Eski sevgilim instagram acmis

Alin iste bir evlilik meraklisi daha hayir bunlar evliligi ne saniyolar caba evlenince esiyle birlikte acacakmis ben bilmem beyim bilirci kendi fikri olmayan acizler bunun tip falan okudugu yok bence
Sonrada esim boyle yapti esim soyle yapti yok bana deger vermiyor eee butun ozel hayatini bitirip eline vermissin her seyini bildikten sonra neden deger versin ki. Kendi kisiligini yok sayiyor resmen kendisini kendi degersizlestiriyor bi insan once kendine deger vermeli boyle insanlar gorunce şok geciriyorum pes

Neden mesela instagramı evlenince açacaksınız ?
Çünkü benim benim instagramda paylasacak bir hayatım yok benim instagramda takip edebileceğim arkadaşlarımın yok eşimle acarım çünkü eşim olduğu zaman hayatımda paylasabilecegim bir şeylerim olmuş demektir

Siz gerçekten doktor musunuz ?yok doktorsanız çalıştığınız yeri söyleyin de gelmeyelim o hastaneye ..

Hah işte eşe odaklı hayat
Sen bilirsin ama yanlış ben senden bir yaş küçüğüm
Belki yazdıgım şeyler saçma gelebılır

ama herhangi bir şeye hayatını odaklamak o kadar yanlış ki
Bak şimdiki gibi yok kendimi öldürecem dersin

Gelin size özelden hastane kartımi atayım
Insanlari yargılamak ne kolay dimi burda dersimi paylaşıyorum evet mantıklı düşünemiyor olabilir 2 senedir hayatımdaki herkesi sildigim ve tüm hayatımı bie kişiye adadigim bir ilişkideydim ve terkedildim mantıklı düşünemiyor olmam çok mantıklı gelip yargilayacaginiza biraz anlamaya çalışsanız

Ikiniz de ayrilamamissiniz. Fiziken ayrilmissiniz sadece. O nispwt yapiyor, sen de hala onu takip ediyorsun. O da bunu biliyor. Kimse ayrilinca annesini arayip benim sevgilim var demez. Ayrilik boyle olmaz. Cocukluk bu.

Ahhhh boyle dusunen insanlara rastlamak neee guzelll hayir bide ayrilsak bile hep birbirimizi sevecegiz nedir allah askina cahil desem 24 yasinda azda degil hayir bide coddiye alip akil veriyolar

Siz gerçekten doktor musunuz ?yok doktorsanız çalıştığınız yeri söyleyin de gelmeyelim o hastaneye ..
Sen benim doktorluguma kurban ol
Mesleğim hakkında en ufak laf söylemek size düşmez mesleğinde çok iyiyimdir özel hayat ile meslegi asla karıştırmayın

Sacmalik tamamen SACMALIK.. lutfen git kendine acilen hesap ac illa bisey paylasmak zorunda degilsin bi sosyalles ya. Ne demek paylasicagim bir hayatim yok. Bekarlar ne paylasiyor? Ben evliyim ama esimi paylasmam benim kocami neden baskasi gorsun ya hic sevmem. Ki asla kocaminda kendi hesabinda beni paylasmasini istemem. Ozel gunler haricinde.

Ben iki yıldır kimseyle konuşmuyorum şuan hesap açıp insanları takip edince sanki dillerine düşecekmişim gibi hissediyorum

Ahhhh boyle dusunen insanlara rastlamak neee guzelll hayir bide ayrilsak bile hep birbirimizi sevecegiz nedir allah askina cahil desem 24 yasinda azda degil hayir bide coddiye alip akil veriyolar
Ya ayrildiktan sonra banane napiyosa yapsin gidip yatiyomu kalkiyomu sevgilimi oluyo banane ben kendi hayatima bakarim valla hatta inadina mutlu mutlu hallerimi paylasirim butun gun onu stalklayip hayati kendime zindan edemem

İnstada sadece arkadaşlı hayat paylaşılmıyor, hobiler ilgi alanları ürettiğin şeyler okuduğun kitaplar ve hatta yeri geliyor içtiğin bir kahve bile paylaşılıyor. Hiç mi evde yaptığınız bir şey yok? Bomboş musunuz?

Valla ciddiysen psikolojik yardim almalisin zira ugradigin hakaretlere degilde instagram acmasina takilmissin

Ben iki yıldır kimseyle konuşmuyorum şuan hesap açıp insanları takip edince sanki dillerine düşecekmişim gibi hissediyorum
Sen 2 yildir konusmuyorsun ben 7 yildir.. ama kendime ait bir hesabim var ve butun lise arkadaslarim ilkokul arkadaslarim var illa gorusmek zorunda degilsin onlar kimki dillerine dusuceksin. Aksine daha mutlu seyler paylasicaksin. Madem doktorsun illaki evde bi forman onlugun bi seyin vardir. Giy ustune gec odanin bi kosesinde cekil nobetteyiz yaz at bilerek bosversene Allah askina ya

hepsi aynı size tavsiyem yazmayın aramayın stalklamayın birkaç aya kimseye kendilerini kabul ettiremeyip dönüyorlar genelde

Ya hiç sizi sarsıcak biri olmadı mı hayatınızda? Yanlış yaptığınızı söyleyecek biri de mi yoktu inanamıyorum ya neden kendi kişiliğinizi yok sayıp hayatınızı ona adıyorsunuz?

hepsi aynı size tavsiyem yazmayın aramayın stalklamayın birkaç aya kimseye kendilerini kabul ettiremeyip dönüyorlar genelde
Bemce donsede boyle birini asla birdaha kabul etmemeli. Annesine kadar mesaj atip rezil etmis o kimki kizin annesine mesaj atiyo ne cesaretle boyle insanlari yalvarsalarda asla birdaha hayatina sokmamasi gerek

Ya bence artık kendisi bilir
24 yaşında küçük değil hem de hiç değil
Bizim hayatımızda 1 saniye sonra olmayacak
Buraya yazmaktan öte bir psikologla konuşması daha mantıklı

Bu arkadaşım sana son bir şeyler diyişim ha yok diyorsan da
Sana hayatında başarılar

aynı konuyu umarım 100 kez açmazsın
Haksız çıkarım

Ama bak bundan ders almalısın . Onu merkezin yaptın yalnız kaldın ve 2 sene bitti gitti ki bence 2 sene gayet az bir zaman dilimi . İnsanların yılları gidiyor. Hala öğrencilik hayatın devam ediyor doktor adayısın yeni yeni insanları zaten istemedende tanıyacaksın . Aç kendini insanlara karşı gülümse sohbet et kendiliğinden gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…