- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
haddinizi bilin ve üslubunuza dikkat edin .Sen benim doktorluguma kurban ol
Mesleğim hakkında en ufak laf söylemek size düşmez mesleğinde çok iyiyimdir özel hayat ile meslegi asla karıştırmayın
Yoktu işte yoktu ailemi bile sildim ben çok büyük hatalar yaptım hala da yapmaya devam ediyorum ben nasıl düzeleceğim bilmiyorum asla ama asla arkadaş edinemeyeceğim asla normal bir hayatım olmayacak benimYa hiç sizi sarsıcak biri olmadı mı hayatınızda? Yanlış yaptığınızı söyleyecek biri de mi yoktu inanamıyorum ya neden kendi kişiliğinizi yok sayıp hayatınızı ona adıyorsunuz?
Valla iyi kide terketmis. Mazallah cok kurnaz zeki olup hazir bulmusum parmagimda oynattigim biri kacirmadan evlenim nasil olsa bana sormadan tuvalete bile gitmiyo diyip evlene bilirdi. Boyle bi adamla evlenilmez sonra neler neler yasardi allah korusun adamin cevresi dertlese bilicegi birileri var ama kadinin yok resmen delirmelikYa hiç sizi sarsıcak biri olmadı mı hayatınızda? Yanlış yaptığınızı söyleyecek biri de mi yoktu inanamıyorum ya neden kendi kişiliğinizi yok sayıp hayatınızı ona adıyorsunuz?
Cümleyi tekrar okuyun bana kurban olun demedim mesleğime kurban olun dedim yazdığım şey hakkında istediğiniz yorumu yapabilirsiniz ama mesleğime laf söylemek size düşmez ki burada kony da benim mesleğim değilhaddinizi bilin ve üslubunuza dikkat edin .
Düşünce tarzınız da pırıl pırıl maşallah nazar değmesinBir erkeğe bagımlı olmak ;uğruna ölmek falan ..bir de size kurban olacakmışım
Ayrıca kibledim sizi .
Iste boyle sevgili buldum oleyyy diye ortalarda gezip arkadaslarini dostlarini satarsan gun gelir bi basina kalirsin herseyin ayri bir yeri vardirr dostunda aileninde sevgilininde dengeyi kurmayi bilmeyip ilk onune gelene ccook asigim sanip herkese sirt donersen sonuc buBen iki yıldır kimseyle konuşmuyorum şuan hesap açıp insanları takip edince sanki dillerine düşecekmişim gibi hissediyorum
Haklisiniz 23 yıl boyunca ilk defa sevilmenin heyecanına kapıldım çok hata yaptımIste boyle sevgili buldum oleyyy diye ortalarda gezip arkadaslarini dostlarini satarsan gun gelir bi basina kalirsin herseyin ayri bir yeri vardirr dostunda aileninde sevgilininde dengeyi kurmayi bilmeyip ilk onune gelene ccook asigim sanip herkese sirt donersen sonuc bu
Cümleyi tekrar okuyun bana kurban olun demedim mesleğime kurban olun dedim yazdığım şey hakkında istediğiniz yorumu yapabilirsiniz ama mesleğime laf söylemek size düşmez ki burada kony da benim mesleğim değil
Doktor olunca duygularından arınmış bir robot olmuyorsun
Onu birakta madem doktorsun ne olacak bu covid kapandik kaldik evlere senin alanin nedir hastahanelerde durumlar nasil korkuyoruz doktor hanimmHaklisiniz 23 yıl boyunca ilk defa sevilmenin heyecanına kapıldım çok hata yaptım
Ben iki yıldır kimseyle konuşmuyorum şuan hesap açıp insanları takip edince sanki dillerine düşecekmişim gibi hissediyorum
Aileni sildiysen bu hödük senin annenin numarasini nerden buldu da mesaj atti tanistirdin mi oda mi doktorYoktu işte yoktu ailemi bile sildim ben çok büyük hatalar yaptım hala da yapmaya devam ediyorum ben nasıl düzeleceğim bilmiyorum asla ama asla arkadaş edinemeyeceğim asla normal bir hayatım olmayacak benim
Beklediğimizden iyi gidiyor durum evde kalmak ise yarıyor ve sağlık sistemimiz o kadar iyi çalışıyor ki vefat sayılarımız çok düşük umarım böyle de gidecekOnu birakta madem doktorsun ne olacak bu covid kapandik kaldik evlere senin alanin nedir hastahanelerde durumlar nasil korkuyoruz doktor hanimm
Sen benim doktorluguma kurban ol
Mesleğim hakkında en ufak laf söylemek size düşmez mesleğinde çok iyiyimdir özel hayat ile meslegi asla karıştırmayın
Sen "ama ben instagram acsam bana o* der" diyen kız degilmisin?
Delirin, aklinizi yitirmelisiniz tabi ki, evde kendinizi yerlerde yuvarlayin iyice bir tozunu alin heryerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?