- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Tamamdır. Sana da sağ elinle mutluluklar ahahsn
heh işte mühim kısım orası ama bir türlü anlatamıyor.
herhalde o kısımda da çuvallayacak diye gizlemeyi tercih ediyor
Ben 2013 teki konusu yuzunden ergen oldugunu dusunmemistim ama random gulusleri gordukten sonra ergen gerisi tanisi koydum. 25 yas ustu oyle gulmez gumledi keriz
Üfff saçma sapan bir yorum daha. Erkekler iyi kadınları terketmiyorlar mı. Cevap veren parmaklarıma acıdım o derece.
Random guluslerine bak normal kadin oyle gulmez kesin ergenheh işte mühim kısım orası ama bir türlü anlatamıyor.
herhalde o kısımda da çuvallayacak diye gizlemeyi tercih ediyor
Ben 2013 teki konusu yuzunden ergen oldugunu dusunmemistim ama random gulusleri gordukten sonra ergen gerisi tanisi koydum. 25 yas ustu oyle gulmez gumledi keriz
Noldu ahahaya dondun demin gayet random guluyodun en ergen versiondanBravo bir çaydanlık seti daha kazandınız ahahaha
Bravo bir çaydanlık seti daha kazandınız ahahaha
Üfff saçma sapan bir yorum daha. Erkekler iyi kadınları terketmiyorlar mı. Cevap veren parmaklarıma acıdım o derece.
Bu geceki mastutbasyon konunu öğrenemedin ondan dimi bu hırçınlık. Off biri sevse de seni rahatlasan artık ahajsjs
Çoluk çocuk nasıl?Noldu ahahaya dondun demin gayet random guluyodun en ergen versiondan
Yanindan gecemeyecegimiz adamlar vermistir :dO çaydanlık setlerini nereden bulup bulup çıkartıyosun merak ettim?
Olsun bebiş o parmaklar acık da cevap vermek için calissin yorulsun.. :)
Sen de sozlukcusun ha :dLessie bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor
O çaydanlık setlerini nereden bulup bulup çıkartıyosun merak ettim?
Yanindan gecemeyecegimiz adamlar vermistir :d
Aynen ya tum vasat argumanlari kullandi. Yok domestik hayat yok muhafazakar yasam tiriviri. Bi kadin bu kadar sig olamaz cin olur. Bu gerzek erkek bi ergen gerisijasse bu gerçekten harun abi.
Arzulardan, cinsel açlıktan, en en önemlisi salya akıtmaktan girdi orgazmdan çıktı.
Hadi harun abi bugünkü görevini tamamladın yat zıbar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?