Eski Sevgili Meselesi

O değil de buraya derdimi yazıyım de aklımı başıma getirin diye yazdım maşallah yazdıklarınızın iticiliğiyle nerdeyse inat edip yoldan çıkacağım.
Tamam hepimiz çok namuslusunuz siz mükemmelsiniz hayatta aklınıza böyle şeyler getirmezsiniz tamam anladık.

Sexi hayvanlar insanlar gibi zevk için yapmaz üremek için yaparlar haberiniz olsun.

He ondan bu bizim kediler aşağıda toplanmis buzagi gibi böğürüp ordan oraya surtuyorlar.. meğerse üreme çabası imiş bunca heyecan.. hala geliyor bu arada sesler; önce ben üreyecem-önce ben üreyecem diye.. te yareppim..

Peki konu sahibi buradan ne bekliyorsun?
Seçeneklerin ;
İşten çıkmam diyorsun,
Kocayı boşamam diyorsun ,
Adam iyi severdi ondan etkilenmeden de olmuyor diyorsun,
Biz ne diyelim sana?

Eşini sevsen düşünmezsin önermesine- seviyorum diyorsun .
Eşinle sorun var diyene- eşimle mutluyuz oda iyi sever diyorsun.
Söyle biz ne yapalım ne diyelim sana?
Ofis fantezisi kuramayacağımıza göre.?!%&

cıkarsan esini kaybedersin burdaki kimse senin hayatını yasamıyor neticede sen cekersin anlık duygulara kapılma gerekirse isden ayrıl kazandıgın para esinden daha onemli olmamalı

2 sini bi arada yürütmeyi düşünmüyorsun heralde
Birinden vazgececeksin başka çaren yok

Çok teşekkür ederim gerçekten yazdıklarınızda çok haklısınız. Eşime söylemeyi bende düşündüm ama yok yere huzursuz olmasını istemedim. Zaten aramızda bişey olamaz asla ama sadece düşüncesi bile beni rahatsız ediyor. Mantıkla arzular çarpışıyor resmen. Çok üzgünüm.

İnat için yoldan çıkmaya meyletmeyi de ilk kez görüyorum, bence kendi arzularına KK'yı karıştırma. Sonra kocan konu açmasın burada karımı sizzzz yoldan çıkarttınız diye.

seks var dediler geldik.
yoo gayet zeki, çevik ve ahlaksızız. rahat olunuz.
aklını başına nasıl getirelim?
bilincin açık sanırım.öyle bir erkekle beraber olmuşsun, ki herkesin olsa takıntı yapacağı (tanım yapamadı), e kaçar mı bu kaçmaz? konu buram buram seks kokuyor herkes farketti.
sen zaten yoldan çıkmak istiyorsun.
hayat ne güzel... seks, sevişmek,öyle bir adamlar falan...
hemen de cevap veremeyince namus kumkuması suçlamaları falan...

Cahilliğinizle güldürdünüz beni bravo :)

Yok fake degil ben eski konusuna baktim 5 yillik sevgilimle ayrildim doner mi vs diye uzuluyor. Demek iste sonra HERKESIN TAKILACAGI YATAKTA COK COK IYI seksi adamla sevismis bi sure. Ondan sonra 5 yillik geri donunce nedense herkesin takilacagi adama konu sahibi takilmamis da 5 senelikle evlenmis, evliyken akli takilmis oyle uygun gormus

Bize inat icin mi kocani aldatacaksin :d sen kocani aldatinca biz cok dertleniriz iyi intikam plani dusunmussun

Zaten konunun 2.cümlesi baya iyi vakit geçirdik. (ne geçirmişler leynn) cinsel anlamda da (hımmm) yanlış anlaşılmasın yatakta da çok iyiydiii ( ee neyi anlayım yani) diyerek ilk 3 cümlesi banko seks kokuyor.bende iç sesimle farkettim durumu. Ki konu sahibi de arzuladığını söylemiş cinsel yönden, mevzu tamamen seks,şehvet,entrika üzerine kurulu yani. Oyuzden istemesek te geyik dönecek. "o adam" a takılı kalınır diye belirtince hele de.

Arkadaşlar,

Tamam hepiniz çok namuslusunuz ok ama aranızda bu tarz bi durumu yaşayan birileri yok mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…