- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
Sevgilin yolları kapatmak için herseyi yapmış. Ne olursa olsun bakma ilgilenme onunla. Enerji aktarmayı kesmezsen böyle bitmiş depresyonda bir hayat sürersin. Bırak artık ayrıldınız ne yaparsa yapsınKızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
anneme de yeni sevgilim var kızınıza söyleyin bir daha bana ulaşmaya çalışmasın yazmış. Beynimden vurulmuşa döndüm kendimi öldürmek istiyorum çok kötüyüm
Her saniye takipçi sayısına bakıyorum sürekli artıyor. Daha yeni ayrıldık inanın kaldıramıyorum normal bir şey mi bu nasıl atlatıcam ben bunu
Kaptan mağara adamı zeka düzeyinde birinin peşinden mi ağlıyorsun?Evet maalesef o kisiyim
Yok artık o konuyu açan bu konu sahibi mi ? Allahım onun için mi üzülüyorSen "ama ben instagram acsam bana o* der" diyen kız degilmisin?
Sen bir aynaya bak hele sor ayna ayna soyle bana benim hayatim ucuzmu kiz kendine gel be kafami iyi seninKızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
anneme de yeni sevgilim var kızınıza söyleyin bir daha bana ulaşmaya çalışmasın yazmış. Beynimden vurulmuşa döndüm kendimi öldürmek istiyorum çok kötüyüm
Her saniye takipçi sayısına bakıyorum sürekli artıyor. Daha yeni ayrıldık inanın kaldıramıyorum normal bir şey mi bu nasıl atlatıcam ben bunu
Bu dediği diğer dediklerinin yanında hicbir şey cooook çok daha ağırlarını söyledi ve ben bu kadarını hakettiğimi düşünmüyorum artıkSeni görmek bile midemi bulandırıyor demiş çok gururum kırılırdı bir daha da yazmazdım ben olsam.
Ayrıldık ne yaparsa yapsın diyemiyorum çünkü ayrılsak bile hep birbirimizi sevecegimizi düşüyordum başkalarıyla asla olmayacağız o sevgi asla bitmeyecek ama bir anda pat diye başkasıyla olduğunu söylemesi çok koydu buna hazir degildimSevgilin yolları kapatmak için herseyi yapmış. Ne olursa olsun bakma ilgilenme onunla. Enerji aktarmayı kesmezsen böyle bitmiş depresyonda bir hayat sürersin. Bırak artık ayrıldınız ne yaparsa yapsın
Cok haklisin mantikli olan bu umrumda olmamalı ama kalbime söz geçiremiyorum maalesefÖlün ölün onun için emin olun çok üzülür. Hiç mi canınızın kıymeti yok? Benimde 2.5 yıllık ciddi düşündüğüm ilişkim aldatma ile bitti üstelik o kızla devam ediyor. Evet üzülmedim mi üzüldüm aklıma gelmedi mi ? Geldi. Ama kendi canıma kıymayı da hiç düşünmedim kendime o hakaretleri de asla ettirmedim bitirdim kenara geçtim. Neden gururunuz bu kadar yerlerde ? Bakın onun hayatından siz çıkınca o etkilenmiyorsa siz niye bu kadar yıpranıyorsunuz.
Ben mi sıktım onu? Ben ona asla instagram kapat demedim o istemiyordu kapattık hicbir zaman onu kısıtlamadım çok kıskandım ama ağzımdan tek kelime çıkmadı ona karşıçocuğu nasıl sıktıysan artık küllerinden doğmuş
Ben mi sıktım onu? Ben ona asla instagram kapat demedim o istemiyordu kapattık hicbir zaman onu kısıtlamadım çok kıskandım ama ağzımdan tek kelime çıkmadı ona karşı
Neden başkasıyla olmasın? Kendinle çelişiyorsun. Ayrılsan zaten bir tarafın sevgisinin bitmiş olması lazım. Ki adamın bitmiş anında başka sevgilere yelken açmış. Bu ayrılığa sadece sen üzülüyorsunAyrıldık ne yaparsa yapsın diyemiyorum çünkü ayrılsak bile hep birbirimizi sevecegimizi düşüyordum başkalarıyla asla olmayacağız o sevgi asla bitmeyecek ama bir anda pat diye başkasıyla olduğunu söylemesi çok koydu buna hazir degildim
Adam hayatına devam etmiş, gayet normal. İzleyip kendinizi üzmek yerine siz de aynısını yapın ve hayatınıza devam edin.Kızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
Benim konularımı bilseydin benimde bu hayattaki en yakın arkadaşım eski sevgilimdi. Çok güzeldi ilişkim. Ama bir anda bitti. Üstelik yaşadığımız şehire bile birbirimiz için gelmiştik ben tek kaldım gibi oldu. Ama bak devam ediyor hayat. Düşünsene sende birini bulabilirsin insta açabilirsin o bunlardan korkmuyorsa sende hiç korkma. Sen de aç o kıvransın ayrıca eğer gerçekten tıp okuyorsan dört dörtlük mesleğin var karşına kimler çıkar ileride biraz özgüvenli ol.Cok haklisin mantikli olan bu umrumda olmamalı ama kalbime söz geçiremiyorum maalesef
Garip hissediyorum yani hissettiklerimi de anlatamıyorum
Onunla beraberken dış dünyadan çok soyutlamıştık kendimizi dünyada sadece ikimiz varmış gibiydi şuan onun yeni bir hayata açılmış olması bana çok garip geliyor kaldıramıyorum
Instagram bana çirkin geliyor onun inadına açmıştım ama sildim kendime yeminim var evlendiğim zaman esimle beraber acacagimBenim konularımı bilseydin benimde bu hayattaki en yakın arkadaşım eski sevgilimdi. Çok güzeldi ilişkim. Ama bir anda bitti. Üstelik yaşadığımız şehire bile birbirimiz için gelmiştik ben tek kaldım gibi oldu. Ama bak devam ediyor hayat. Düşünsene sende birini bulabilirsin insta açabilirsin o bunlardan korkmuyorsa sende hiç korkma. Sen de aç o kıvransın ayrıca eğer gerçekten tıp okuyorsan dört dörtlük mesleğin var karşına kimler çıkar ileride biraz özgüvenli ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?