Eski Sevgili :(

Kayra95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
937
1
66
Antalya
Mrb arkadaşlar ,
İlk defa konu açıyorum çok kafam karıştı ne yapacağımı şaşırdım bende konu açıp derdimi anlatmak istedim .
Erkek arkadaşımın eski sevgilisi sevgilimin fotoğraflarını falan bulmuş (belki zamanında sevgilim göndermiştir tam bilmiyorm )
Her neyse kız facebookta yeni hesap falan açmış . Sevgilimin fotoğraflarını paylaşmış , sözler falan yazmış fotoğraflara .
Sevgilimin haberi yoktu söyledim biraz kızar gibi oldu ama sonra ben halletcem tamam dedi. İyi hoş dedim tamam ben ondan önce kendi hesabımdan kıza msjlar falan atmıştım . Sevgilim hallettm dedi . Ne yaptın ne konştn falan dedm .bağırdım çağırdım falan dedi tabii ben sinirli olduğm için trip atıyodum biraz sevgilimde snirlendi sevindirdin işte onu böyle yapark falan dedi sesimi duydu falan filan . Böyle yaparak kaybeden sen olursun bak ben senin yanındayım senin sevgilinim senin Ruhunum falan dedi sakinleştirdi haklıydı da .Sonra kıza msj atmayı kestm falan . kızda bana

Böyle dedi Sustum yine bişey demedim kapandı gitti konu Adını bile anmadk falan ama son 1 haftadr hep dilara dilara duymaya başladm bnm sinirler yinee başladıı . Sonra bugün kıza biri face açmş çok güzel uyandk bugn yüzüm gülüyodu aynı şklde sevgiliminde bugn kmse moralimi bozamaz dedim :) demez olaydım . Sevgilim her zman arar sabahları yine aradı konuştuk biraz sonra aşkm bişey sorcam dedi .
Sor bitanem dedm
Dilaraya biri face açmış sen mi açtın dediiiii

Sevgilimn kardeşine kız sabh msj atmş Gülnur mu yaptı diyee ..
Ben şoklardayım . Tabikide yapmadım falan dedm ben o konuyu kapatalı çok olmuştu sana söz verdiğim gibi falan dedim sevgilime biliyorum bitanem öyle bişey yapmıyacağını sadce sormak istedim dedi .ki sevgilim küçüklüğünden beri herşeyi içine atar kimseye bişey sormaz anlatmaz paylaşmaz benimle bile bazen paylaşmıyo . Paylaşmak istedim sen içine atma benmle paylaş dediğin için falan dedi ama pişman ettin dedi
Sevgilimde kızdı bana kafam çok karıştı ne yapsam düzeliriz ki

Son düzenleme:
çok karışık olmuş canm ya...
ee sen açmadıysan faceyi neden aranız bozuldu ve sana neden kızdı anlamadım.
sen gene az bile tepki vermişsin..
aman hiç arama bence o özür dilesin sen naptın ki ona yalvarcan...

Bu ne böyle karman çorman.Kapatın faceleri olsun bitsin.

Yoook zaten bizim faceler 1 aydır falan kapalı . Çocuk çocuk işler bunlar ki ben bişey yapmadığım halde direk Gülnur mu yaptı acaba sorusna sinirlendm .
Kıza tlfondan msj attım amacın ne falan diye cevapta vermedi iyice sinirlendim :95::95:

Daha fazla uğraşma yerinde olsam hem kendimin hemde sevgilimin numarasını değiştirirdim.
Sen o kızla muhattap oldukça huzur bulamazsın bırak kendi kendine uğraşsın o

Son düzenleyen: Moderatör:
uzaktayım bidee yakında olsam şiddete başvurcam
En iyisi numaraları değiştirmek olucak gibi :26:

O kız demek ki çok kıskanıyor sizi canım, buna mutlu bile ol. Sevilmediğinin açıkça farkında,bu yüzden çatlıyor resmen :)) Demek ki kompleks kalmış :))Hiç muhattap olma,bu ona en iyi cevaptır. Ama sevgilinin aklını karıştırması boyutuna da gelmesin durum.

Bu arada dikkatli ol, o kız sinsi bir şekilde davranıyor böyle yapmakla. Sizin aranızda kıskançlık problemleri oluşturup kopmanızı-kavgalar etmenizi umut ediyordur. Sevdiğine 'ona güvendiğini' hissettir. Onunla kıyas dahi yapmayacak kadar kendine güvendiğini göster. Böyle tongalara da düşme sakın.

Az öncee yine tartıştıkkk hep tartışıyoruzz artık beni niye mutlu etmiyosuna kadar geldik .
Ve az önce Benim için yanıp tutuşan biri var benim onu istemediğim sevmediğim halde sen niye yapmıyosun niye mutlu etmiyosun beni dedi
Ya ne yapcağımı bilsem ne yapsam hata gibi geliyo alttan alıyorum bu sefer bütün ipleri onun eline veriyorum öylede olmasını istemiyorum .
Ben sana tapıyorum niye üzüyosun beni dedii mutlu olmak benim hakkım değil mi falan dedi ayy çok kötü oldum çok ağladım yaa
Benim tek istediğim onun mutluluğu zaten ama hep pürüz çıkıyo böyle ikimizde inatçıyız ki oğlak erkeği laf yarışına bile girilmiyoo hemen susturuyoo .
Son şansım öyle dedi ya benimle olmayı ya da bensizliği seç dediiii
Nasıl geri kazancam ki .

öncelikle yaş kaç diyorum.
çocuğun hemen poposu kalkmış kızın attığı mesajlardan
ayıp ya ne demek benim için yanıp tutuşan biri var filan
onun eski çıktığının yediği haltlar yüzünden kavga ediyorsunuz heralde keyfinden mi
ben olsam daha beter tepki bile verirdim sen yine az tepki vermişsin
hem suçlu hem güçlü bee

Ben senin yerinde olsam ikisini konusturmayı bırak muhattab bile etmezdim.
Böyle birşey oldugunu ona söylemezdim. Kızla direk kendim irtibata geçerdim yok hayır anlamıyorsa laftan bir şekilde anlatırdım ( kabalık değil tabiki ama biz kızlarında
bu konuda bir kaç takdiği var ) Kıza derdimki " o artık benim erkek arkadaşım artık onun elleri benim gözleri benim o benim herşeyimm . Tahmin edemeyeceğin kadar çok ciddi şeyler yaşadık onunla !! hergün yanımda.. senide unuttu adını bile ağzına almıyo " felan derdim. Kızda azcıkta olsa yürek varsa daaha aramazdı zaten
ama sen ikisini irtibata geçirerek hata yapmşsın bence benim napçamı bırakıp senin yaptıgına gelirsek
erkek arkadaşınada ne oluyo öle ? yok senmi dilara adına hesab açtn felan ?
Dilara kim ya ? o kim ? onun için zamanımımı harcıcam ben. Diyemedinmi ? açıklama yapmasaydın.. İnanmazsan kendn bilirsin açmadım hesab felan..
O konuları dilara iyi blr deseydn ...
Onunla adam akıllı konus. Bu hayatı benimle ebraber yasamak istiyorsan tut ellerimden söz veriyorum seni yarı yolda bırakmıcam
hep yanında olucam hep mutlu edicem ,seni hep sevicem ama artık eski sevgilinin konusu açılmasın lütfen kendini bi benim yerime koysana sen olsan ne yapardın ?
Bu konular yüzünden seni mutlu bile edemiyorum , o kızın adını duyunca tüylerim diken diken oluyor ! Sadece ikimizin oldugu bir hayat istiyorum ben eski sevgilinin olmadıgı bir hayat... Sana tüm yasananları unutturmak istiyorum. Sende istiyorsann.. Sonsuza dek kapamak üzere kapayalım bu konuyu.. Faceleride kapayalımm..
Sadece 2 miz olalım kendi dünyamızda olurmu aşkım ? " diye bir mesaj at yada ara....
Bu sekilde bir konus... eminim işe yarıcak seni seviyorsa % 100 işe yarar ...
Beni seven arzulayan var derken kıskandırmak amacı bence .. yani tek sen değilsin...
Kıymetimi bil gibilerinden

Ben 16 yarim 19 :)
ilk başlarda hiç takmazdım uzaktaydık nasıl olsaa diye düşünürken birden bağlandım ve dediğiniz gibi kaldırdım biraz poposunu sanırım .
Ama eskiden tanıdığım o kişiyle şu an çıktığım insan arasında çok fark var önceden gece hayatı alemler karı kız olayında pek meşhurmuş kendisi bile söylüyo bir çok şeyden vazgeçti evet ne yaptığını falan bilirim hiç rahat bırakmıyorum saat başı arıyor zaten yarm saat falan konuşuyoruz .
İstediğim şey anında oluyo istediğimi yapıyo çok iyi kalbi temiz ve mutlu olmayıda çok hakediyo ama ben artık olumsuz eleştiriler duymaktan yaptığım herşeyi hata olarak görüyorum sanki hiç mutlu edemiyorum onu öyle geliyor bana da artık . bensz mutlu olacaksan hayatndanda çıkarım yetr ki mtlu ol dedm . Senle olmak varken niye başkasyla olsun ki falan dedi ama kafam çok karıştı . Ne yapacağımı şaşırır oldum artık ağlaya ağlaya kalmadı gözlerimde yaş

canım sizin yaşlar kaç ?

Kesinlikle denyceğim çok teşekkür ederim bu arada :)

Bunları yapan senin eski arkadaşın olsaydı kabak senin başına patlardı yine emin ol.Ne demek son şansın filan ya.Hem suçlu hem güçlü.Biraz tavrını koy çok istiyorsa eski sevgilisine gitsin gıcığa bak ya.Offf offf erkek düşmanı olcam kızlar sizin ve kız arkadaşlarım yüzünden sonunda

Pardon şimdi gördüm yaşlarınızı,sevgilini çok fazla pohpohlamışsın sanırım sen böyle konuşabildiğine göre..
Sevgilinin tavrı yanlış ne demek benim için yanıp tutuşan biri var ya gitsin ozaman onun için yanana
Bak canım bu kadar alttan almıcaksın tepene çıkar sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Waoww o kiz çok fenaymiş dikkat et sizin aranizi bozmya çalişio apaçik seni kişkirtp sevgilinin senden soğumasi için uğraşio sende yiosn
gibi biraz kusura bakma ama gerçek bu ..
Daha dikkatli dawran cnm bence

Haklsınız ama ben ayarında yapamıyorum iştee ya çok fazla ya çok az .
Ortayı nasıl ayarlıcam ki :)
Sinirlennce falan kendimi hiç kontrol edemiyorum o sakinleştiriyoo
o snirlennce bende sinrleniyorum daha kötü oluyoo
kaçan kovalanır o kaçıyo ben kovalıyorum ama yorulcam az kaldı yanii :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…