- 21 Temmuz 2017
- 7
- 2
- 1
- Konu Sahibi selinx_198
-
kız bide tip olarak benden çok çirkin ciddiyim huyu da çok kötü adeta bir 'ŞEYTAN' .
çok güzelim diye bir şey yazmadım. kıza çirkin yazdım ayrıca kalbi güzeldir diyeceğini bildiğim için çoğu kişinin kızı senelerdir tanıyorum kötü biri dedim :) anlayışın için teşekkürlerAdı üstünde eski sevgili. İstediğini yapar size ne? Çok güzelmişsiniz de kime göre güzelsiniz. Eh bazen güzellikte boş be güzelim. Şeytanlık konusuna girmicem.
En son not, adam seni umursamıyor.
hesapları gizli değil yaşım 15 falan da değil profilimden bakabilirsin 15 yaşımdayken değil sevgili sivilcem dışında sorunum yoktu çok şükür. buralarda çok gördüm sevgilisinden ayrılınca neler neler yapan var ben stalkladım diye ergen oldum yaYaş 15 falan sanırım.
Düşmanım, kız çirkin, her kız gibi stalklamak...
Canım biz yetişkinler, sevgilimizden ayrıldığımızda onu sahte hesaplardan takip falan etmiyoruz.
Kıskandığımız yada anlaşamadığımız hem cinslerimize 'düşman' demiyoruz.
Ve onları da sahte hesaplardan takip etmiyoruz.
Zaten bahsi geçen kişilerde ergen olacak ki bilmedikleri hesapları falan kabul ediyorlar, ekmeğine yağ sürüyorlar :)
Neyse büyüyünce geçer. Bu zamanlarını boşa harcama, kişilere odaklı yaşama, kendini eğitmeye bak. Öptüm, kib, by.
vurduuuu gol olduuuuu.Yaş 15 falan sanırım.
Düşmanım, kız çirkin, her kız gibi stalklamak...
Canım biz yetişkinler, sevgilimizden ayrıldığımızda onu sahte hesaplardan takip falan etmiyoruz.
Kıskandığımız yada anlaşamadığımız hem cinslerimize 'düşman' demiyoruz.
Ve onları da sahte hesaplardan takip etmiyoruz.
Zaten bahsi geçen kişilerde ergen olacak ki bilmedikleri hesapları falan kabul ediyorlar, ekmeğine yağ sürüyorlar :)
Neyse büyüyünce geçer. Bu zamanlarını boşa harcama, kişilere odaklı yaşama, kendini eğitmeye bak. Öptüm, kib, by.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?