmaşık değildi ilişkisi ama yakındı yaşadıkları ve sevgilisi vardı, ama başka birine karşı bir Çekim ve tutku duyuyordu. O erkek arkadaşını seviyordu ve diğer şahısla asla bir araya gelmemeye çalışarak uzaklaştı ve şimdi evli zaten. İş değiştiremiyorsan, kendini ve bakış açını değiştir, elinden geliyorsa iletişimi en aza indir ama pişmanlık duyacağın bir şeyler yapma, yaşadığın duygular belki gelip geçicidir aksi olsa zaten başka olurdu durum.ayrıca Amerikalıların çok güzel bir deyimleri var " you don't dip your pen in company ink" iş yerinde aşk yaşama, iş arkadaşlarınla samimiyeti ilerletme ki iş hayatına zarar verme.

konu sahibi eski sevgili ile, eski sevgili ve şuan iş arkadaşı da eski nişanlı ile evlenmiş olmasının, sizin tezi çürütme şansının olduğunu gösteriyor :))))))

Bu ikili eski seviyor :)))
Nedense birden aklıma, haybeden gerçek üstü aşk' daki halay sahnesi geldi.

0,30 ile 5,15 dk. lar arası... Ama mevzunun gidişine göre 10 dk kadar bile gidebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…