- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
- Konu Sahibi yelda_teacher
-
evet neşeliydi ama yüzü gerçekten gülmüyordu ya da bana öyle geliyordu..hatta bunu şimdi nereye koyacaksın falan diye sordu sana ne be adam..Bence bi şeyler hissediyor ama yediremiyor sen ne düsünürsen düşün oly bu sadece keşke düzgün bitirebilseydi ,esyanızı gsri verirken morali nasıldı neşeli falan demissiniz ama yani bi durgunluk vR mıydı
38 yaşında ama hala çocuk cok sevimlisiniz yahu ne bileyimevet neşeliydi ama yüzü gerçekten gülmüyordu ya da bana öyle geliyordu..hatta bunu şimdi nereye koyacaksın falan diye sordu sana ne be adam..
ben 38 yaşındaki bir adamın bu davranışlarını çocukluk olarak nitelendirecek kadar iyi niyetli olamam38 yaşında ama hala çocuk cok sevimlisiniz yahu ne bileyimvalla yazdıkca yazıyorum ama üzüyorsam seni sıkıyorsam söyle
Ops kusura bakmayın ben biraz keyfiniz yerine gelsin diye söylemiştim o lafı mecazı yaniben 38 yaşındaki bir adamın bu davranışlarını çocukluk olarak nitelendirecek kadar iyi niyetli olamam
ama hakkatten bir canavara dönüşüyor bir çocuk oluyor..38 yaşında ama hala çocuk cok sevimlisiniz yahu ne bileyimvalla yazdıkca yazıyorum ama üzüyorsam seni sıkıyorsam söyle
Ya çok özel olacak belki ama aranızda bi şey oldu mu belki o da etkilemiştir ayrılmanızıama hakkatten bir canavara dönüşüyor bir çocuk oluyor..
nasıl birşey oldu mu?Ya çok özel olacak belki ama aranızda bi şey oldu mu belki o da etkilemiştir ayrılmanızı
Cinsel manada soruyorumnasıl birşey oldu mu?
olmadı,olmadığı için nasıl bir etkisi olmuş olabilir.olsaydı ne değişirdi?Cinsel manada soruyorum
Olmuş olsaydı etkilemiştir belki kararını dedim misal basit kız olarak görmüş olabilr vs. Yani bunlar tahmin ettigim ve burada çok sık gördügümüz şeyler ki senden öyle bi istegi olmaması saba değer verdigini de gösteriyorolmadı,olmadığı için nasıl bir etkisi olmuş olabilir.olsaydı ne değişirdi?
daha önce bişey yaşamadığımı biliyordu ama bununla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum...adam otobüs durağı gibi zaten hiç boş kalmamış ki..Olmuş olsaydı etkilemiştir belki kararını dedim misal basit kız olarak görmüş olabilr vs. Yani bunlar tahmin ettigim ve burada çok sık gördügümüz şeyler ki senden öyle bi istegi olmaması saba değer verdigini de gösteriyor
Acıyı hissetmemek için gerek sizin yasttıgınız gerekse o evli kadının yasattıgını kendini eglenceye vermiş yalnız kalmak istememişdaha önce bişey yaşamadığımı biliyordu ama bununla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum...adam otobüs durağı gibi zaten hiç boş kalmamış ki..
hönkk bu ne benim konumla alakalı değilAcıyı hissetmemek için gerek sizin yasttıgınız gerekse o evli kadının yasattıgını kendini eglenceye vermiş yalnız kalmak istememiş
Alakalı alakalı dogru yere yazdım da cümle sanki yanlış yere gitti yani diyecegim o ki dedim ya bi daha güvenemiyor falan yasadıkları yüzünden yalnız kalınca daha kötü oluyordur o yğzden böyle boş kalmamıstır diyorum neyse teşekkür ederim bıkmadan usanmadan yanıtladıgınız için ,hayırlısı inşallah neyse o olur hakkonızdahönkk bu ne benim konumla alakalı değil
beter olsun inşallahhhh..allahh gönlüme göre versin ama karakterli olsun :)Alakalı alakalı dogru yere yazdım da cümle sanki yanlış yere gitti yani diyecegim o ki dedim ya bi daha güvenemiyor falan yasadıkları yüzünden yalnız kalınca daha kötü oluyordur o yğzden böyle boş kalmamıstır diyorum neyse teşekkür ederim bıkmadan usanmadan yanıtladıgınız için ,hayırlısı inşallah neyse o olur hakkonızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?