Sexi hayvanlar insanlar gibi zevk için yapmaz üremek için yaparlar haberiniz olsun.
cıkarsan esini kaybedersin burdaki kimse senin hayatını yasamıyor neticede sen cekersin anlık duygulara kapılma gerekirse isden ayrıl kazandıgın para esinden daha onemli olmamalıO değil de buraya derdimi yazıyım de aklımı başıma getirin diye yazdım maşallah yazdıklarınızın iticiliğiyle nerdeyse inat edip yoldan çıkacağım.
Tamam hepimiz çok namuslusunuz siz mükemmelsiniz hayatta aklınıza böyle şeyler getirmezsiniz tamam anladık.
Aa oyle mi cok enteresan bi bilgi bu ufuk oldu bana su an bi aydinlanma yasadimSexi hayvanlar insanlar gibi zevk için yapmaz üremek için yaparlar haberiniz olsun.
O kişi ile bazı konularda çok iyi anlaşmanıza rağmen yine de eşinizi seçmişsiniz. Değişen bir şey yok ki. Yine seçmeniz gerekse yine eşinizi seçersiniz bunu düşünün.
Bir de aynı durumda eşiniz olsaydı ne hissederdiniz, ne düşünürdünüz, ne yapmasını isterdiniz bunu düşünün. Ahlaklı olmak karşınızdakinin size yapmasını istemediğiniz şeyi ona yapmamayı gerektirir. Aynı durumda eşinizin ne yapmasını isterseniz siz de aynısını yapın. Eğer aynı durumda eşinizin işten ayrılmasını isterseniz, siz de işten ayrılın. Ahlaktan daha büyük bir zenginlik yok.
Uzmanlar evlilikte sadakat için olabildiğince şeffaf olmayı öneriyor. Yani örneğin gün içinde ne yapılıyorsa hiç saklamadan anlatmak, eşten saklamayı gerektirecek bir şeyi yapmayı da engellemede etkili olabilirmiş. Yani, eşinize gün içinde ne yapıyorsanız saklamadan anlatın. Eski erkek arkadaşınızın işyerinizde çalışmaya başladığını da söyleyin bence. Bugün gördün mü, selam verdin mi vs diye de sorarsa söyleyin. Yaptığınız her şeyi eşinize anlatırsanız ve yapacağınız her şeyi eşinize anlatacağınızı bilirseniz, yanlış bir şey yapma olasılığınız azalır. Örneğin adam gelip "Nasılsın? Hiç değişmemişsin" derse, bu konuşmayı eşinize anlatacağınızı bildiğinizde ona göre bir cevap verirsiniz.
Ayrıca, insanlar çalışarak kendilerini, becerilerini, insanlarla ilişkilerini geliştiriyorlar. Çok çalışıp koşma hızlarını saatte bilmem kaç km'den bilmem kaç km'ye çıkarıyorlar mesela. Eşinizle olan cinsel hayatınızın hep şu an olduğu gibi olacağını mı düşünüyorsunuz? Veya heyecanı arttırmak için hiçbir yol yok mu sanıyorsunuz? Her şey iyi veya kötü yönde değişebilir. Kariyerde, sanatta, sporda başarılı olmak için nasıl çok çalışmak gerekiyorsa, evlilikte de çaba göstermek gerekiyor. Bence enerjinizi eski erkek arkadaşınıza olan heyecanınızı bastırmak için kullanmak yerine, eşinizle olan heyecanınızı nasıl arttırabileceğinize ve nasıl daha uyumlu olabileceğinize yönlendirirseniz sizin için daha faydalı olabilir.
İnat için yoldan çıkmaya meyletmeyi de ilk kez görüyorum, bence kendi arzularına KK'yı karıştırma. Sonra kocan konu açmasın burada karımı sizzzz yoldan çıkarttınız diye.O değil de buraya derdimi yazıyım de aklımı başıma getirin diye yazdım maşallah yazdıklarınızın iticiliğiyle nerdeyse inat edip yoldan çıkacağım.
Tamam hepimiz çok namuslusunuz siz mükemmelsiniz hayatta aklınıza böyle şeyler getirmezsiniz tamam anladık.
O değil de buraya derdimi yazıyım de aklımı başıma getirin diye yazdım maşallah yazdıklarınızın iticiliğiyle nerdeyse inat edip yoldan çıkacağım.
He ondan bu bizim kediler aşağıda toplanmis buzagi gibi böğürüp ordan oraya surtuyorlar.. meğerse üreme çabası imiş bunca heyecan.. hala geliyor bu arada sesler; önce ben üreyecem-önce ben üreyecem diye.. te yareppim..
Eski sevgilin için sevgilini terketmişsin şimdi eski sevgilin için kocanı terkedersin sonra eski kocan için eski sevgilini eski sevgilin için eski kocanı ve beyin kaçarak uzaklaşır
Bize inat icin mi kocani aldatacaksin :d sen kocani aldatinca biz cok dertleniriz iyi intikam plani dusunmussunO değil de buraya derdimi yazıyım de aklımı başıma getirin diye yazdım maşallah yazdıklarınızın iticiliğiyle nerdeyse inat edip yoldan çıkacağım.
Zaten konunun 2.cümlesi baya iyi vakit geçirdik. (ne geçirmişler leynn) cinsel anlamda da (hımmm) yanlış anlaşılmasın yatakta da çok iyiydiii ( ee neyi anlayım yani) diyerek ilk 3 cümlesi banko seks kokuyor.bende iç sesimle farkettim durumu. Ki konu sahibi de arzuladığını söylemiş cinsel yönden, mevzu tamamen seks,şehvet,entrika üzerine kurulu yani. Oyuzden istemesek te geyik dönecek. "o adam" a takılı kalınır diye belirtince hele de.seks var dediler geldik.
yoo gayet zeki, çevik ve ahlaksızız. rahat olunuz.
aklını başına nasıl getirelim?
bilincin açık sanırım.öyle bir erkekle beraber olmuşsun, ki herkesin olsa takıntı yapacağı (tanım yapamadı), e kaçar mı bu kaçmaz? konu buram buram seks kokuyor herkes farketti.
sen zaten yoldan çıkmak istiyorsun.
hayat ne güzel... seks, sevişmek,öyle bir adamlar falan...
Cahilliğinizle güldürdünüz beni bravo :)
Antikacı mı bildiğimiz esküciiiyy hanımmm mı acabaen başta dedim, hatun eskici.
Herhalde biz ahlakli insanlariz yoksa bu saatte oturup kadinlarin uye oldugu foruma mi takiliriz :dArkadaşlar,
Tamam hepiniz çok namuslusunuz ok ama aranızda bu tarz bi durumu yaşayan birileri yok mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?