- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
- Konu Sahibi yelda_teacher
-
Evet o da birini sevmiş ama aradan 10 yıldan fazla zaman geçmiş.eminim o ilişkisinin bitmesinde de hataları olmuştur.benimle mutlu olmasını çok isterdim öyle olacaksa da dönsün isterim.bilemiyorum belki özlüyordur belki aklına bile gelmiyorumdur. Ama biliyorum hep eskileri dönüp arar o.Gozlerim dolu dolu okudum ya , aslinda bu kadar acimasiz olmasini nedeni belli o da birini sevmis kavusamamis muhtemelen uzulup uzulmeywceginizi dusunmuyor cunku kendi o aciyi kaldirabildigi icin herkesin kaldirabilecegini saniyor bu kobuyu basindan beri biliyorum ve ikinizin mutlu olmasini cok cok istiyorum , umarim cok gec olmadan size geri doner , kendi kendine hayati zehir etmekten vazgecer
Teşekkür ederim oldukça ayrıntılı yazmışsın. Bende falcıya gittim. dönecek dedi,bilemiyorum döner mi ama o bile içimi rahatlattı.ben beddua ediykrum açıkçası hemde ne beddualar bilse onun için neler dilediğimi kendinden nefret ederdi.Bir gün süklüm püklüm gelicek sana. Mesajla ya da direkt ulaşıcak orasını bilemiyorum. O gün senin için hiç tanımadığın biri olucak biliyo musun. Gerçekten.
Seneleeeer evvel birini sevdim platonik. O da ümit verdi sağolsun. Meğer taktikmiş. Açılınca olmaz dedi istemezmiş. Allah biliyo ya çok uğraştım olur dedim neden farklı olalım falan diye farklarımızı bahane ettiğini anlamadan saf saf ikna etmeye çalıştım. Meğersem yorgunu yokuşa sürüyomuş.
Falcım vardı o zamanlar. Gider gider baktırırdım. Dedi ki sana mesaj atıcak. İstemiyceksin.
Söyledim kızlara. Biri boşuna bekleme seni napsın gibisinden bakıp o kadar da değil boşver dedi. Ama var ya dedim ölürüm de yüz vermem yazarsa, aslaaa kabul etmem terslerim dedim. Yine mimiklerle "tabi canım" imaları.
Bekliyorum yok.. Saçlarım döküldü açıklıklar oluştu yanlarda. Zayıfladım. Okulda devamsızlığın dibine vurdum. Lisedeyim o zamanlar lise 3 falan:) bütün gün karşıya bakıyorum notlar tepe taklak olmuş.
2.sene bitti bitecek olayın üstünden zaman geçeli..
Derken bi gece mesaj geldi. X? Hangi x? Cevap vermedim. 6-7 tane mesaj attı tanımaya çalışır gibi:) oysa fotoğrafım var :)) haaaa tamam fotoğraf çıktı yazdı ben cevap verince. Tersledim booooool bol kısa öz ve istenmediğini belli edecek şekilde cevaplar verdim. En son "rahatsız ettim galiba neyse iyi geceler " gibisinden bi msaj attı:) bunu duyma sırası bana da geldi ya.. Ölsem de gam yemezdim:) hiç bişey hissetmedim o mesaj geldiğinde ama sadece yaşlar aktı gözümden. Nedenşni bilmiyorum ama o soğuk davranma umursamama sırasının bana gelmiş olması, aramaz diyenlerin yanımda olması nasıl bi duyguydu bi bilsen.. Yakam sırılsıklam oldu o yaşlarla. İLAHİ ADALET dedim. Onca ümit verip beni önüne gelene sorup da sırt çeviren pislik kendince beni bıraktığı gibi bulacak sanmış. Ne büyük şok:) ne ego var ya müthiş bi duygu:)
Aynı şeyi başka kızlara da yapıyo tabi takio ediyodum sevdiğim zamanlar her yerden sinsi sinsi:)
Geeçenlerde duydum nişanlanmış:) 7 senedir bı kızla çıkarmış meğersem:) bize asılırken kız varmış düşün. Yazık kızcağıza ne diyeyim. Çünkü o iki sene boyunca başka bin tane kıza asıldı buluştu etti araya iki senelik ayrılık girdi ya da kızı ayakta uyutuyodu. Allah bilir.
Tabii ki mutluluklar dilemiyorum. Ama beddua da etmiyorum. Allahından bulsun bile diyemiyorum o derece yabancıyım.
Ve ondan sonra hayatımın aşkını yaşadım. Öyle de bi sevildim ki. Hala etkisindeyim. Sanıyodum ki ilk aşk ilk aşk diyolar da bi bildikleri var. Yok efendim ilk diye bişey. Al ilk olanı sevdim unuttum öbürüne hala sarılma hayalleri kuruyorum. Demek ki herkesin unutturanı varmış. Senin de olacak. Bekle ama onu silip bekle..
Bir gün süklüm püklüm gelicek sana. Mesajla ya da direkt ulaşıcak orasını bilemiyorum. O gün senin için hiç tanımadığın biri olucak biliyo
Seneleeeer evvel birini sevdim platonik. O da ümit verdi sağolsun. Meğer taktikmiş. Açılınca olmaz dedi istemezmiş. Allah biliyo ya çok uğraştım olur dedim neden farklı olalım falan diye farklarımızı bahane ettiğini anlamadan saf saf ikna etmeye çalıştım. Meğersem yorgunu yokuşa sürüyomuş.
Falcım vardı o zamanlar. Gider gider baktırırdım. Dedi ki sana mesaj atıcak. İstemiyceksin.
Söyledim kızlara. Biri boşuna bekleme seni napsın gibisinden bakıp o kadar da değil boşver dedi. Ama var ya dedim ölürüm de yüz vermem yazarsa, aslaaa kabul etmem terslerim dedim. Yine mimiklerle "tabi canım" imaları.
Bekliyorum yok.. Saçlarım döküldü açıklıklar oluştu yanlarda. Zayıfladım. Okulda devamsızlığın dibine vurdum. Lisedeyim o zamanlar lise 3 falan:) bütün gün karşıya bakıyorum notlar tepe taklak olmuş.
Derken bi gece mesaj geldi. X? Hangi x? Cevap vermedim. 6-7 tane mesaj attı tanımaya çalışır gibi:) oysa fotoğrafım var :)) haaaa tamam fotoğraf çıktı yazdı ben cevap verince. Tersledim booooool bol kısa öz ve istenmediğini belli edecek şekilde cevaplar verdim. En son "rahatsız ettim galiba neyse iyi geceler " gibisinden bi msaj attı:) bunu duyma sırası bana da geldi ya.. Ölsem de gam yemezdim:) hiç bişey hissetmedim o mesaj geldiğinde ama sadece yaşlar aktı gözümden. Nedenşni bilmiyorum ama o soğuk davranma umursamama sırasının bana gelmiş olması, aramaz diyenlerin yanımda olması nasıl bi duyguydu bi bilsen.. Yakam sırılsıklam oldu o yaşlarla. İLAHİ ADALET dedim. Onca ümit verip beni önüne gelene sorup da sırt çeviren pislik kendince beni bıraktığı gibi bulacak sanmış. Ne büyük şok:) ne ego var ya müthiş bi duygu:)
Aynı şeyi başka kızlara da yapıyo tabi takio ediyodum sevdiğim zamanlar her yerden sinsi sinsi:)
Geeçenlerde duydum nişanlanmış:) 7 senedir bı kızla çıkarmış meğersem:) bize asılırken kız varmış düşün. Yazık kızcağıza ne diyeyim. Çünkü o iki sene boyunca başka bin tane kıza asıldı buluştu etti araya iki senelik ayrılık girdi ya da kızı ayakta uyutuyodu. Allah bilir.
Tabii ki mutluluklar dilemiyorum. Ama beddua da etmiyorum. Allahından bulsun bile diyemiyorum o derece yabancıyım.
Ve ondan sonra hayatımın aşkını yaşadım. Öyle de bi sevildim ki. Hala etkisindeyim. Sanıyodum ki ilk aşk ilk aşk diyolar da bi bildikleri var. Yok efendim ilk diye bişey. Al ilk olanı sevdim unuttum öbürüne hala sarılma hayalleri kuruyorum. Demek ki herkesin unutturanı varmış. Senin de olacak. Bekle ama onu silip bekle..
Umarım söylediğin gibi olur öyle süklüm püklüm gelir. Seninki ne kadar zaman sonra mesaj atmıştı. Bir de aramızda o kadar çok yaşanmişlık var ki hangi birini kafamdan atayım.Bir gün süklüm püklüm gelicek sana. Mesajla ya da direkt ulaşıcak orasını bilemiyorum. O gün senin için hiç tanımadığın biri olucak biliyo musun. Gerçekten.
Valla fazlasıyla uzatmışım lafı yaTeşekkür ederim oldukça ayrıntılı yazmışsın. Bende falcıya gittim. dönecek dedi,bilemiyorum döner mi ama o bile içimi rahatlattı.ben beddua ediykrum açıkçası hemde ne beddualar bilse onun için neler dilediğimi kendinden nefret ederdi.
İki sene bitmek üzereydi olayın üstünden iki sene geçti gibi bişey. O zaman mesaj attı. Ama platonikti. Hem de çocuğum o zamanlar baya derin etkilenmiştim. En kritik yaşımda kandırmıştı seviyo gibi yapıp aşık etti işte:) hey gidi çocukluk:)Umarım söylediğin gibi olur öyle süklüm püklüm gelir. Seninki ne kadar zaman sonra mesaj atmıştı. Bir de aramızda o kadar çok yaşanmişlık var ki hangi birini kafamdan atayım.
Son akşam istedigim her şeyi söyleyebildiğimi sanmıştım ama hayır söyleyememışım. ıçim hiç soğumamış.Valla fazlasıyla uzatmışım lafı yaama ibretliktir yani benim için. Şimdi bana o kadar çirkin geliyo ki ıyyyyy dedim ürperdim. Valla için soğuyacaksa istediğini de
Benimki öyle çocukça değildi malesef birlikte yaşadık,tatillere gittik,birlikte hüzünlendik,güldük,dertleştik,çalıştık nelerr nelerrİki sene bitmek üzereydi olayın üstünden iki sene geçti gibi bişey. O zaman mesaj attı. Ama platonikti. Hem de çocuğum o zamanlar baya derin etkilenmiştim. En kritik yaşımda kandırmıştı seviyo gibi yapıp aşık etti işte:) hey gidi çocukluk:)
Çok üzüldüm zordur senin için. Ama o kim ki sana bunları yaşatıcak. Hep böyle egonu besle kendi kendine. İnan çok iyi geliyoBenimki öyle çocukça değildi malesef birlikte yaşadık,tatillere gittik,birlikte hüzünlendik,güldük,dertleştik,çalıştık nelerr nelerr
allahım yardım etsin bana.Çok üzüldüm zordur senin için. Ama o kim ki sana bunları yaşatıcak. Hep böyle egonu besle kendi kendine. İnan çok iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?