Evet maalesef o kisiyimSen "ama ben instagram acsam bana o* der" diyen kız degilmisin?
Lütfen o olmasın böyle bir adam için bu kadar tantana yapıyorsa daha ağır yazmam gerektiğini düşünüyorum
ya da hep salıp amann diyecegım
eski konunu da hatırlıyorum korkunç profil resmin ve adın yüzünden.senin psikoloğa ihtiyacın var.Kızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
anneme de yeni sevgilim var kızınıza söyleyin bir daha bana ulaşmaya çalışmasın yazmış. Beynimden vurulmuşa döndüm kendimi öldürmek istiyorum çok kötüyüm
Her saniye takipçi sayısına bakıyorum sürekli artıyor. Daha yeni ayrıldık inanın kaldıramıyorum normal bir şey mi bu nasıl atlatıcam ben bunu
Ben begendım profil resmini virüs değil mi ya profil resmieski konunu da hatırlıyorum korkunç profil resmin ve adın yüzünden.senin psikoloğa ihtiyacın var.
heea bizim virüs.Ben begendım profil resmini virüs değil mi ya profil resmi
sen biraz önce okuduğum evlenene kadar neler çekmiş pes etmemiş maddi desteğini sevdigi adam ve ailesi icin sonuna kadar kullanıp bir değer görmemiş aksine işkenceleri devam etmiş kadının başında olduğu durumdasın gel etme vazgeç bari sen kendine işkenceye devam etme kendine saygın olsun seni istemeyeni sen hiç isteme lütfen o kişinin egosunu tavandann indir kendine başka yol çiz o seni istesede sen onu asla isteme...Kızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
anneme de yeni sevgilim var kızınıza söyleyin bir daha bana ulaşmaya çalışmasın yazmış. Beynimden vurulmuşa döndüm kendimi öldürmek istiyorum çok kötüyüm
Her saniye takipçi sayısına bakıyorum sürekli artıyor. Daha yeni ayrıldık inanın kaldıramıyorum normal bir şey mi bu nasıl atlatıcam ben bunu
Geçer kuzum geçer. Hangimizin başına gelmedi ki. Ama zaman herşeyin ilacı merak etme. Ve sana şunu söylemeliyim ki sen başarılı oldukça belki gün gelecek seni kıskanacak. Üzülme sen sabır çek allah a dua et. Engelle gitsin bakma birdaha yüzüne profiline. Ayaklarının üzerinde dur herkes kıskansın seniKızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
Kızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
Size kendi hayatımdan örnek vereyim. Ona göre siz düşünün artık.Kızlar çok kötüyüm instagram açmış. Bizim 2 senedir ınstagramimiz yoktu. Acar açmaz bundan hoşlanan eski kızları takip etmeye başlamış. Seni tamamen sildim seni görmek bile midemi bulandırıyor dedi bana
Beynimden vurulmuşa döndüm kendimi öldürmek istiyorum çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?