Eski sevgilim instagram acmis

Lütfen o olmasın böyle bir adam için bu kadar tantana yapıyorsa daha ağır yazmam gerektiğini düşünüyorum

ya da hep salıp amann diyecegım

Ağır yazsanız bile şu anda anlayacak kapasitede olan biri yok karşınızda. Adam ona b* gibi davranıyor (ve evet insanın saygılısi ayrılıkta bile kalitesini gösterir), oda full dram mod "ama kendimi öldürsem mezarimda pişmanlıktan ağlar" rüyalar kuruyor. Yani ben kızların böyle özgüvensiz ve özsaygisiz olduğunu hep anne babadan sevgi eksikliğe bağlıyorum, ama kim bilir. Başka durumlar da olabilir

eski konunu da hatırlıyorum korkunç profil resmin ve adın yüzünden.senin psikoloğa ihtiyacın var.

Burada o kadar insan size önerilerde bulundu teselli verdi yol gösterdi hala aynı kafadasınız. Siz bir de o tıp fakültesini bitirip doktor mu olacaksınız, kendinize faydanız yok daha insanlara mı olacak, benim tıp okuyan tüm arkadaşlarım yurtta sabahlara kadar ders çalışırlardı, kafalarını kaldırıp o instagram açmış bu bunu yapmış beni terk etmiş diye zırıl zırıl ağlamazdı kimse, azıcık kendinize gelin ya nedir bu gurursuzluk kendine açıma. Annenize bile ulaşıp beni rahatsız etmesin nasıl diyebilir, nasıl verdiniz bu yüzü ona çok mu bunalttınız hem onu hem kendinizi rahat bırakın artık

sizi ilgilendirmiyor ki?
bırakın eskiyi, kocanız da olsa insanların özel hayatı var siz karışamazsınız sosyal medyasına kadar
ayrıca çocuk istemediği halde ona ulaşıyormuşsunuz ki annenize mesaj atmış bu da tacize girer
kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok 3 çocukla ortada kalmadınız sonuçta

Son düzenleme:
Seni gormek midemi bulandiriyor demesini annene bana ulasmasin diye mesaj atmasini kaldiriyorsun da instagram acip kizlari eklemesini mi kaldiramiyorsun ilginç nasil bir ilişkiniz vardi acaba gorunen o ki seni hicbir zaman önemsememis

sen biraz önce okuduğum evlenene kadar neler çekmiş pes etmemiş maddi desteğini sevdigi adam ve ailesi icin sonuna kadar kullanıp bir değer görmemiş aksine işkenceleri devam etmiş kadının başında olduğu durumdasın gel etme vazgeç bari sen kendine işkenceye devam etme kendine saygın olsun seni istemeyeni sen hiç isteme lütfen o kişinin egosunu tavandann indir kendine başka yol çiz o seni istesede sen onu asla isteme...

Yaklaşık 10 yıl kadar önce benzerini yaşamıştım, zamanın sevgili kişisi ayrılır ayrılmaz çok karşı oldugu Facebook'ta hesap açıp çok karşı oldugu arkadaşlarını eklemişti. Çok kötü, atlatması zor. Seni çok iyi anlıyorum. Sana diyebileceğim tek şey geçecek, merak etme. Onun hesabına bakma, görme, enerjini başka şeylere aktar. Ondan artık sana beladan başka bir şey gelmez.

Geçer kuzum geçer. Hangimizin başına gelmedi ki. Ama zaman herşeyin ilacı merak etme. Ve sana şunu söylemeliyim ki sen başarılı oldukça belki gün gelecek seni kıskanacak. Üzülme sen sabır çek allah a dua et. Engelle gitsin bakma birdaha yüzüne profiline. Ayaklarının üzerinde dur herkes kıskansın seni

Kendinize gelin ya hu çok çocukça yazdıklarınız.

Size kendi hayatımdan örnek vereyim. Ona göre siz düşünün artık.
2 yıllık ciddi düşündüğümüz iliskimiz saçma bir nedenle bitti. Ben ayrıldım hatta.. Sonra araya başka bir şeyler girdi inatlastik. Yoksa önemsiz bir küslüktü. Ertesi gün barisirdik ama uzadı işte bir şekilde. 1 hafta sonra 2-3 defa aradım açmadı. Mesaj attim. Bana upuzun ve çok ağır bir cevap verdi. Asla bir deha arama vs filan. Beynimden vurulmusa döndüm. Beklemiyordum çünkü. Meğer beyefendi o bir haftada başkası ile tanışmis. Beni de anında silmis. Yemeden içmeden kesildim. Sürekli kustum. Kaslarım eridi artık. (Gerçekten eridi) her gün hastanedeydim, abartmıyorum. Sonra aradan 6 ay geçti. Ben başkası ile tanıştım. Bu bana tekrar yazdı. O kızla ayrılmış. Tekrar buluştum eski sevgilimle. 2-3 defa buluştukk. Yeni tanıştığım kişi ile de ayrıldım. Tekrar barisinca anladım ki beni kadar üzen ondan ayrılmak değilmiş. Aklım başımdayken tekrar düşününce istemedigime karar verdim. 3. Buluşmada seni istemiyorum sevmiyorum dedim. O yeni tanıştım dediğim adamda bu arada tekrar arıyordu. Ona döndüm. Şimdi onunla evliyiz. Planlı değildi ama intikam aldım gibi bir şey oldu rahatladım oh oldu ona. boşu boşuna o kadar üzülmüşüm. sizde değmeyecek adamlar için.uzmeyin kendinizi yolunuza bakın. O gün bana da bunları söylüyorlardı bıkıyorum soylemesi kolay ama.gelevek daha güzel olacak. Buna emin olun

24 yaşında birinin düşündükleri olamaz bunlar... Hele ki tıp okuyan birisinin... Ben 15 yaşımda bile böyle düşünmüyordum.
Beynimden vurulmuşa döndüm kendimi öldürmek istiyorum çok kötüyüm

Ciddi misin ya? Sen 2 sene için kendi canına mı kıymak istiyorsun? Senin hayatın o adama verdiğin 2 sene kadar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…