Sana soru sordum onu cevapla. Erkek uye yasak oldugu icin yoneticiler yarin ip adresinden bi kontrol yapacak. Ailen durumlari duysa sorun olmaz di mi? Cunku kizsan herkesle yattigini dusunecekler, erkeksen de gay oldugunu
Yav o cümle nerde yazıyo çok merak ettim bi alıntılar mısın bakim bende nasıl bi kafadaymışım hadi canım zahmet olmazsa
Canım iddiayı ortaya atan sensin sen önce bi kanıtla bakalım öyle bişey yazdığımı.Senin kafan ortada, ne kadar leş bir seviye Ya Rab..
bak harun abi, sırayla gidiyoruz burada.
sorularımızın hiçbirisine cevap veremedin hahaha hihihih gülüp durmaktan başka.
sen hele bir yanıtla bakalım
jasse ortalik karismis.
Ne oluyor?
Yenge Faruk abiye totoşunu mu donmus? Niye size sarmis?
Bu sinir ofke niye faruk abi?
Neyse sorun yok demek ki ailenden yana ben aile faciasi olmasin diye uyarimi yaptim senin adina. Yarin konuya goz atacak olan bdvciler ve yoneticiler icin de kimligini ortaya cikardikEvet 5. sınıftan arkadaşımız asude_bahar'ı dinledik. Şimdi yerine oturabilirsin Teşekkürler.
Evet canım ortalık karıştı.
Uzun zamandır kadınsı his ve düşüncelerini zorla evlendirildiği akraba kızı eşi ve çocuklarından saklamak isteyen harun abi kadınlar kulübü diye bir site keşfeder.
tüm fantazilerini ,hayallerini, istek ve arzularını gece hanım ve cocuklar yattıktan sonra külüstür bilgisayar başına geçip bir bir anlatan,sonrasında derin tatminler yaşayan harun abi, bir gece hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır.Ve olaylar gelişir..
Canım iddiayı ortaya atan sensin sen önce bi kanıtla bakalım öyle bişey yazdığımı.
Aaaa yoksa kulaktan duyduklarınla mı hareket ediyorsun resmen iftiraa bu ama senin gibi cici bi kıza hiç yakışıyor mu cık cık cık sonra koca bulamaz evde kalırsın mazallah
Neyse sorun yok demek ki ailenden yana ben aile faciasi olmasin diye uyarimi yaptim senin adina. Yarin konuya goz atacak olan bdvciler ve yoneticiler icin de kimligini ortaya cikardikjasse ile. E daha ne yapayim yani benden bu kadar iyi forumlar
Liseler aciliyo pazartesi sunlardan kurtuluruz insallah forumu apis arasi kokuttu ergen gerileri. Hayir bi de bu kez en koylusu gelmis domestic ev hanimi muhafazakarlik muhabbeti falan yapiyo :d neyse iyi sabahlar sekerim bu kerize bu kadar ilgi yeter kacalim burdanEvet canım ortalık karıştı.
Uzun zamandır kadınsı his ve düşüncelerini zorla evlendirildiği akraba kızı eşi ve çocuklarından saklamak isteyen harun abi kadınlar kulübü diye bir site keşfeder.
tüm fantazilerini ,hayallerini, istek ve arzularını gece hanım ve cocuklar yattıktan sonra külüstür bilgisayar başına geçip bir bir anlatan,sonrasında derin tatminler yaşayan harun abi, bir gece hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır.Ve olaylar gelişir..
Bak bak bendeki potansiyeli keşfetti, çiftleşme dansı yaparak üzerime geliyor
konuyu okuyunca bu cümle bas bas bağırarak her yerden çıkıyor, bastıramadığın hislerin fışkırıyor günyüzüne.
sanal ortamda ne kulaktan duyması armut musun ablacım? ciddi anlamda soruyorum?
Yav onu bunu bırakta hiç sevgilin oldu mu doğru söyle?
Plazada ekip yonetecek degilsin ya anca forum adminligi yaparsin ergen gerisi kendini ifsa ediyo bi de :dYavrucum 3 sene bi forumda adminlik yaptım seni kandırmışlar öyle bişey yok sen kimliğini saklamaya devam edebilirsin korkma. Sivilcelerini çok sıkma iz kalır sonra. Hadi selametle.
Harun abi bizler işleri güçleri olan insanlarız. sen sabah öğleye kadar zıbarıp kahveye falan gidersin belki ama..
bak yeri geldiği için söylüyorum ben gerçekten de uluslararası bir şirkette çalışıyorum.bayağı plaza falan bizimki de ama yani bazı şeyler öyle filmler de gördüğün gibi olmuyor abi.
herneyse kimliğin ifşa oldu,asude_bahar ile bu defa kendini tatmin etmenin önüne geçtik.yarın sabah yöneticiler gereken cevabı vereceklerdir zaten sana.
Liseler aciliyo pazartesi sunlardan kurtuluruz insallah forumu apis arasi kokuttu ergen gerileri. Hayir bi de bu kez en koylusu gelmis domestic ev hanimi muhafazakarlik muhabbeti falan yapiyo :d neyse iyi sabahlar sekerim bu kerize bu kadar ilgi yeter kacalim burdan
Canım dikkat et de iş yerinde müdürün falan çıkmıyım.
Bence bi kadinn kocasina asık ise o kadin eski sevgilisini gorunce o sevgiliyle esk8den yasadiklarini dusununce ancak tiksinti duyar pismanlik duyar.Arkadaşlar,
Evlemeden önceki sevgilimle tesadüfen aynı yerde çalışmaya başladık. Onunla baya iyi vakit geçirmiştik hem duygusal hem cinsel anlamda. Ve yanlış anlaşılmasın da yatakta cidden çok iyiydi uyumumuz. Onu görünce o günleri hatırlıyorum ve kalbim deli gibi çarpıyor heyecanlanıyorum. Hiç konuşmuyoruz sadece Merhaba merhaba. Bazen onu bana bakarken yakalıyorum gözlerimiz kilitleniyor bir kaç saniyeliğine ve o an sanki içimde bişeyler eriyor sonra herkes normal işine dönüyor. Eskiden de aramızda inanılmaz bir çekim vardı. İkimiz de evliyiz. Eşimi de çok seviyorum ama adam artık rüyalarıma falan girmeye başladı. Durumumu hiç iyi görmüyorum. Allah korusun nefsime yenik düşüp yanlış bişeyler yapmaktan korkuyorum.
İşten çıkamam çok iyi para kazanıyorum ve bu firmaya girmek için çok çaba sarfettim.
Ayrılma sebebimiz; benim eski sevgilime dönmem ve eski sevgilimle evlenmem. Bu olaydan sonra o da eski nişanlısıyla barıştı ve onunla evlendi.
Offf nerden çıktı şimdi bu yaaa kafayı yemek üzereyim
Ah Lollyela.Bence bi kadinn kocasina asık ise o kadin eski sevgilisini gorunce o sevgiliyle esk8den yasadiklarini dusununce ancak tiksinti duyar pismanlik duyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?