eski sevgilide kalan eşyaları almak

Zaten böyle düşünerek kendini, kendin üzüyorsun.. Çok zor biliyorum. Ama yapacak bişey yok. Kendini başka şeylere ver. Bi hobi edin. Başka bişeylerle meşgul ol. Arkadaş ortamı falan iyi gelir böyle dönemlerde. Yeni bişeyler yap. Acaba dönmek için bişey yapmışmıdır dedim ama yok bişey diyorsun. Bi de iyi düşün iyi olsun. Kitap okumayı seviyorsan sana bi kitap tavsiye edeyim. Kendinden çok şey bulacaksın orada. Seda Diker - Aslında Giden Erkek Yoktur. Sevgiyle kal canım..

Onda kalacak bişey değildi ondan verdi. Inan nefes bile alamıyorum.
geçecek biliyorsun değilmi?
hepsi geçecek.
zaman derlerdi..
ölüyorum derdim.
ölüyorum o beni görmüyor ve ben her an daha fazla ölüyorum..
çok özlerdim,
çok.
seni gördüğümde ayla yıldızlar yer değişiyor derdim..
bir tek gözlerin var,
yönümü belirliyor,
ışığım oluyorlar derdim..
yaa kokun,
kimseyi bir daha koklayarak öpmeyeceğim,
kimse sen gibi kokmaz derdim..
öpmedim.

Çok yakınında olması çok kötü uzak olsaydı gözden ırak gönülden de ırak olurdu bir nebzede olsa.. Yaş farkı da varmış aranızda olgun senden büyük olması güzeldir ama olgunluk da yok. Daha iyilerine layıksın bence.

Çok güzel anlatmışsın. Belli ki en az üslubun kadar güzel sevmişsin. Ama hiç hak etmemiş inanır mısın. Seni biri en az senin kadar güzel sevecek.

Düğün davetiyemi unutma o gün.

Bir ömür huzur diliyorum sana güzel insan..

Ne ağzının tadı var ne de canda huzur di mi?zor cok zor bu günler ama zaman ilacımız olacak bizim..kendi küllerimizden doğacağız:) içimde çok mutlu olacağına dair bir his var ne de olsa her kışın sonu bahardır :) gönlünce olsun her şey..

Kizlar ben bu adamı deli gibi özlüyorum. Sürekli onu düşünüyorum.Acayip bir buhran halindeyim. karanlık bir kuyudayım sanki ve bir tek o çıkarabilir gibi geliyor.çok üzgün ve bitkinim.

Sorun sizde değil, maalesef insan beyninin çalışma prensibi baştan hatalı. Ve o adam tüm bu hatalardan yararlanacak konuma sahip şu an.

İlk hata bi şey elimizde olmaktan ne kadar uzaksa o kadar değer kazanıyo. Ve biz o şeyi avucumuza alana kadar durmuyoruz, git gide daha da takıntılı hale geliyoruz. Hedefe varamadıkça da kendimizi o dipsiz kuyularda buluyoruz insan ırkı olarak.

Bu adam da 2 yıllık ilişkiniz boyunca, yanınızdayken bile sizin olmamış hiçbi zaman. Sizinken bile sizin olmadığı şüphesini içinize yerleştirerek ayrılmış sizden. Yani elde edilememenin zirvesini kapmış bi kere. İlk ve en önemli değeri buradan geliyo, o adamın size vaadettiği önemli bi başarı hissi var.

İkinci hata bugünden mutlu olamadıkça geçmiş mutluluklarımıza sığınan bi bilincimiz olması, neyin boşluğunu hissedersek onu anılarla doldurmamız.

Örneğin yeni dostlarınızdan kazık mı yediniz, yeni bi ortamda kafa dengi kimseyi bulamadınız mı aklımız hemen eski dostluklara kayar. Lise arkadaşlarım ne iyiydi, üniversitedeki kızlarla ne eğlenirdik gibi.

Sevgiliniz için de aynı şey geçerli. Sizi mutlu eden bi adam yoksa şu an, o boşluğun yerini bu adamla olan anılarınız dolduruyo ve kötü anılar silinirken iyiler ihtiyaç sebebiyle canlı kalıyo.

Ama gerçek ihtiyacınız anılara sığınma değil, yeni ve gerçek bi mutluluk bulmak. O kuyudan çıkmak için kimsenin kurtarmasını beklemeyin, çünkü ortada bi kuyu yok. Sizin kafanızın içinde olan bi şeyden sizi kimse kurtaramaz, sizden başka.

çok teşekkür ederim,sahiden ço duygulandım,göz yaşlarıma engel olamadım. Hayatı sorgulamayın derler ya nasıl sorgulamayayım.

Ş
şimdilik bu söylediklerinizi başaramıyorum.benim yanımdayken bazen alkol aldığında eski sevgikileri için dövünurdü.acaba şimdi beni arıyor mudur diyorum.biliyorsunuz birine alışmak onu olduğu gibi kabul etmek,içine sindirebilmek çok zordur.ben onu içime sındirebilmiştim,olduğu gibi,tüm hatalarıyla..

İnan çok dua ediyorum.biliyorum mutlu olmayı hak ediyorum diyorum kendime ama olamıyorum.bugün gel dese koşa koşa gidecek gibiyim.

onunla yaşamak isteyip yaşayaadığım o kadar çok şey var ki. o minicik ,duvarları beyaza boyalı evin hanımı ben olmak isterdim.hiç bir eksikten şikayet etmezdim,mutluluğun üç beş parça eşyadan ibaret olmadığını öğrenmiştim çünkü.parası yoktu,borcu vardı.olsun du böyle de mutluydum ya..

Aşk acısı... Kanser gibi bir şey bence. Allah düşmanıma vermesin derim. Allah kime versin? Ayrılırken bu kadar ağır konuşan kötü kalpli insanlara. Senin içinde kalmış, şimdi terk ettiya o senin gözünde ulaşılmaz falan. Dünyada seni en mutlu edecek kişi... Öyle sanıyorsun. Şimdi acını yaşayacaksın, sonra birinden hoşlanacaksın belki de aşık olacaksın. Tek yandığın bu ağladığın kendini paraladığın günler olacak. O zaten ilahi adalet dolayısıyla mutsuz olacak kesin. Sen de inşallah o günleri bir an önce görürsün.

bu kadar duygusal yaklaşmayın derim konu sahibesi. Olanda hayır vardır, ya evlendiğinizde yapsaydı öyle bişeyi? Allah korumuş

aminnn inşallahh, insanları bu kadar mutsuz edenlerin mutluluğu hak etmediğini düşünüyorum

Peki hic karsilastiniz mi esya olaylarjndan sonra veya ne yapiyo ne ediyo bi duyum aldiniz mi

Gozlerim dolu dolu okudum ya , aslinda bu kadar acimasiz olmasini nedeni belli o da birini sevmis kavusamamis muhtemelen uzulup uzulmeywceginizi dusunmuyor cunku kendi o aciyi kaldirabildigi icin herkesin kaldirabilecegini saniyor bu kobuyu basindan beri biliyorum ve ikinizin mutlu olmasini cok cok istiyorum , umarim cok gec olmadan size geri doner , kendi kendine hayati zehir etmekten vazgecer

aminnn inşallahh, insanları bu kadar mutsuz edenlerin mutluluğu hak etmediğini düşünüyorum
Bir gün süklüm püklüm gelicek sana. Mesajla ya da direkt ulaşıcak orasını bilemiyorum. O gün senin için hiç tanımadığın biri olucak biliyo musun. Gerçekten.

Seneleeeer evvel birini sevdim platonik. O da ümit verdi sağolsun. Meğer taktikmiş. Açılınca olmaz dedi istemezmiş. Allah biliyo ya çok uğraştım olur dedim neden farklı olalım falan diye farklarımızı bahane ettiğini anlamadan saf saf ikna etmeye çalıştım. Meğersem yorgunu yokuşa sürüyomuş.

Falcım vardı o zamanlar. Gider gider baktırırdım. Dedi ki sana mesaj atıcak. İstemiyceksin.

Söyledim kızlara. Biri boşuna bekleme seni napsın gibisinden bakıp o kadar da değil boşver dedi. Ama var ya dedim ölürüm de yüz vermem yazarsa, aslaaa kabul etmem terslerim dedim. Yine mimiklerle "tabi canım" imaları.

Bekliyorum yok.. Saçlarım döküldü açıklıklar oluştu yanlarda. Zayıfladım. Okulda devamsızlığın dibine vurdum. Lisedeyim o zamanlar lise 3 falan:) bütün gün karşıya bakıyorum notlar tepe taklak olmuş.
2.sene bitti bitecek olayın üstünden zaman geçeli..

Derken bi gece mesaj geldi. X? Hangi x? Cevap vermedim. 6-7 tane mesaj attı tanımaya çalışır gibi:) oysa fotoğrafım var :)) haaaa tamam fotoğraf çıktı yazdı ben cevap verince. Tersledim booooool bol kısa öz ve istenmediğini belli edecek şekilde cevaplar verdim. En son "rahatsız ettim galiba neyse iyi geceler " gibisinden bi msaj attı:) bunu duyma sırası bana da geldi ya.. Ölsem de gam yemezdim:) hiç bişey hissetmedim o mesaj geldiğinde ama sadece yaşlar aktı gözümden. Nedenşni bilmiyorum ama o soğuk davranma umursamama sırasının bana gelmiş olması, aramaz diyenlerin yanımda olması nasıl bi duyguydu bi bilsen.. Yakam sırılsıklam oldu o yaşlarla. İLAHİ ADALET dedim. Onca ümit verip beni önüne gelene sorup da sırt çeviren pislik kendince beni bıraktığı gibi bulacak sanmış. Ne büyük şok:) ne ego var ya müthiş bi duygu:)

Aynı şeyi başka kızlara da yapıyo tabi takio ediyodum sevdiğim zamanlar her yerden sinsi sinsi:)

Geeçenlerde duydum nişanlanmış:) 7 senedir bı kızla çıkarmış meğersem:) bize asılırken kız varmış düşün. Yazık kızcağıza ne diyeyim. Çünkü o iki sene boyunca başka bin tane kıza asıldı buluştu etti araya iki senelik ayrılık girdi ya da kızı ayakta uyutuyodu. Allah bilir.

Tabii ki mutluluklar dilemiyorum. Ama beddua da etmiyorum. Allahından bulsun bile diyemiyorum o derece yabancıyım.

Ve ondan sonra hayatımın aşkını yaşadım. Öyle de bi sevildim ki. Hala etkisindeyim. Sanıyodum ki ilk aşk ilk aşk diyolar da bi bildikleri var. Yok efendim ilk diye bişey. Al ilk olanı sevdim unuttum öbürüne hala sarılma hayalleri kuruyorum. Demek ki herkesin unutturanı varmış. Senin de olacak. Bekle ama onu silip bekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…