- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Cok ac ya. Sekse ac, paraya ac, statuye ac. Ac oglu ac. Cirkin, yalniz ve fakir bir ergenlik gecirmistir muhtemelenhem o hem de belki popüler tabirle bu abla bir nemfoman olabilir mi?
konudaki feromon bombardımanını başka şekilde düşünemedim.
psikoloğa gidecekmiş, bence bağımlılığı için gitsin.
O değil de SALYA AKITTIRAN ERKEK ne leş bir tabirdir öyle..
Iyy...
Yavaş yazıyorsun sandım ama sen mükemmel bir yönetici olduğun için zor. Şimdi anladım sen iyiden iyiye ne yazsam diye düşünüyorsun. Kocalarınız neler görüyor bla bla blaaa şu cümleler için nekadar beyin hücresi harcadın de bakiim? Kendi kocanı hallettin sıra bizimkilere geldi. Sen bizimkileri düşünme bence kafan rahat olsun da seninkinin kafa nereye sığacak onu bilemedim.Hahhaa zavallı kadınlar...
Hepinizin eşi zaten size bayılıyor, gözleri sizden başka kimseyi görmüyor dimi?
Çünkü hepiniz mükemmelsiniz. Ev işlerinde ustasınız, kocalarınızın bir dediğini iki etmezsiniz, kadınlık görevlerinizi offf harika şekilde yerine getirirsiniz tabi.
Ama emin olun kocanızın gözü başkalarını da görüyor, kimbilir haberiniz olmadan kaç kadınla beraber oldular.
Benim kocam yapmaz diyene sadece gülerim.
Umarım benim yaşadığım olayı kocalarınızdan görmezsiniz diycem de pek ihtimal veremiyorum.
Hahhaa zavallı kadınlar...
Hepinizin eşi zaten size bayılıyor, gözleri sizden başka kimseyi görmüyor dimi?
Çünkü hepiniz mükemmelsiniz. Ev işlerinde ustasınız, kocalarınızın bir dediğini iki etmezsiniz, kadınlık görevlerinizi offf harika şekilde yerine getirirsiniz tabi.
Ama emin olun kocanızın gözü başkalarını da görüyor, kimbilir haberiniz olmadan kaç kadınla beraber oldular.
Benim kocam yapmaz diyene sadece gülerim.
Umarım benim yaşadığım olayı kocalarınızdan görmezsiniz diycem de pek ihtimal veremiyorum.
Belli belli bayagi iyi sevmisler seni :d o kadar adamla yatip eski sevgilinle yani simdiki keriz kocanla evlendin ya ondan kocayi boynuzlamak normal :d
Yavaş yazıyorsun sandım ama sen mükemmel bir yönetici olduğun için zor. Şimdi anladım sen iyiden iyiye ne yazsam diye düşünüyorsun. Kocalarınız neler görüyor bla bla blaaa şu cümleler için nekadar beyin hücresi harcadın de bakiim? Kendi kocanı hallettin sıra bizimkilere geldi. Sen bizimkileri düşünme bence kafan rahat olsun da seninkinin kafa nereye sığacak onu bilemedim.
Kıyamam yaaa gece gece beyin terk olacak ne laf soksam diye düşünmekten. Tek sevişen o ya dünyada, bizde böyle bakalım aç kediler gibi. Ezikler siziii, ben evliyim siz evli olmayanlar düşününATP ler iflas etti daha da hayır gelmez
Cok ac ya. Sekse ac, paraya ac, statuye ac. Ac oglu ac. Cirkin, yalniz ve fakir bir ergenlik gecirmistir muhtemelen
Canım ben bekarken kendi kararlarımı kendim verebilecek özgürlükteydim cinselliğimi sonuna kadar yaşadım. Senin gibi bastırmadım. Keriz olan sizin gibi kezbanları koynuna alan adamlardır. Sex diyince bön bön bakarsınız siz :)))
Belli belli iyi sevmisler seni :d acsin valla gun gormus kadin para konusmaz, guzel kadin guzelligini anlatmaz, seks problemi olmayan seks bunalimi yasamaz. Koyden cikmis sehre uniye gelmis unide bi adamla 5 yil yasamis adam terk edince baska bi adamla yatmis sonra eskisiyle evlenmis simdi de o partneri arayan kezonun onde gidenisin. Gerisi hikaye anlattiklarininCanım ben bekarken kendi kararlarımı kendim verebilecek özgürlükteydim cinselliğimi sonuna kadar yaşadım. Senin gibi bastırmadım. Keriz olan sizin gibi kezbanları koynuna alan adamlardır. Sex diyince bön bön bakarsınız siz :)))
Sex miCanım ben bekarken kendi kararlarımı kendim verebilecek özgürlükteydim cinselliğimi sonuna kadar yaşadım. Senin gibi bastırmadım. Keriz olan sizin gibi kezbanları koynuna alan adamlardır. Sex diyince bön bön bakarsınız siz :)))
Hakikaten ya ilk mesajlarda kontesti şimdi feriştah oldu tam. Hiç beklemezdimBen şimdi de evde karısı çocukları uyuyunca bilgisayar başına geçip yan karakterini ortaya çıkartan göbekli bir harun abi olduğunu düşünüyorum.
kaliteli, düzgün bir kadın böyle leş bir muhabbet yapamaz.
Belli belli iyi sevmisler seni :d acsin valla gun gormus kadin para konusmaz, guzel kadin guzelligini anlatmaz, seks problemi olmayan seks bunalimi yasamaz. Koyden cikmis sehre uniye gelmis unide bi adamla 5 yil yasamis adam terk edince baska bi adamla yatmis sonra eskisiyle evlenmis simdi de o partneri arayan kezonun onde gidenisin. Gerisi hikaye anlattiklarinin
Eski konusunu okudun mu ILK ONUNLA BIRLIKTE OLDUMMM KOYNUNDA UYUYODUMMM HER SEYI ONDA YASADIMM NASI GERI DONDUREBILIRIMMM diye agliyo zaten gitmis o adamla da evlenmis bu konuda da sex uzmani oldu :d KOYNUNDA UYUYODUMMM :daynen anadolunun bağrından kopup gelen,iki yandan örgülü belikleriyle üni.deki sevgilisinin sayesinde üreme organlarının yerini öğrenmiş zavallı bir kızcağız.
ahahahhahaha
Off çok kezbansınız yaa cidden eğitimsiz misiniz ya da bağnaz bi aileden mi geldiniz de nedir bu bastırılmışlıklar ahhahas yahu normal zamanda olsa yanıma bile yaklaşamazsınız o derece bir statü farkı var. O kıskançlıklarınız yazdıklarınızdan belli oluyor zaten ne kadar leş olduğunuz. Henüz kadın bile olamamışsınız. Aranızda hiç orgazm olmamış olanlar bile olabilir ahahhssjsh. Sonra da kalkmış bana akıl vermeye kalkışmalar falan. Siz hadi gidin örgü dantel falan konuşun gerçek kadınların yorum yapmasını engellemeyin. Hadi canlarım hadi.
Eski konusunu okudun mu ILK ONUNLA BIRLIKTE OLDUMMM KOYNUNDA UYUYODUMMM HER SEYI ONDA YASADIMM NASI GERI DONDUREBILIRIMMM diye agliyo zaten gitmis o adamla da evlenmis bu konuda da sex uzmani oldu :d KOYNUNDA UYUYODUMMM :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?