- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Sonrada esim boyle yapti esim soyle yapti yok bana deger vermiyor eee butun ozel hayatini bitirip eline vermissin her seyini bildikten sonra neden deger versin ki. Kendi kisiligini yok sayiyor resmen kendisini kendi degersizlestiriyor bi insan once kendine deger vermeli boyle insanlar gorunce şok geciriyorum pesAlin iste bir evlilik meraklisi daha hayir bunlar evliligi ne saniyolar caba evlenince esiyle birlikte acacakmis ben bilmem beyim bilirci kendi fikri olmayan acizler bunun tip falan okudugu yok bence
Çünkü benim benim instagramda paylasacak bir hayatım yok benim instagramda takip edebileceğim arkadaşlarımın yok eşimle acarım çünkü eşim olduğu zaman hayatımda paylasabilecegim bir şeylerim olmuş demektirNeden mesela instagramı evlenince açacaksınız ?
Siz gerçekten doktor musunuz ?yok doktorsanız çalıştığınız yeri söyleyin de gelmeyelim o hastaneye ..Sorun instagrama bir şey olmasi değil benim instagrama paylasack bie hayatım olmaması benim instagrama takip edebileceğim arkadaşlarımın olmaması evet eşimle acarım çünkü eşim olduğu zaman hayatımda paylasabilecegim bie şeylerim olmuş demektir
Hah işte eşe odaklı hayatÇünkü benim benim instagramda paylasacak bir hayatım yok benim instagramda takip edebileceğim arkadaşlarımın yok eşimle acarım çünkü eşim olduğu zaman hayatımda paylasabilecegim bir şeylerim olmuş demektir
Gelin size özelden hastane kartımi atayımAlin iste bir evlilik meraklisi daha hayir bunlar evliligi ne saniyolar acaba evlenince esiyle birlikte acacakmis ben bilmem beyim bilirci kendi fikri olmayan acizler bunun tip falan okudugu yok bence hep birbirlerini seveceklermis hic gulecegim yoktuu
Ahhhh boyle dusunen insanlara rastlamak neee guzelll hayir bide ayrilsak bile hep birbirimizi sevecegiz nedir allah askina cahil desem 24 yasinda azda degil hayir bide coddiye alip akil veriyolarSonrada esim boyle yapti esim soyle yapti yok bana deger vermiyor eee butun ozel hayatini bitirip eline vermissin her seyini bildikten sonra neden deger versin ki. Kendi kisiligini yok sayiyor resmen kendisini kendi degersizlestiriyor bi insan once kendine deger vermeli boyle insanlar gorunce şok geciriyorum pes
Sen benim doktorluguma kurban olSiz gerçekten doktor musunuz ?yok doktorsanız çalıştığınız yeri söyleyin de gelmeyelim o hastaneye ..
Sacmalik tamamen SACMALIK.. lutfen git kendine acilen hesap ac illa bisey paylasmak zorunda degilsin bi sosyalles ya. Ne demek paylasicagim bir hayatim yok. Bekarlar ne paylasiyor? Ben evliyim ama esimi paylasmam benim kocami neden baskasi gorsun ya hic sevmem. Ki asla kocaminda kendi hesabinda beni paylasmasini istemem. Ozel gunler haricinde.Çünkü benim benim instagramda paylasacak bir hayatım yok benim instagramda takip edebileceğim arkadaşlarımın yok eşimle acarım çünkü eşim olduğu zaman hayatımda paylasabilecegim bir şeylerim olmuş demektir
Ben iki yıldır kimseyle konuşmuyorum şuan hesap açıp insanları takip edince sanki dillerine düşecekmişim gibi hissediyorumSacmalik tamamen SACMALIK.. lutfen git kendine acilen hesap ac illa bisey paylasmak zorunda degilsin bi sosyalles ya. Ne demek paylasicagim bir hayatim yok. Bekarlar ne paylasiyor? Ben evliyim ama esimi paylasmam benim kocami neden baskasi gorsun ya hic sevmem. Ki asla kocaminda kendi hesabinda beni paylasmasini istemem. Ozel gunler haricinde.
Ya ayrildiktan sonra banane napiyosa yapsin gidip yatiyomu kalkiyomu sevgilimi oluyo banane ben kendi hayatima bakarim valla hatta inadina mutlu mutlu hallerimi paylasirim butun gun onu stalklayip hayati kendime zindan edememAhhhh boyle dusunen insanlara rastlamak neee guzelll hayir bide ayrilsak bile hep birbirimizi sevecegiz nedir allah askina cahil desem 24 yasinda azda degil hayir bide coddiye alip akil veriyolar
Çünkü benim benim instagramda paylasacak bir hayatım yok benim instagramda takip edebileceğim arkadaşlarımın yok eşimle acarım çünkü eşim olduğu zaman hayatımda paylasabilecegim bir şeylerim olmuş demektir
Valla ciddiysen psikolojik yardim almalisin zira ugradigin hakaretlere degilde instagram acmasina takilmissinGelin size özelden hastane kartımi atayım
Insanlari yargılamak ne kolay dimi burda dersimi paylaşıyorum evet mantıklı düşünemiyor olabilir 2 senedir hayatımdaki herkesi sildigim ve tüm hayatımı bie kişiye adadigim bir ilişkideydim ve terkedildim mantıklı düşünemiyor olmam çok mantıklı gelip yargilayacaginiza biraz anlamaya çalışsanız
Sen 2 yildir konusmuyorsun ben 7 yildir.. ama kendime ait bir hesabim var ve butun lise arkadaslarim ilkokul arkadaslarim var illa gorusmek zorunda degilsin onlar kimki dillerine dusuceksin. Aksine daha mutlu seyler paylasicaksin. Madem doktorsun illaki evde bi forman onlugun bi seyin vardir. Giy ustune gec odanin bi kosesinde cekil nobetteyiz yaz at bilerek bosversene Allah askina yaBen iki yıldır kimseyle konuşmuyorum şuan hesap açıp insanları takip edince sanki dillerine düşecekmişim gibi hissediyorum
Ya hiç sizi sarsıcak biri olmadı mı hayatınızda? Yanlış yaptığınızı söyleyecek biri de mi yoktu inanamıyorum ya neden kendi kişiliğinizi yok sayıp hayatınızı ona adıyorsunuz?Gelin size özelden hastane kartımi atayım
Insanlari yargılamak ne kolay dimi burda dersimi paylaşıyorum evet mantıklı düşünemiyor olabilir 2 senedir hayatımdaki herkesi sildigim ve tüm hayatımı bie kişiye adadigim bir ilişkideydim ve terkedildim mantıklı düşünemiyor olmam çok mantıklı gelip yargilayacaginiza biraz anlamaya çalışsanız
Bemce donsede boyle birini asla birdaha kabul etmemeli. Annesine kadar mesaj atip rezil etmis o kimki kizin annesine mesaj atiyo ne cesaretle boyle insanlari yalvarsalarda asla birdaha hayatina sokmamasi gerekhepsi aynı size tavsiyem yazmayın aramayın stalklamayın birkaç aya kimseye kendilerini kabul ettiremeyip dönüyorlar genelde
Ama bak bundan ders almalısın . Onu merkezin yaptın yalnız kaldın ve 2 sene bitti gitti ki bence 2 sene gayet az bir zaman dilimi . İnsanların yılları gidiyor. Hala öğrencilik hayatın devam ediyor doktor adayısın yeni yeni insanları zaten istemedende tanıyacaksın . Aç kendini insanlara karşı gülümse sohbet et kendiliğinden gelir .Gelin size özelden hastane kartımi atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?