Eski sevgili?

Güzelim biz eşimle 6 aylık sevgiliyken tartismistik bir ara ve tlf lari mi engellemiş ti hiçbir şekilde istemiyordu gerçi hata bendeydi. Birsürü msjlar vs baktım adam kapı duvar izmir den istanbul a gitmiştim şok olmuştu beni görünce yüzüme bakmadı falan ama barismistik. Sen daha başka semt e gidemiyorsun hayret amma gururluyuz

O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut ya da bir kitap oku mutlaka iyi geliyor ya da perdeyi ac bagir bagirabildigin kadar zehir disari akmadan yürek toparlanmiyor gibi birşeydi:)

Yani Bocalama evresindesin şuan sabirli olmalisin kendine tahammül etmelisin kafani dağıtacak birşey bul acil..

Ayrıldıktan sonra buluştuk ben cagirdim. Ama istemedi beni konuştuğum halde

Evet bocalıyorum.

Arabesk takilmayi birakin lutfen. Ayrilmissiniz. Daha ne aramasi, ne rehberi, ne ezberi?

Daha iyisini bulamazsam ararım seni demiş. Aramadığına göre yolunu bulmuş belli ki.
En zor zaman 1 ay. 1 ay onsuz yaşamışsın bundan sonra da yaşarsın.
Birşey bitmişse bitmesi gerektiği içindir. Ayrıldıysanız gerekli bir sebebi olmalı.
Hayat devam ediyor. Eskiye dönmek için hiç bir sebebiniz de yok.

Valla canım ayrılma nedeninize göre ve hala sevip sevmediğinize göre değişir iyi düşün sence aramalı mısın?

Sil tabi napacaksin?

Aklindan cikmayan sadece rakamlarsa korkmaaa geceeer

Yok baska seylerde varsa...

Yine korkma geceeeer...

Kim unutulmamis ki?

Öyleyse ara bir kez fazla birşey demişmez bir aramadan ne çıkar ara gitsin ))
Ayrıldıktan 5 gün sonra aradim. Bi yere çağırdım geldi. Konuştuk vs ama dönmedi. Kafamı kurcalayan o. O zaman dönmeyen simdi döner mi?

Ayrıldıktan 5 gün sonra aradim. Bi yere çağırdım geldi. Konuştuk vs ama dönmedi. Kafamı kurcalayan o. O zaman dönmeyen simdi döner mi?
Bilmem ki dönmeyebilir ama sen sevginden eminsen arayabilirsiniz ama o zaman dönmemiş olması da işleri karıştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…