eski sevgilide kalan eşyaları almak

evet neşeliydi ama yüzü gerçekten gülmüyordu ya da bana öyle geliyordu..hatta bunu şimdi nereye koyacaksın falan diye sordu sana ne be adam..

evet neşeliydi ama yüzü gerçekten gülmüyordu ya da bana öyle geliyordu..hatta bunu şimdi nereye koyacaksın falan diye sordu sana ne be adam..
38 yaşında ama hala çocuk cok sevimlisiniz yahu ne bileyim valla yazdıkca yazıyorum ama üzüyorsam seni sıkıyorsam söyle

olmadı,olmadığı için nasıl bir etkisi olmuş olabilir.olsaydı ne değişirdi?
Olmuş olsaydı etkilemiştir belki kararını dedim misal basit kız olarak görmüş olabilr vs. Yani bunlar tahmin ettigim ve burada çok sık gördügümüz şeyler ki senden öyle bi istegi olmaması saba değer verdigini de gösteriyor

daha önce bişey yaşamadığımı biliyordu ama bununla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum...adam otobüs durağı gibi zaten hiç boş kalmamış ki..

daha önce bişey yaşamadığımı biliyordu ama bununla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum...adam otobüs durağı gibi zaten hiç boş kalmamış ki..
Acıyı hissetmemek için gerek sizin yasttıgınız gerekse o evli kadının yasattıgını kendini eglenceye vermiş yalnız kalmak istememiş

hönkk bu ne benim konumla alakalı değil
Alakalı alakalı dogru yere yazdım da cümle sanki yanlış yere gitti yani diyecegim o ki dedim ya bi daha güvenemiyor falan yasadıkları yüzünden yalnız kalınca daha kötü oluyordur o yğzden böyle boş kalmamıstır diyorum neyse teşekkür ederim bıkmadan usanmadan yanıtladıgınız için ,hayırlısı inşallah neyse o olur hakkonızda

beter olsun inşallahhhh..allahh gönlüme göre versin ama karakterli olsun :)

Şu an ki dırum nedir aradı mı hiç mesaj attı mı ne bileyim karsıslstınız mı ,gerçi biz konısalı cok olmamış ama

Kizlar ben bu adamı deli gibi özlüyorum. Sürekli onu düşünüyorum.Acayip bir buhran halindeyim. karanlık bir kuyudayım sanki ve bir tek o çıkarabilir gibi geliyor.çok üzgün ve bitkinim.

okurken içim acıdı..
neden eşyaları verme gereği duymuş ki?
ne gereği var al mektuplarını ver mektuplarımı der gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…