Az öncee yine tartıştıkkk hep tartışıyoruzz artık beni niye mutlu etmiyosuna kadar geldik .
Ve az önce Benim için yanıp tutuşan biri var benim onu istemediğim sevmediğim halde sen niye yapmıyosun niye mutlu etmiyosun beni dedi
Ya ne yapcağımı bilsem ne yapsam hata gibi geliyo alttan alıyorum bu sefer bütün ipleri onun eline veriyorum öylede olmasını istemiyorum .
Ben sana tapıyorum niye üzüyosun beni dedii mutlu olmak benim hakkım değil mi falan dedi ayy çok kötü oldum çok ağladım yaa
Benim tek istediğim onun mutluluğu zaten ama hep pürüz çıkıyo böyle ikimizde inatçıyız ki oğlak erkeği laf yarışına bile girilmiyoo hemen susturuyoo .
Son şansım öyle dedi ya benimle olmayı ya da bensizliği seç dediiii
Nasıl geri kazancam ki .
Ben senin yerinde olsam ikisini konusturmayı bırak muhattab bile etmezdim.
Böyle birşey oldugunu ona söylemezdim. Kızla direk kendim irtibata geçerdim yok hayır anlamıyorsa laftan bir şekilde anlatırdım ( kabalık değil tabiki ama biz kızlarında
bu konuda bir kaç takdiği var) Kıza derdimki " o artık benim erkek arkadaşım artık onun elleri benim gözleri benim o benim herşeyimm . Tahmin edemeyeceğin kadar çok ciddi şeyler yaşadık onunla !! hergün yanımda.. senide unuttu adını bile ağzına almıyo " felan derdim. Kızda azcıkta olsa yürek varsa daaha aramazdı zaten
ama sen ikisini irtibata geçirerek hata yapmşsın bence benim napçamı bırakıp senin yaptıgına gelirsek
erkek arkadaşınada ne oluyo öle ? yok senmi dilara adına hesab açtn felan ?
Dilara kim ya ? o kim ? onun için zamanımımı harcıcam ben. Diyemedinmi ? açıklama yapmasaydın.. İnanmazsan kendn bilirsin açmadım hesab felan..
O konuları dilara iyi blr deseydn ...
Onunla adam akıllı konus. Bu hayatı benimle ebraber yasamak istiyorsan tut ellerimden söz veriyorum seni yarı yolda bırakmıcam
hep yanında olucam hep mutlu edicem ,seni hep sevicem ama artık eski sevgilinin konusu açılmasın lütfen kendini bi benim yerime koysana sen olsan ne yapardın ?
Bu konular yüzünden seni mutlu bile edemiyorum , o kızın adını duyunca tüylerim diken diken oluyor ! Sadece ikimizin oldugu bir hayat istiyorum ben eski sevgilinin olmadıgı bir hayat... Sana tüm yasananları unutturmak istiyorum. Sende istiyorsann.. Sonsuza dek kapamak üzere kapayalım bu konuyu.. Faceleride kapayalımm..
Sadece 2 miz olalım kendi dünyamızda olurmu aşkım ? " diye bir mesaj at yada ara....
Bu sekilde bir konus... eminim işe yarıcak seni seviyorsa % 100 işe yarar ...
Beni seven arzulayan var derken kıskandırmak amacı bence .. yani tek sen değilsin...
Kıymetimi bil gibilerinden
Pardon şimdi gördüm yaşlarınızı,sevgilini çok fazla pohpohlamışsın sanırım sen böyle konuşabildiğine göre..
Sevgilinin tavrı yanlış ne demek benim için yanıp tutuşan biri var ya gitsin ozaman onun için yanana
Bak canım bu kadar alttan almıcaksın tepene çıkar sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?