Eski Sevgili Meselesi

jasse ortalik karismis.
Ne oluyor?
Yenge Faruk abiye totoşunu mu donmus? Niye size sarmis?

Bu sinir ofke niye faruk abi?

Sana soru sordum onu cevapla. Erkek uye yasak oldugu icin yoneticiler yarin ip adresinden bi kontrol yapacak. Ailen durumlari duysa sorun olmaz di mi? Cunku kizsan herkesle yattigini dusunecekler, erkeksen de gay oldugunu

Evet 5. sınıftan arkadaşımız asude_bahar'ı dinledik. Şimdi yerine oturabilirsin Teşekkürler.

Yav o cümle nerde yazıyo çok merak ettim bi alıntılar mısın bakim bende nasıl bi kafadaymışım hadi canım zahmet olmazsa

Senin kafan ortada, ne kadar leş bir seviye Ya Rab..
bak harun abi, sırayla gidiyoruz burada.
sorularımızın hiçbirisine cevap veremedin hahaha hihihih gülüp durmaktan başka.
sen hele bir yanıtla bakalım

Senin kafan ortada, ne kadar leş bir seviye Ya Rab..
bak harun abi, sırayla gidiyoruz burada.
sorularımızın hiçbirisine cevap veremedin hahaha hihihih gülüp durmaktan başka.
sen hele bir yanıtla bakalım
Canım iddiayı ortaya atan sensin sen önce bi kanıtla bakalım öyle bişey yazdığımı.
Aaaa yoksa kulaktan duyduklarınla mı hareket ediyorsun resmen iftiraa bu ama senin gibi cici bi kıza hiç yakışıyor mu cık cık cık sonra koca bulamaz evde kalırsın mazallah

jasse ortalik karismis.
Ne oluyor?
Yenge Faruk abiye totoşunu mu donmus? Niye size sarmis?

Bu sinir ofke niye faruk abi?

Evet canım ortalık karıştı.
Uzun zamandır kadınsı his ve düşüncelerini zorla evlendirildiği akraba kızı eşi ve çocuklarından saklamak isteyen harun abi kadınlar kulübü diye bir site keşfeder.
tüm fantazilerini ,hayallerini, istek ve arzularını gece hanım ve cocuklar yattıktan sonra külüstür bilgisayar başına geçip bir bir anlatan,sonrasında derin tatminler yaşayan harun abi, bir gece hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır.Ve olaylar gelişir..

Evet 5. sınıftan arkadaşımız asude_bahar'ı dinledik. Şimdi yerine oturabilirsin Teşekkürler.
Neyse sorun yok demek ki ailenden yana ben aile faciasi olmasin diye uyarimi yaptim senin adina. Yarin konuya goz atacak olan bdvciler ve yoneticiler icin de kimligini ortaya cikardik jasse ile. E daha ne yapayim yani benden bu kadar iyi forumlar

Yav onu bunu bırakta hiç sevgilin oldu mu doğru söyle?

Bak bak bendeki potansiyeli keşfetti, çiftleşme dansı yaparak üzerime geliyor
konuyu okuyunca bu cümle bas bas bağırarak her yerden çıkıyor, bastıramadığın hislerin fışkırıyor günyüzüne.
sanal ortamda ne kulaktan duyması armut musun ablacım? ciddi anlamda soruyorum?

Yavrucum 3 sene bi forumda adminlik yaptım seni kandırmışlar öyle bişey yok sen kimliğini saklamaya devam edebilirsin korkma. Sivilcelerini çok sıkma iz kalır sonra. Hadi selametle.

Liseler aciliyo pazartesi sunlardan kurtuluruz insallah forumu apis arasi kokuttu ergen gerileri. Hayir bi de bu kez en koylusu gelmis domestic ev hanimi muhafazakarlik muhabbeti falan yapiyo :d neyse iyi sabahlar sekerim bu kerize bu kadar ilgi yeter kacalim burdan

Forum yönetimi dikkate alsın lütfen burada bir hakaret var şikayetçiyim
Olmaz ki ama böyle cık cık cık

Yav onu bunu bırakta hiç sevgilin oldu mu doğru söyle?

Harun abi bizler işleri güçleri olan insanlarız. sen sabah öğleye kadar zıbarıp kahveye falan gidersin belki ama..
bak yeri geldiği için söylüyorum ben gerçekten de uluslararası bir şirkette çalışıyorum.bayağı plaza falan bizimki de ama yani bazı şeyler öyle filmlerde gördüğün gibi olmuyor abi.
herneyse kimliğin ifşa oldu, asude_bahar ile bu defa kendini tatmin etmenin önüne geçtik.yarın sabah yöneticiler gereken cevabı vereceklerdir zaten sana.

Yavrucum 3 sene bi forumda adminlik yaptım seni kandırmışlar öyle bişey yok sen kimliğini saklamaya devam edebilirsin korkma. Sivilcelerini çok sıkma iz kalır sonra. Hadi selametle.
Plazada ekip yonetecek degilsin ya anca forum adminligi yaparsin ergen gerisi kendini ifsa ediyo bi de :d

Canım dikkat et de iş yerinde müdürün falan çıkmıyım.

aynen aynen.. gidelim artık.
zavallı ergen ordan burdan duyduklarını yazmaya kalkışmış ama yanlışı şurda önce kendi kendine ayna karşısında cümle içinde kulanması gerekirdi
fakat iyi güldük sağolsun.
iyi sabahlar görüşürüz

Bence bi kadinn kocasina asık ise o kadin eski sevgilisini gorunce o sevgiliyle esk8den yasadiklarini dusununce ancak tiksinti duyar pismanlik duyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…