- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
- Konu Sahibi yelda_teacher
-
O zamandan beri birşey olmadı. Kendimi sürekli onun evinin etrafında buluyorum.ailesinin de evi çok yaķın nerede ne yapıyor diye sürekli bir merak içindeyimO zamandan beri neler oldu ki canım?? Bi gelişme veya değişiklik var mı?
Onda kalacak bişey değildi ondan verdi. Inan nefes bile alamıyorum.okurken içim acıdı..
neden eşyaları verme gereği duymuş ki?
ne gereği var al mektuplarını ver mektuplarımı der gibi..
geçecek biliyorsun değilmi?Onda kalacak bişey değildi ondan verdi. Inan nefes bile alamıyorum.
Çok güzel anlatmışsın. Belli ki en az üslubun kadar güzel sevmişsin. Ama hiç hak etmemiş inanır mısın. Seni biri en az senin kadar güzel sevecek.2 ay önce tamamen bitti. 2 ay önce ayın dördüydü yine..iste o gün demiştim hayatımda karşıma çıkan en aşağlık adam diye..öyle ki o gün yanımda yeni bir birliktelik kurmaya çalıştığı kızı arayp, hafta sonu planı yapacak kadar basit ,bir daha onu aramam ve bir an önce onu unutmam gerektiğinı söyleyip beni tehdit etmeye kalkışacak kadar bayağı..ben zaten alt üst olmuş vaziyetteyim bir de kulaklarım onları duydu..kızla benimle ilk zamanlar konuşurken kullandığı ses tonuyla konuşuyor,resmen tiksindim.
2 ay sonra bugün telefonumda bir mesaj,onda kalan eşyalarımı almamı istiyor. neyse gittim almaya evlerimiz yakın yürüyüş mesafesi 10 dakika .gülen bir yüzle espirili şekilde konuşuyor benimle..elimde onun bende kalan eşyalarının olduğu bir paket apartmanın giriş kapısındayım..onda kalan şeyi getirdi.ver ben taşımana yardım edeyim dedi. evime kadar taşıdı yolda tek kelime etmedim...sıcak ve samimi olmaya çalışıyor, konuşuyor ama ben buz gibi olmuşum . kurduğum cümle sayısı 2 yi geçmiyor..sanki organ mafyası içimi boşaltmış.sadece ne kadar adi olduğunu düşünüyorum yol boyunca ve uzayıp giden boyuna bakıyorum..saç sakal birbirine karışmış ,sanki biraz daha yaşlanmış gibi görünüyor gözüme..eskisi gibi yakışıklı da bulmuyorum ama içimde bir yara var biliyorumarada bir yüzüme bakıyor yürürken.göz göze gelmekten kaçınıyorum çünkü biliyorum gözleri gözlerime değse ağlayacağım..
oturduğum apartmanın önüne geliyoruz,bundan sonrasını ben hallederim deyip alıyorum taşıdığı şeyi tek kelime etmeden arkamı dönüp gidiyorum,seziyorum arkamdan bakakalıyor ama dönüp bakamıyorum..
iste böyle kızlar,hayatında biri var mı, yok mu bilmiyorum.kendimi onu düşünürken, onunla ilgili hayal kurarken yakalıyorum çok zaman. onunla mutlu uyandığım sabahları hatırlıyorum.yanında ne kadar huzurlu ve güvende hissettiğimi.nasıl da öteki yarım olduğunu yada hiçbir zaman benim olamadığını.
işte son bağlantımızdı o kalan eşyalar,onlarda sahiplerini bulduktan sonra geriye ne kaldı.kendimi çok bitkin ve üzgün hissediyorum..
Kizlar ben bu adamı deli gibi özlüyorum. Sürekli onu düşünüyorum.Acayip bir buhran halindeyim. karanlık bir kuyudayım sanki ve bir tek o çıkarabilir gibi geliyor.çok üzgün ve bitkinim.
çok teşekkür ederim,sahiden ço duygulandım,göz yaşlarıma engel olamadım. Hayatı sorgulamayın derler ya nasıl sorgulamayayım.Çok güzel anlatmışsın. Belli ki en az üslubun kadar güzel sevmişsin. Ama hiç hak etmemiş inanır mısın. Seni biri en az senin kadar güzel sevecek.
Düğün davetiyemi unutma o gün.
Bir ömür huzur diliyorum sana güzel insan..
şimdilik bu söylediklerinizi başaramıyorum.benim yanımdayken bazen alkol aldığında eski sevgikileri için dövünurdü.acaba şimdi beni arıyor mudur diyorum.biliyorsunuz birine alışmak onu olduğu gibi kabul etmek,içine sindirebilmek çok zordur.ben onu içime sındirebilmiştim,olduğu gibi,tüm hatalarıyla..Sorun sizde değil, maalesef insan beyninin çalışma prensibi baştan hatalı. Ve o adam tüm bu hatalardan yararlanacak konuma sahip şu an.
İlk hata bi şey elimizde olmaktan ne kadar uzaksa o kadar değer kazanıyo. Ve biz o şeyi avucumuza alana kadar durmuyoruz, git gide daha da takıntılı hale geliyoruz. Hedefe varamadıkça da kendimizi o dipsiz kuyularda buluyoruz insan ırkı olarak.
Bu adam da 2 yıllık ilişkiniz boyunca, yanınızdayken bile sizin olmamış hiçbi zaman. Sizinken bile sizin olmadığı şüphesini içinize yerleştirerek ayrılmış sizden. Yani elde edilememenin zirvesini kapmış bi kere. İlk ve en önemli değeri buradan geliyo, o adamın size vaadettiği önemli bi başarı hissi var.
İkinci hata bugünden mutlu olamadıkça geçmiş mutluluklarımıza sığınan bi bilincimiz olması, neyin boşluğunu hissedersek onu anılarla doldurmamız.
Örneğin yeni dostlarınızdan kazık mı yediniz, yeni bi ortamda kafa dengi kimseyi bulamadınız mı aklımız hemen eski dostluklara kayar. Lise arkadaşlarım ne iyiydi, üniversitedeki kızlarla ne eğlenirdik gibi.
Sevgiliniz için de aynı şey geçerli. Sizi mutlu eden bi adam yoksa şu an, o boşluğun yerini bu adamla olan anılarınız dolduruyo ve kötü anılar silinirken iyiler ihtiyaç sebebiyle canlı kalıyo.
Ama gerçek ihtiyacınız anılara sığınma değil, yeni ve gerçek bi mutluluk bulmak. O kuyudan çıkmak için kimsenin kurtarmasını beklemeyin, çünkü ortada bi kuyu yok. Sizin kafanızın içinde olan bi şeyden sizi kimse kurtaramaz, sizden başka.
İnan çok dua ediyorum.biliyorum mutlu olmayı hak ediyorum diyorum kendime ama olamıyorum.bugün gel dese koşa koşa gidecek gibiyim.Ne ağzının tadı var ne de canda huzur di mi?zor cok zor bu günler ama zaman ilacımız olacak bizim..kendi küllerimizden doğacağız:) içimde çok mutlu olacağına dair bir his var ne de olsa her kışın sonu bahardır :) gönlünce olsun her şey..
aminnn inşallahh, insanları bu kadar mutsuz edenlerin mutluluğu hak etmediğini düşünüyorumAşk acısı... Kanser gibi bir şey bence. Allah düşmanıma vermesin derim. Allah kime versin? Ayrılırken bu kadar ağır konuşan kötü kalpli insanlara. Senin içinde kalmış, şimdi terk ettiya o senin gözünde ulaşılmaz falan. Dünyada seni en mutlu edecek kişi... Öyle sanıyorsun. Şimdi acını yaşayacaksın, sonra birinden hoşlanacaksın belki de aşık olacaksın. Tek yandığın bu ağladığın kendini paraladığın günler olacak. O zaten ilahi adalet dolayısıyla mutsuz olacak kesin. Sen de inşallah o günleri bir an önce görürsün.
tabi bu yönden de bakmak lazım ama kayıplarımı hazmedemiyorum.bu kadar duygusal yaklaşmayın derim konu sahibesi. Olanda hayır vardır, ya evlendiğinizde yapsaydı öyle bişeyi? Allah korumuş
Gozlerim dolu dolu okudum ya , aslinda bu kadar acimasiz olmasini nedeni belli o da birini sevmis kavusamamis muhtemelen uzulup uzulmeywceginizi dusunmuyor cunku kendi o aciyi kaldirabildigi icin herkesin kaldirabilecegini saniyor bu kobuyu basindan beri biliyorum ve ikinizin mutlu olmasini cok cok istiyorum , umarim cok gec olmadan size geri doner , kendi kendine hayati zehir etmekten vazgeceronunla yaşamak isteyip yaşayaadığım o kadar çok şey var ki. o minicik ,duvarları beyaza boyalı evin hanımı ben olmak isterdim.hiç bir eksikten şikayet etmezdim,mutluluğun üç beş parça eşyadan ibaret olmadığını öğrenmiştim çünkü.parası yoktu,borcu vardı.olsun du böyle de mutluydum ya..
Bir gün süklüm püklüm gelicek sana. Mesajla ya da direkt ulaşıcak orasını bilemiyorum. O gün senin için hiç tanımadığın biri olucak biliyo musun. Gerçekten.aminnn inşallahh, insanları bu kadar mutsuz edenlerin mutluluğu hak etmediğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?