eski sevgilide kalan eşyaları almak

Evet o da birini sevmiş ama aradan 10 yıldan fazla zaman geçmiş.eminim o ilişkisinin bitmesinde de hataları olmuştur.benimle mutlu olmasını çok isterdim öyle olacaksa da dönsün isterim.bilemiyorum belki özlüyordur belki aklına bile gelmiyorumdur. Ama biliyorum hep eskileri dönüp arar o.

Teşekkür ederim oldukça ayrıntılı yazmışsın. Bende falcıya gittim. dönecek dedi,bilemiyorum döner mi ama o bile içimi rahatlattı.ben beddua ediykrum açıkçası hemde ne beddualar bilse onun için neler dilediğimi kendinden nefret ederdi.

Umarım söylediğin gibi olur öyle süklüm püklüm gelir. Seninki ne kadar zaman sonra mesaj atmıştı. Bir de aramızda o kadar çok yaşanmişlık var ki hangi birini kafamdan atayım.

Valla fazlasıyla uzatmışım lafı ya ama ibretliktir yani benim için. Şimdi bana o kadar çirkin geliyo ki ıyyyyy dedim ürperdim. Valla için soğuyacaksa istediğini de

Umarım söylediğin gibi olur öyle süklüm püklüm gelir. Seninki ne kadar zaman sonra mesaj atmıştı. Bir de aramızda o kadar çok yaşanmişlık var ki hangi birini kafamdan atayım.
İki sene bitmek üzereydi olayın üstünden iki sene geçti gibi bişey. O zaman mesaj attı. Ama platonikti. Hem de çocuğum o zamanlar baya derin etkilenmiştim. En kritik yaşımda kandırmıştı seviyo gibi yapıp aşık etti işte:) hey gidi çocukluk:)

Benimki öyle çocukça değildi malesef birlikte yaşadık,tatillere gittik,birlikte hüzünlendik,güldük,dertleştik,çalıştık nelerr nelerr

Faciaya gitelda_teacher, post: 40597962, member: 304931"]Teşekkür ederim oldukça ayrıntılı yazmışsın. Bende falcıya gittim. dönecek dedi,bilemiyorum döner mi ama o bile içimi rahatlattı.ben beddua ediykrum açıkçası hemde ne beddualar bilse onun için neler dilediğimi kendinden nefret ederdi.[/QUOTE]
Falcilara gitme bilse kendi gelecekleri bilirler di falı olmamak için çabaları dimi onlar dönmek dese mutsuz olursun duymak istediklerini söylüyorlar madem terk etti üzerine gitme en güzeli uzak durmak ağladığını bile umursamiyor sende umursama daha kimler çıkar karşına inan bu günlerine üzülürdun dönerse kabul edecekqmiqsin ayınıyapmaz mi demez mi bu yYelda çantada keklik gaz vermek diil aşalamis sanki kanısı evaarkadaşı evi taşıyor duygusu bitmiş sırtını pişkin bi kadının en büyük silahı başarısıdir bigün karşılaşırsanız o arada sen işine sarıl okuyan okuluna oda kime sevd irise ssevdiren senin yılların gitmeden

Kurtulduğuna sevin bence de senin o tavrın onun egosuna iyi bi darbe olmuştur soğuk davranmakla iyi etmişsin aslında bu eşyalarını al olayı barışma amaçlı görüşmeye ikna için kullanır genelde ama hal ve tavır ego tatmini için gibi

Eğer anı sonuçta filan demezsen etrafındaki onunla ilgili herşeyi yoket fotoğrafdır odur budur ne bileyim onlar olmayinca daha kolay oluyo sanki atlatmak göz görmüyo en azından ama emin ol bu his hafiflicek

Malesef bana geri kafa deme ama Türkiye ve benim is arkadaşlarım akrabalar ben öyle düşünmüyorum birlikte evlenmeden çok şey yaşayın ca tüketiyor gizem kalmalıevlenmeye bence yyasi çağı herseyi yaşayın hevesli bitiyor ben öyle gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…