Eski Sevgili Meselesi

Cok ac ya. Sekse ac, paraya ac, statuye ac. Ac oglu ac. Cirkin, yalniz ve fakir bir ergenlik gecirmistir muhtemelen

Yavaş yazıyorsun sandım ama sen mükemmel bir yönetici olduğun için zor. Şimdi anladım sen iyiden iyiye ne yazsam diye düşünüyorsun. Kocalarınız neler görüyor bla bla blaaa şu cümleler için nekadar beyin hücresi harcadın de bakiim? Kendi kocanı hallettin sıra bizimkilere geldi. Sen bizimkileri düşünme bence kafan rahat olsun da seninkinin kafa nereye sığacak onu bilemedim.

Ulan bir defa da başka bir şeyle gel.
Kalite kartını oynadın olmadı, namus kartını oynadın olmadı, karakter iyisi efendim şöyle yönetici böyle profesyonel şöyle elitim kartını oynadın hiç olmadı..
şimdi de ev kadını,domestik bla bla yakıştırması yapıp aşağılamaya çalışma kartını oynuyorsun.
bir klişelerden kurtul, bu kadar mı düzsün?
o 12 kişinin içerisinde olsam çoktan istifamı vermiş ya da istifanı verdirtmiş olurdum.
ne pis muhabbetin varmış..
vah vah vah...

Belli belli bayagi iyi sevmisler seni :d o kadar adamla yatip eski sevgilinle yani simdiki keriz kocanla evlendin ya ondan kocayi boynuzlamak normal :d

Canım ben bekarken kendi kararlarımı kendim verebilecek özgürlükteydim cinselliğimi sonuna kadar yaşadım. Senin gibi bastırmadım. Keriz olan sizin gibi kezbanları koynuna alan adamlardır. Sex diyince bön bön bakarsınız siz :)))

ATP ler iflas etti daha da hayır gelmez

Bence bu plaza feriştahı kisvesi altında yazılar yazan göbekli bir harun abi.
bastırdığı yan karakterinin ağzından yazılar yazıyor.
konu kilit

ATP ler iflas etti daha da hayır gelmez
Kıyamam yaaa gece gece beyin terk olacak ne laf soksam diye düşünmekten. Tek sevişen o ya dünyada, bizde böyle bakalım aç kediler gibi. Ezikler siziii, ben evliyim siz evli olmayanlar düşünün

Cok ac ya. Sekse ac, paraya ac, statuye ac. Ac oglu ac. Cirkin, yalniz ve fakir bir ergenlik gecirmistir muhtemelen

Ben şimdi de evde karısı çocukları uyuyunca bilgisayar başına geçip yan karakterini ortaya çıkartan göbekli bir harun abi olduğunu düşünüyorum.
kaliteli, düzgün bir kadın böyle leş bir muhabbet yapamaz.

Belli belli iyi sevmisler seni :d acsin valla gun gormus kadin para konusmaz, guzel kadin guzelligini anlatmaz, seks problemi olmayan seks bunalimi yasamaz. Koyden cikmis sehre uniye gelmis unide bi adamla 5 yil yasamis adam terk edince baska bi adamla yatmis sonra eskisiyle evlenmis simdi de o partneri arayan kezonun onde gidenisin. Gerisi hikaye anlattiklarinin

Hakikaten ya ilk mesajlarda kontesti şimdi feriştah oldu tam. Hiç beklemezdim

aynen anadolunun bağrından kopup gelen,iki yandan örgülü belikleriyle üni.deki sevgilisinin sayesinde üreme organlarının yerini öğrenmiş zavallı bir kızcağız.
ahahahhahaha

Off çok kezbansınız yaa cidden eğitimsiz misiniz ya da bağnaz bi aileden mi geldiniz de nedir bu bastırılmışlıklar ahhahas yahu normal zamanda olsa yanıma bile yaklaşamazsınız o derece bir statü farkı var. O kıskançlıklarınız yazdıklarınızdan belli oluyor zaten ne kadar leş olduğunuz. Henüz kadın bile olamamışsınız. Aranızda hiç orgazm olmamış olanlar bile olabilir ahahhssjsh. Sonra da kalkmış bana akıl vermeye kalkışmalar falan. Siz hadi gidin örgü dantel falan konuşun gerçek kadınların yorum yapmasını engellemeyin. Hadi canlarım hadi.

aynen anadolunun bağrından kopup gelen,iki yandan örgülü belikleriyle üni.deki sevgilisinin sayesinde üreme organlarının yerini öğrenmiş zavallı bir kızcağız.
ahahahhahaha
Eski konusunu okudun mu ILK ONUNLA BIRLIKTE OLDUMMM KOYNUNDA UYUYODUMMM HER SEYI ONDA YASADIMM NASI GERI DONDUREBILIRIMMM diye agliyo zaten gitmis o adamla da evlenmis bu konuda da sex uzmani oldu :d KOYNUNDA UYUYODUMMM :d

iki saattir sana tek bir akıl vermeden söylediklerin üzerinden muhabbet döndürmekteyiz.
dolayısıyla böyle düşünüyorsan yine tarifler sana çıkıyor şekerim.
o dediklerini sen yap, hadi yat artık daha sabah herifine kahvaltı hazırlayacaksın.yoksa sopa falan yersin, vebali bize kalmasın.
gece gece icat çıkarma , orgazmlar müthiş seksler filan

Ayy daha fazla uykumdan olamayacağım kızlar size kolay gelsin. Mevzu kamasutraya g noktasına bağlanır dediniz çıka çıka bir eziğe çıktı.
Londoner sana kolay gelsin canım ama beynini fazla yorma laf sokacam diye zira baya güldürüyorsun, buradakilerin hiçbiri senin laflarından bozulacak tipler değil seninle baya eğleniyorlar, sende farkındasın nereye sarsam diye şaşırdın.

Eski konusunu okudun mu ILK ONUNLA BIRLIKTE OLDUMMM KOYNUNDA UYUYODUMMM HER SEYI ONDA YASADIMM NASI GERI DONDUREBILIRIMMM diye agliyo zaten gitmis o adamla da evlenmis bu konuda da sex uzmani oldu :d KOYNUNDA UYUYODUMMM :d

evet ya, büyümüşte başımıza "gerçek kadın" kesilmiş. o ne demekse
o zamanlar köyden yeni gelmişti, henüz büyükşehirin zehrine kapılmamıştı.
hahahahhah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…