Çatlıyosun dimi yönetici olduğum için, iyi bi kariyerim olduğu için sözü sürekli oraya getiriyosun çünkü inanamayacağın kadar muhteşem bi hayatım var. Bidr eur alıyorum maaşımı. Hani senin sadece ekonomi haberlerinde fotoğrafını gördüklerinden. O para biriktirerek aldığın o kıyafetler var ya ben onların fiyatına bile bakmadan alıyorum. Yurtdışına çıkmak için parmağımı şıklatmam yeterli asistanım herşeyimi hallediyor. Sen kim ben kiiimm? İyi geceler canım. Umarım bir gün kocanın eline bakmaktan kurtulursun.Plazada ekip yonetecek degilsin ya anca forum adminligi yaparsin ergen gerisi kendini ifsa ediyo bi de :d
Seninle yaşadıklarından sonra Onlar da bence tiksinti ve pişmanlık duyar katılıyorum hahahaBence bi kadinn kocasina asık ise o kadin eski sevgilisini gorunce o sevgiliyle esk8den yasadiklarini dusununce ancak tiksinti duyar pismanlik duyar.
La bunlari ortalama metropol kadini yasiyo zaten ergen gerisi koylu :dÇatlıyosun dimi yönetici olduğum için, iyi bi kariyerim olduğu için sözü sürekli oraya getiriyosun çünkü inanamayacağın kadar muhteşem bi hayatım var. Bidr eur alıyorum maaşımı. Hani senin sadece ekonomi haberlerinde fotoğrafını gördüklerinden. O para biriktirerek aldığın o kıyafetler var ya ben onların fiyatına bile bakmadan alıyorum. Yurtdışına çıkmak için parmağımı şıklatmam yeterli asistanım herşeyimi hallediyor. Sen kim ben kiiimm? İyi geceler canım. Umarım bir gün kocanın eline bakmaktan kurtulursun.
La bunlari ortalama metropol kadini yasiyo zaten ergen gerisi koylu :d
Çatlıyosun dimi yönetici olduğum için, iyi bi kariyerim olduğu için sözü sürekli oraya getiriyosun çünkü inanamayacağın kadar muhteşem bi hayatım var. Bidr eur alıyorum maaşımı. Hani senin sadece ekonomi haberlerinde fotoğrafını gördüklerinden. O para biriktirerek aldığın o kıyafetler var ya ben onların fiyatına bile bakmadan alıyorum. Yurtdışına çıkmak için parmağımı şıklatmam yeterli asistanım herşeyimi hallediyor. Sen kim ben kiiimm? İyi geceler canım. Umarım bir gün kocanın eline bakmaktan kurtulursun.
Senin için rüya tabi şaşırmadım hahahaCınım; ne güzel, o çılgın rüyalarından mı bahsetmeye başladın şimdide.. Hayallerin güzelmiş.. Ve malesef bir hayal olarak da kalacaklar aklının bir köşesinde..
Ay dayanamiyorum vallahi. Yazmadan duramiyorum. AsgsfafaggLa bunlari ortalama metropol kadini yasiyo zaten ergen gerisi koylu :d
Ortamlarda;
"*inanamayacağın kadar muhteşem bi hayatım var.
*Bide euro alıyorum maaşımı.
*O para biriktirerek aldığın o kıyafetler var ya ben onların fiyatına bile bakmadan alıyorum.
*Yurtdışına çıkmak için parmağımı şıklatmam yeterli asistanım herşeyimi hallediyor.
*Senin önünde pis salyalarını akıttığın adamlar yatağımdan geçtiler "
Diye sallarsın popondan.
kim bilecek?
Atış Serbest.
Ay dayanamiyorum vallahi. Yazmadan duramiyorum. Asgsfafagg
Asude. Bilmem bilir misin "seytan marka giyer" diye bi film vardi. Harun abi burda "Mirenda Prestly" rolunde
Harun abiyi kesmez metropol.
Ortamlarda;
"*inanamayacağın kadar muhteşem bi hayatım var.
*Bide euro alıyorum maaşımı.
*O para biriktirerek aldığın o kıyafetler var ya ben onların fiyatına bile bakmadan alıyorum.
*Yurtdışına çıkmak için parmağımı şıklatmam yeterli asistanım herşeyimi hallediyor.
*Senin önünde pis salyalarını akıttığın adamlar yatağımdan geçtiler "
Diye sallarsın popondan.
kim bilecek?
Atış Serbest.
Terbiyeni takin bence edepli ol haddini bil buraya konu aciyorsun sonrada tahamul edemiyorsun herkes sana ne diycek ne bekliyosun eski sevgilinle hiseyler yasa canim haklisinmi diycekti ben ne dedimde boyle bir terbiyesizlik yaptin sen kocani seviyor olsaydin eski sevgilinle yasadiklarini dusununce tiksinir pisman olurdun aman bunun neresini sevmisim derdin yeniden ic gecirmezdin ben bunu diyorum sen ne diyosun terbiyesiz insan.Seninle yaşadıklarından sonra Onlar da bence tiksinti ve pişmanlık duyar katılıyorum hahaha
Ayy iyi bari sinir etti beni ya banlasinlar sunuda kurtulalim.Ah Lollyela.
Konu sahte. Harun abi aramizda
Canım ben neden banlanıyor muşum sabahtan beri bir ton laf sayanlar banlansın. Hani nerde adalet??Ayy iyi bari sinir etti beni ya banlasinlar sunuda kurtulalim.
Üfff ayrıca daha yaşın kaç bana akıl veriyorsun yaa gitmiş bide bu yaşta evlenmiş. Çocuk gelinlerden akıl alacak halim yok. Teşekkürler.Terbiyeni takin bence edepli ol haddini bil buraya konu aciyorsun sonrada tahamul edemiyorsun herkes sana ne diycek ne bekliyosun eski sevgilinle hiseyler yasa canim haklisinmi diycekti ben ne dedimde boyle bir terbiyesizlik yaptin sen kocani seviyor olsaydin eski sevgilinle yasadiklarini dusununce tiksinir pisman olurdun aman bunun neresini sevmisim derdin yeniden ic gecirmezdin ben bunu diyorum sen ne diyosun terbiyesiz insan.
Canım ben neden banlanıyor muşum sabahtan beri bir ton laf sayanlar banlansın. Hani nerde adalet??
Ya bide profilimemi baktin usenmedenÜfff ayrıca daha yaşın kaç bana akıl veriyorsun yaa gitmiş bide bu yaşta evlenmiş. Çocuk gelinlerden akıl alacak halim yok. Teşekkürler.
25 yasında evli olana çocuk gelin diyen tek insan konu sahibi oldu sanırımYa bide profilimemi baktin usenmedengercekten komiksin bence ise gir calis abicim bak boyle evde oturmak olmuyo kadin sitelerine dadaniyosun ayricada yasim 25 neresi kucuk ay cok guldum ya
konu sahibi eski sevgili ile, eski sevgili ve şuan iş arkadaşı da eski nişanlı ile evlenmiş olmasının, sizin tezi çürütme şansının olduğunu gösteriyor :))))))bence ciddi anlamda kaşınıyorsunuz, yani rahat batıyor.
Yok ne olacağını. sanıyorsunuz, diyelim ikinizde boşandınız ve birlikte olmaya başladınız, gene olmayacak, zaten bi kere ayrılmışsınız, demek ki, çok sevseniz böyle birşey yapmazdınız, bir araya gelsenizde iki yatar kalkar gene ayrılırsınız, değmez hayatınızı kaosa çevirmeye. Ama siz bayağı bayağı yürüyorsunuz eski sevgilinize, rüyalar falan.
geç olmadan aklınızı başınıza toplayın diyeceğim, ama sizde bu işin peşini bırakacak potansiyel pek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?