eski sevgilim düşmanımla çıkıyor :o

selinx_198

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
7
2
1
Merhaba arkadaşlar.Yıllardır bu sitedeyim kimseye yorum yapmadım, konu açmak için üye oldum hatta, umarım anlayışla konuma cevap verirsiniz. 6 aylık bir ilişkim vardı ve çok mutluyduk. Tabii ki herkesin yaşadığı kavgaları biz de yaşadık ve bu yaz ayrıldık.bir tane düşmanım vardı hatta bizim düşmanımız denilebilir yani bizi ayırmaya çalıştı sevgilimi seviyordu hem de geçen seneden beri . ben sevgilimle konsere gittiğimde garip garip manasız bakışlar attı fakat biz onun yüzünden ayrılmadık.ayrıldıktan sonra tabii ki her kızın yaptığı gibi başladım stalklamaya. her gün de fotoğraf hikaye atıyor . bazen saçma sapan zorla bilerek mesaj atayım diye 5 gün bekledi resmen ama atmadım çünkü ölümüne haklıydım . 5 günün sonunda beni engelledi yani hiç girmediğim twitter hesabımdan bile engellemiş .hiç takmamış havalarına girdim ama fake hesaptan hep stalkladım. sonra bi baktım o düşmanıma takip atmış o da geri takip yapmış. birkaç gün sonra o düşmanımın en yakın arkadaşlarına takip atmış. kızı da fake hesaptan takip ediyodum onun da hikayesine baktım ve ne göriyim resmen aşkla ilgili umutlu umutlu sözler . eski sevgilimi yakından tanıyan birine de sordum. %100 çıkıyorlar. ben şok oldum . kız bide tip olarak benden çok çirkin ciddiyim huyu da çok kötü adeta bir 'ŞEYTAN' . (kızı senelerdir tanıyorum) bu arada sevgilim bana çok aşıktı ve ciddiyim yani yapmadığı kalmadı benim için. beni sinir etmek için mi onunla çıktı yoksa gerçekten seviyor mu bilmiyorum ama acil değişmem lazım kızlarrr !! kaybettiğin kıza dön bir bak yapmak istiyorum . sizce ne yapmalıyım (

Son düzenleme:
Adı üstünde eski sevgili. İstediğini yapar size ne? Çok güzelmişsiniz de kime göre güzelsiniz. Eh bazen güzellikte boş be güzelim. Şeytanlık konusuna girmicem.
En son not, adam seni umursamıyor.

Adı üstünde eski sevgili. İstediğini yapar size ne? Çok güzelmişsiniz de kime göre güzelsiniz. Eh bazen güzellikte boş be güzelim. Şeytanlık konusuna girmicem.
En son not, adam seni umursamıyor.
çok güzelim diye bir şey yazmadım. kıza çirkin yazdım ayrıca kalbi güzeldir diyeceğini bildiğim için çoğu kişinin kızı senelerdir tanıyorum kötü biri dedim :) anlayışın için teşekkürler

ergen hareketleri bırak
böyle aklında srıf inat olsun diye değişim olunca olunmuyor emin ol

stalklamayı da bırak bu seni perçimlemekten başka bir işe yaramaz

kilo ver giyim stilini değiştir nu çok şey getirir sana

Şeytan, düşman, stalk, ergen...

Yaşlar kaç? Altı aylık ilişkinin üstünde bu kadar çok durmamalısın.

Eski sevgili adi ustunde eski...
Kimle isterse cikar.

Sandiginiz gibi pek asil degilmis ki sizden ayrilip hemen baskasina kosmus.

Kizi bosuna kotulemeyin. Belli ki ya huyu ya guzelligi bir sebebi onu tercih ettirmis. Belki siz kendiniz sandiginiz kadar iyi degilsinizdir. Belki de kiz sandiginiz kadar kotu degildir.

Dunyadaki tek erkek degil ya ayol sen de bul yeni birini. Tak kolunu :)

6 aylık ilişkide neler yaşanmış vay anasına, ben 7 senelik kocamdan ayrıldımda bı kere stalklama şeysinde bulunmadim. Eski erkek arkadasiniza ergen gibi demissiniz lakin sizinden ondan pek farkiniz yok yazdiklarinizdan yola çıkarsak,kudurtmus sizi umursamiyor,umursamayin.

Yaş 15 falan sanırım.
Düşmanım, kız çirkin, her kız gibi stalklamak...

Canım biz yetişkinler, sevgilimizden ayrıldığımızda onu sahte hesaplardan takip falan etmiyoruz.
Kıskandığımız yada anlaşamadığımız hem cinslerimize 'düşman' demiyoruz.
Ve onları da sahte hesaplardan takip etmiyoruz.
Zaten bahsi geçen kişilerde ergen olacak ki bilmedikleri hesapları falan kabul ediyorlar, ekmeğine yağ sürüyorlar :)

Neyse büyüyünce geçer. Bu zamanlarını boşa harcama, kişilere odaklı yaşama, kendini eğitmeye bak. Öptüm, kib, by.

Güzellik göreceli,senin beğenmediğini eski sevgilin beğenmiş.içini bilemezsin,ayrıca yazdıklarından da senin içini de anlayabiliyoruz.yani armut elma olayı, kıyas kabul etmiyor.

6 ay ölüp bitmek için deli divane olmak için çok kısa bir süre. 6 ayda senin için neler yapmış olabilir ki? Bence hiç tınlama bile devam et hayatına. Bence senin fake hesaptan takip ettiğini biliyorlar Nice yıllık ilişkiler aşklar bitiyor 40 yıllık yuvalar bozuluyor... Hayatını düzene koy ve önüne bak. Arkaya takılıp kalma

hesapları gizli değil yaşım 15 falan da değil profilimden bakabilirsin 15 yaşımdayken değil sevgili sivilcem dışında sorunum yoktu çok şükür. buralarda çok gördüm sevgilisinden ayrılınca neler neler yapan var ben stalkladım diye ergen oldum ya iyi ki anlayışla yorum yaparsanız sevinirim dedim . ben kendimi eğitiyorum zaten bence sen de bu kadar YETİŞKİN isen kendini eğitmek için geç değil :)

vurduuuu gol olduuuuu.

sevgilinin başına "eski" sıfatı geldiğinde olay bitmiştir.
ne yaptığı, kimlerle görüştüğü sizi ilgilendirmemeli
bir şey yapamazsınız canınız sıkılır sadece

Kan davalı mısınız ne düşmanı ya.
Sadece birbirinizi sevmiyorsunuz,abartmayın ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…