Bu hikayedeki erkekle yıllar sonra evlendim. Bahsettiğim başka biri. İlginize teşekkürler.
Bu kınamak değil ki. Sen aleni yazmışsın zaten. Cinsel yönden çok eğlendik, ten uyumumuz şöyleydi böyleydi, onunla birlikte olan herkes takılı kalır o dereceee diye. Bunlardan çokta kocasına aşık,mikemmel kocası olan bir bayan portresi çıkmıyor.zorladım ama çıkmıyor. Kocasını seven kadın kafasında dolaşan tilkilerden bile rahatsız olur kovalardı. Sen daha ziyade kendini gazlıyorsun.
Okumayanlara ozet geceyim; Eski sevgilisini eski sevgilisi icin terk edip eski sevgilisiyle evlenen kadinin evliyken eski sevgilisiyle ayni is yerinde calismaya baslayip onunla gecirdigi eski atesli sex gunlerini yad etmesi
Ben adamı övmüyorum olan durumdan bahsediyorum. Bilmiyorum çok erkek tanıdınız mı ama bu adam cidden çok iyiydi. Yakışıklıydı ama Tip yönünden değil bu bahsettiğim iyilik. Ten uyumu muhteşem olunca farklı şeyler çıkıyor ortaya. İnanın kocamı çok çok seviyorum. Kadınların efendi adam yerine p.ç tercihi durumu var ya bu hikayedeki efendi adam benim eşim p.ç ise eski sevgilim. Teşbihte hata olmaz.
Tekerleme gibi yorumlamissin asudeOkumayanlara ozet geceyim; Eski sevgilisini eski sevgilisi icin terk edip eski sevgilisiyle evlenen kadinin evliyken eski sevgilisiyle ayni is yerinde calismaya baslayip onunla gecirdigi eski atesli sex gunlerini yad etmesi
Bak yatacaktım şimdi sırf bu "öyle bir erkek" i tanımlasın diye bekliyorum
Çok erkek tanımadım ama yakınlaştığım kişiler aklıma gelince şimdi ayyyyyy salak kafa diyorum kendime. Mesele karşıdakinin nekadar iyi seviştiğinden ziyade,diğer taraftaki adama duyulan aşk bence. Ki o adamla cinsel ve diğer yönlerden bir sorun yoksa buna bela aramak denir. Tehlikeli sulara giriyorsun bence. Hatta girmişsin çoktan.Ben adamı övmüyorum olan durumdan bahsediyorum. Bilmiyorum çok erkek tanıdınız mı ama bu adam cidden çok iyiydi. Yakışıklıydı ama Tip yönünden değil bu bahsettiğim iyilik. Ten uyumu muhteşem olunca farklı şeyler çıkıyor ortaya. İnanın kocamı çok çok seviyorum. Kadınların efendi adam yerine p.ç tercihi durumu var ya bu hikayedeki efendi adam benim eşim p.ç ise eski sevgilim. Teşbihte hata olmaz.
De gidin yatınhatun bi başlayacak şimdi, onu bırak tüm kk herife yürüyeceğiz anladigim kadarıyla.. bence actirtmayalim kutuyu.. Gece gece ruyalarimda napim elin adamını.. :)
Ay buna koptum yaaaaaDe gidin yatınhatun bi başlayacak şimdi, onu bırak tüm kk herife yürüyeceğiz anladigim kadarıyla.. bence actirtmayalim kutuyu.. Gece gece ruyalarimda napim elin adamını.. :)
Konu sahibine gore bi adama takili kalmak icin cok cok iyi sex yapmasi gerekiyo herhalde. Sexi hayvanlar da yapiyo bu kadar kutsiyet atfedilecegini hic dusunmemistim mevzuyaanladık, iyi "seviyordu."
da bu mudur yani "öyle bir erkek olunca takıntılı kalırsınız tamam mı?" erkek?
Okumayanlara ozet geceyim; Eski sevgilisini eski sevgilisi icin terk edip eski sevgilisiyle evlenen kadinin evliyken eski sevgilisiyle ayni is yerinde calismaya baslayip onunla gecirdigi eski atesli sex gunlerini yad etmesi
Konu sahibine gore bi adama takili kalmak icin cok cok iyi sex yapmasi gerekiyo herhalde. Sexi hayvanlar da yapiyo bu kadar kutsiyet atfedilecegini hic dusunmemistim mevzuya
gecenin bu saatinde buraya konu açacak kadar , eşinizi çok seviyorsunuz belli.
ne kınayacağım, sizi kendinize getiriyorum.ben dedimmi ki size vay efendim, evlenmeden niye yatıyorsunuz diye ? yooo banane ki.Yine söylüyorum, cinsel uyumunuza kadar yazıp, sonra birden tipik ahlak timsali hacı teyzeye , hadisle bağlamanız takdire şayan.
Kamasutra bekliyorum ben de bakalimevet, ne kadar da ilkel bir yaşam formu.. efsanevi G noktası muhabbeti de açılırsa tam olur.
Kamasutra bekliyorum ben de bakalim
uzun zamandır yalnızım, paçalı iç çamaşırı genel tercihim.
yar bana bir hikaye...
Konu sahibine gore bi adama takili kalmak icin cok cok iyi sex yapmasi gerekiyo herhalde. Sexi hayvanlar da yapiyo bu kadar kutsiyet atfedilecegini hic dusunmemistim mevzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?