Eski konusunu okudun mu ILK ONUNLA BIRLIKTE OLDUMMM KOYNUNDA UYUYODUMMM HER SEYI ONDA YASADIMM NASI GERI DONDUREBILIRIMMM diye agliyo zaten gitmis o adamla da evlenmis bu konuda da sex uzmani oldu :d KOYNUNDA UYUYODUMMM :d
Ayy daha fazla uykumdan olamayacağım kızlar size kolay gelsin. Mevzu kamasutraya g noktasına bağlanır dediniz çıka çıka bir eziğe çıktı.
Londoner sana kolay gelsin canım ama beynini fazla yorma laf sokacam diye zira baya güldürüyorsun, buradakilerin hiçbiri senin laflarından bozulacak tipler değil seninle baya eğleniyorlar, sende farkındasın nereye sarsam diye şaşırdın.
Zaten KOYNUNDA UYUYODUM ILK ONUNLA BIRLIKTE OLDUMMM dedigi simdiki keriz kocasindan 3 sene once ayrilmis, su an evli, ne kadar surede BIZIMMM SALYALARIMIZI AKITACAGIMIZZZ YANINDAN BILEEEE GECEMEYECEGIMIZZZ adamlarla birlikte oldun da sex uzmani oldun :devet ya, büyümüşte başımıza "gerçek kadın" kesilmiş. o ne demekse
o zamanlar köyden yeni gelmişti, henüz büyükşehirin zehrine kapılmamıştı.
hahahahhah
Belli belli iyi sevmisler seni :d acsin valla gun gormus kadin para konusmaz, guzel kadin guzelligini anlatmaz, seks problemi olmayan seks bunalimi yasamaz. Koyden cikmis sehre uniye gelmis unide bi adamla 5 yil yasamis adam terk edince baska bi adamla yatmis sonra eskisiyle evlenmis simdi de o partneri arayan kezonun onde gidenisin. Gerisi hikaye anlattiklarinin
KOYNUNDA UYUYODUMMM ILK ONUNLA OLDUMMM HER SEYIMI ONA VERDIMM dedigin konun 3 sene once zaten simdi o adamla evlisin ve o kerizi boynuzlayacaksin. 3 senede neler yasattilar sana da sex uzmani oldun :dAhahahha canım o mesajın yazıldığı seneye bakmanı tavsiye ederim.
Bu arada hayatında hiç bi erkeğin elini falan tutabildin mi ajajsksslk
Teşekkürler kezban hanım. Ev işlerinde başarılar :))
Ben de sana neler yasattilar 3 senede de sex uzmani yaptilar, onu merak ediyorum :dDoğru söyle çirkin ve şişmansın dimi ahajsjs
Sibelim de finansciydi plazada yoneticiydi bu da finansci bu arada ip baksalar aninda cikar
Sen düşün artık.KOYNUNDA UYUYODUMMM ILK ONUNLA OLDUMMM HER SEYIMI ONA VERDIMM dedigin konun 3 sene once zaten simdi o adamla evlisin ve o kerizi boynuzlayacaksin. 3 senede neler yasattilar sana da sex uzmani oldun :d
Zaten KOYNUNDA UYUYODUM ILK ONUNLA BIRLIKTE OLDUMMM dedigi simdiki keriz kocasindan 3 sene once ayrilmis, su an evli, ne kadar surede BIZIMMM SALYALARIMIZI AKITACAGIMIZZZ YANINDAN BILEEEE GECEMEYECEGIMIZZZ adamlarla birlikte oldun da sex uzmani oldun :d
Sibelim de finansciydi plazada yoneticiydi bu da finansci bu arada ip baksalar aninda cikar
Ayy daha fazla uykumdan olamayacağım kızlar size kolay gelsin. Mevzu kamasutraya g noktasına bağlanır dediniz çıka çıka bir eziğe çıktı.
Londoner sana kolay gelsin canım ama beynini fazla yorma laf sokacam diye zira baya güldürüyorsun, buradakilerin hiçbiri senin laflarından bozulacak tipler değil seninle baya eğleniyorlar, sende farkındasın nereye sarsam diye şaşırdın.
Ben de sana neler yasattilar 3 senede de sex uzmani yaptilar, onu merak ediyorum :d
Dayanamam diyen sendin demiAma aynen yaa.. ne beklentiler vardı oysa.. elit bir kadının nadide düşlerine ortak olacaktık.. O da sonunda kezo çıktı..
Hele ki son yorumunda takkesi düştü kültürünün.. Bırak elit olmayı, taklidini bile yapamamis haspam..
Boşa ban yiyeceğiz anlaşılan.. konuyu bari geyige tasisalar da hepimiz beraat etsek..
Bi bilsen ımm benim gibi müptelası olurdun ama senin bı tiple zor be güzelim ajajsösö
Ben kendimi anlatmak istesem konu acarim konu senin konun sen anlatacaksin. Simdi koyden sehre indin sevgili yaptin HER SEYINI VERDIN ILKKK ONUN OLDUN KOYNUNNDA UYUDUNN sonra seni terk etti ara donemde sex uzmani oldun sonra kerizle geri evlendin. Koy kizi oldugundan kazandigin parayi cok, statunu muhim sandin. Bunlari biliyoruz da o ara donemde sana ne yasatti seni seven adamlar ben orayi merak ediyorum onu anlat :dBende plazada çalışıyorum. Hani senin önünden bile geçemeyeceğin ajajjssj
konuya girmeyim dedim ama kezbanliginiza dayanamadim...bu kadar iyi oldugunuz icin mi ilk konunuzdaki adam(ilkiniz, evlenme teklifi beklediginiz abuyuk askiniz...) sana ve arkadaslarina istemiyorum, sevmiyorum diyo deyip salladi...biraz tutarlilik...Bi bilsen ımm benim gibi müptelası olurdun ama senin bı tiple zor be güzelim ajajsösö
Pekala sivilceli ergen, sana iyi masturbasyonlar.
yalnız iyi güldürdün hepimizi, yat artık sabah kursa gideceksin.
KOYNUNDA UYUYODUMM :dPekala sivilceli ergen, sana iyi masturbasyonlar.
yalnız iyi güldürdün hepimizi, yat artık sabah kursa gideceksin.
Ben kendimi anlatmak istesem konu acarim konu senin konun sen anlatacaksin. Simdi koyden sehre indin sevgili yaptin HER SEYINI VERDIN ILKKK ONUN OLDUN KOYNUNNDA UYUDUNN sonra seni terk etti ara donemde sex uzmani oldun sonra kerizle geri evlendin. Koy kizi oldugundan kazandigin parayi cok, statunu muhim sandin. Bunlari biliyoruz da o ara donemde sana ne yasatti seni seven adamlar ben orayi merak ediyorum onu anlat :d
konuya girmeyim dedim ama kezbanliginiza dayanamadim...bu kadar iyi oldugunuz icin mi ilk konunuzdaki adam(ilkiniz, evlenme teklifi beklediginiz abuyuk askiniz...) sana ve arkadaslarina istemiyorum, sevmiyorum diyo deyip salladi...biraz tutarlilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?