eski sevgiliden kalan eşyalar

erkekler genelde odun familyasından oldukları için öyle eskiler, anılar yani onları pek etkilemez.
ama neden hala saklanır yüzük falan orası meçhul.

erkekler genelde odun familyasından oldukları için öyle eskiler, anılar yani onları pek etkilemez.
ama neden hala saklanır yüzük falan orası meçhul.

odun ki ne odun. ya kızlar aynı seyi biz bayan olarak yapsak erkeğin nazından cazından dırdırından geçilmez ama o sakladığı ve ben sorduğum zaman normal bi şey miş gibi tepki verir bende bunu anlamıyorum

yüzüğü saklıyosa fena.bende saklardım yüzüğümüzü nasılsa barışırız.sonra naptın derse diye asla atmadım...yani artık bilemiyorum

ayy çok şükür hiçbirinden hiçbir eşyam flan yok! sevgilimin de yok biliyorum içim rahat ama görseydm sanırım çenemi kmse durduramazdı yok hala onumu seviyorsun da,yok unutamadınmı da, neler nelerr :111:

Son düzenleme:
ben daha önce bi konu açmıstım sevgilimin ilgisizliği nedenyle ya adam çok rahat ben kızmadım normal bi şekilde sordum o da önemsiz gibi kaldı işte öyle belki bozdururum dedi geçti ama hala bozdurma gibi bi durum olmadı. ya ben napsam bilmiyorum böyle kıskanç sürekli çemkiren bi sevgili olmak istemiyorum ama benim sevgilim asırı rahat ne yapsam bilemedim nasıl dizginlesem

İnsan sevdiği kimsenin hatırlamak istediği kimsenin eşyasını saklar normal değil bilde bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…