Asla aramam ama numarasini silsem mi? Silmeseniz ne isinize yarayacak zaten asla aramazmissiniz?Ayrıldıktan 5 gün sonra çağırıp yalvarmıştım kabul etmedi artık aramam
2 yıllık bi iliski idi.. Ben onu cok darladim.. İs,aile, kendi sorunlarım ile 2 senedir. İyi bile dayandıKac yıllık ilişki, ayrılık sebebi ne ve neden yalvar din hatalı miydin?
Canım arkadaş gibi yaklassaydin senin değiştiğini görse belki o da değişirdi. Numarayı sileyim mi sözleri saçma hala aklindaysa karşısına çık arkadaşca sohbet et bu kadae mi zor yahu. Hindi gibi dusunecegine stratejik adım at2 yıllık bi iliski idi.. Ben onu cok darladim.. İs,aile, kendi sorunlarım ile 2 senedir. İyi bile dayandı
Karsisina nasil cikayim ki? Ayni yerde calismiyoruz suan yada semtler vs yakın degil.. Hani ne diyeceğim ne yapacağımCanım arkadaş gibi yaklassaydin senin değiştiğini görse belki o da değişirdi. Numarayı sileyim mi sözleri saçma hala aklindaysa karşısına çık arkadaşca sohbet et bu kadae mi zor yahu. Hindi gibi dusunecegine stratejik adım at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?