eski sevgilim düşmanımla çıkıyor :o

Ayrıldıktan sonra ilk fırsatta hoşlanmadığınız bir insanla beraberlik yaşaması sevdiğiniz insanın karakterinde sorun olduğunu gösterir. Bunu görüp unutmak için güzel bir sebebiniz olduğunu düşünün ki öyle. Mutluluklar dilerim..

Öncelikle çevreni giyinimini saç tarzını değiştir kendini gelirştin yani.
Bir diğeri giden gitmiştir üstüne bide engellemiş üstüne bir de ayrıldıktan 5 gün sonra engelleyip kızla sevgili oluyo.

Sen o çocuktan vazgec canım. O zaten seni sevse aşık olsa böyle şekiller yapmaz oturur biraz ayrılık hüsranı yaşar. Sende yoluna bak zaten belli ki küçüksün daha önüne daha kimler kimler çıkar. Korkma dünyanın sonu değilm

Düşmanimin dostu düşmanımdir.
Karşılıklı olarak karar verip ayrılmıssiniz.
Bırakın ikisi de düşman olarak kalsın.
Kalbinizi kirletmeyin.

Bu tarz ilişki konuları acayip eleştiri alıyor burada
Sorsan herkes melek, herkes çok güçlü hep en doğruları yapıyorlar bir allahın kulu yok empati yapıp eleştiren. Hayır çevremdeki kadınları bilmesem neyse de sadece benim çevremde de değil duyduklarım da böyle.
İlişkilerine yakından tanık olduklarımda bile yaşadıklarıyla anlattıkları dünyalar kadar farklı neyse..
Seni sinir etmek için yapıyor olabilir engellemek bir şey değil takip ettiğini biliyordur ama sana tavsiyem gerçekten umursama yeni kişiler tanı yeni yerler gör o iki salakta niye takılı kalıyorsun ki? unutmaya zorla kendini daha iyi yaşarsın

Unut

Fake hesaplardan takip etmeyi bırakın.
Böyle şeylerle zaman kaybetmeyin .
Geçmişi arkanızda bırakıp yolunuza devam edin.

en haklı yorum :) teşekkür ederim

Kac yasindasin kuzum sen ya
herkes de bi yaş kaç sorusu? düşman, stalk , eski sevgili gibi kelimeler kullandım diye yaşımın çok küçük olabileceğini düşüündüğünüz için benim size yaşlarınızı sormam gerek acaba bu kadar önyargılı ve eleştirmek için bahane arayan insanlar kaç yaşındadır diye merak ettiğim için...bana yardımcı olmaya calısanlara gerçekten teşekkür ederim ama yaşım doğruyu ve yanlışı ayırt edebilecek düzeyde siz 15 yaşınızda erkek dışında birşey düşünmediğiniz için beni de öyle zannetmeniz normal. ben 15 yaşında derslerimden başka birşey düşünmüyordum .

Sakin olun bence, karşındakilerin ne yaşadığını ne biliyorsunuz da hemen 15 yaşında erkek düşünüyordunuz ben ders düşünüyorum diyorsunuz ne alaka şimdi? Üslubunuzdan ve kullandığınız kelimelerden yaş 15 gibi duruyor kusura bakmayın.

Bitmiş bir ilişki düşmanınla çıkıyormuş ya da dostunla çıkmış umurunuzda olmamalı hala biten bir ilişki için neden böyle takip etmeler vs oluyor anlamıyorum işte bu yüzden engellemiş sizi umurunda değilsiniz tahmin etmiştir takip edeceginizi.Kendinize bakın yolunuza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…