Eski Sevgili Meselesi

Ben adamı övmüyorum olan durumdan bahsediyorum. Bilmiyorum çok erkek tanıdınız mı ama bu adam cidden çok iyiydi. Yakışıklıydı ama Tip yönünden değil bu bahsettiğim iyilik. Ten uyumu muhteşem olunca farklı şeyler çıkıyor ortaya. İnanın kocamı çok çok seviyorum. Kadınların efendi adam yerine p.ç tercihi durumu var ya bu hikayedeki efendi adam benim eşim p.ç ise eski sevgilim. Teşbihte hata olmaz.

anladık, iyi "seviyordu."
da bu mudur yani "öyle bir erkek olunca takıntılı kalırsınız tamam mı?" erkek?

Okumayanlara ozet geceyim; Eski sevgilisini eski sevgilisi icin terk edip eski sevgilisiyle evlenen kadinin evliyken eski sevgilisiyle ayni is yerinde calismaya baslayip onunla gecirdigi eski atesli sex gunlerini yad etmesi
Tekerleme gibi yorumlamissin asude

Çok erkek tanımadım ama yakınlaştığım kişiler aklıma gelince şimdi ayyyyyy salak kafa diyorum kendime. Mesele karşıdakinin nekadar iyi seviştiğinden ziyade,diğer taraftaki adama duyulan aşk bence. Ki o adamla cinsel ve diğer yönlerden bir sorun yoksa buna bela aramak denir. Tehlikeli sulara giriyorsun bence. Hatta girmişsin çoktan.

De gidin yatın hatun bi başlayacak şimdi, onu bırak tüm kk herife yürüyeceğiz anladigim kadarıyla.. bence actirtmayalim kutuyu.. Gece gece ruyalarimda napim elin adamını.. :)

uzun zamandır yalnızım, paçalı iç çamaşırı genel tercihim.
yar bana bir hikaye...

De gidin yatın hatun bi başlayacak şimdi, onu bırak tüm kk herife yürüyeceğiz anladigim kadarıyla.. bence actirtmayalim kutuyu.. Gece gece ruyalarimda napim elin adamını.. :)
Ay buna koptum yaaaaa en iyisi bende bir kahve yapayım :)

anladık, iyi "seviyordu."
da bu mudur yani "öyle bir erkek olunca takıntılı kalırsınız tamam mı?" erkek?
Konu sahibine gore bi adama takili kalmak icin cok cok iyi sex yapmasi gerekiyo herhalde. Sexi hayvanlar da yapiyo bu kadar kutsiyet atfedilecegini hic dusunmemistim mevzuya

Konu sahibine gore bi adama takili kalmak icin cok cok iyi sex yapmasi gerekiyo herhalde. Sexi hayvanlar da yapiyo bu kadar kutsiyet atfedilecegini hic dusunmemistim mevzuya

evet, ne kadar da ilkel bir yaşam formu.. efsanevi G noktası muhabbeti de açılırsa tam olur.

Hhahahaa çok güldüm yoruma. Evlenmeden başkasıyla beraber olmayarak çok şey kaçırmışsınız ama bravo çok namuslusunuz bizden bir çaydanlık takımı kazandınız.
Hay Allahım ya ne insanlar var..

uzun zamandır yalnızım, paçalı iç çamaşırı genel tercihim.
yar bana bir hikaye...

Of off.. gebelikti lohusaliktı derken, te bu güne geldim.. desmeyin yaramı.. konu sahibi adamı tarif edip fantezi ayrıntılarına girerse kaciyom ben yatar.. bu yürek kaldırmaz bu kadarını mahzuuuun..

O kişi ile bazı konularda çok iyi anlaşmanıza rağmen yine de eşinizi seçmişsiniz. Değişen bir şey yok ki. Yine seçmeniz gerekse yine eşinizi seçersiniz bunu düşünün.

Bir de aynı durumda eşiniz olsaydı ne hissederdiniz, ne düşünürdünüz, ne yapmasını isterdiniz bunu düşünün. Ahlaklı olmak karşınızdakinin size yapmasını istemediğiniz şeyi ona yapmamayı gerektirir. Aynı durumda eşinizin ne yapmasını isterseniz siz de aynısını yapın. Eğer aynı durumda eşinizin işten ayrılmasını isterseniz, siz de işten ayrılın. Ahlaktan daha büyük bir zenginlik yok.

Uzmanlar evlilikte sadakat için olabildiğince şeffaf olmayı öneriyor. Yani örneğin gün içinde ne yapılıyorsa hiç saklamadan anlatmak, eşten saklamayı gerektirecek bir şeyi yapmayı da engellemede etkili olabilirmiş. Yani, eşinize gün içinde ne yapıyorsanız saklamadan anlatın. Eski erkek arkadaşınızın işyerinizde çalışmaya başladığını da söyleyin bence. Bugün gördün mü, selam verdin mi vs diye de sorarsa söyleyin. Yaptığınız her şeyi eşinize anlatırsanız ve yapacağınız her şeyi eşinize anlatacağınızı bilirseniz, yanlış bir şey yapma olasılığınız azalır. Örneğin adam gelip "Nasılsın? Hiç değişmemişsin" derse, bu konuşmayı eşinize anlatacağınızı bildiğinizde ona göre bir cevap verirsiniz.

Ayrıca, insanlar çalışarak kendilerini, becerilerini, insanlarla ilişkilerini geliştiriyorlar. Çok çalışıp koşma hızlarını saatte bilmem kaç km'den bilmem kaç km'ye çıkarıyorlar mesela. Eşinizle olan cinsel hayatınızın hep şu an olduğu gibi olacağını mı düşünüyorsunuz? Veya heyecanı arttırmak için hiçbir yol yok mu sanıyorsunuz? Her şey iyi veya kötü yönde değişebilir. Kariyerde, sanatta, sporda başarılı olmak için nasıl çok çalışmak gerekiyorsa, evlilikte de çaba göstermek gerekiyor. Bence enerjinizi eski erkek arkadaşınıza olan heyecanınızı bastırmak için kullanmak yerine, eşinizle olan heyecanınızı nasıl arttırabileceğinize ve nasıl daha uyumlu olabileceğinize yönlendirirseniz sizin için daha faydalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…