Eski sevgilim kapıma dayandı- ailemle kavga etti

Kıytırık erkek işte işlerine gelmeyince o...... diyorlar. Adam olsaydında calissaydın kız seni mi çekicek. Lütfen yanına birakmayin bu derece gözü dönen bir şerefsiz Allah korusun ailene veya sana birşey yapabilir şikayet et.

Ayy direkt ayrilin bu şahıs neden ailenizin evine kadar biliyor neyinize güvendiniz bu da ruh hastasi pesinizi de bırakmaz sehir değiştirme imkaniniz varsa sehir değiştirin kaybettirin izinizi böyleleri tehlikeli olur aileniz sizi ilerde affeder aile sonuçta ama bu tarz bir adamla Allah klrusun bir suru cinayet haberleri var ve bunlara ceza dahi verilmiyor adamin korkacagi birsey de yok

telefonu açacaksın yoksa bi yerine…/ sen tam bir o. orada birini buldun onla kırıstırıyorsun/ gidip babana söyleyeceğim namusuna sahip çıksın/ üniversite okumuş kızla konuşulur mu zaten hepsi o…
Bu dediği laflarla bir güzel dayağı haketti de neyse... illa birgünlerde sokakta veya trafikte sert kayaya çarpar. Dilerimde beyin sarsıntısı geçirtecek kadar döverler şerefsizi.
Bu şerefsiz geçmişte de böylemiydi sizirlendiginde yani bu yüzünü ilk kez görmüş olamazsınız

Benimde başıma buna benzer bişey geldi.erkek arkadaşımdan ayrılmak isteyince tehdit etti gidip abine söylerim ki abimin çok sinirlı olduğunu biliyodu.ben hiç korkmadım çok istiyorsan gel bak seni nasıl mahvediyor dedim.bana kızar ama sana neler yapar bı düşün bakalım dedim.boyle durumlarda asla korkmayin yoksa daha çok ustunuze gelir

Hemen polise gidin. Yazdığı tüm mesajları gösterip şikayetçi olun.
Ve hiç vakit geçirmeden bir mahkemeye başvurup uzaklaştırma dilekçesi verin. Çok kolay bir iş, hiç uğraşması yok inanın dilekçeyi yazıp veriyorsunuz, bitti.
Babanızla iletişime geçin. Onlar da hemen şikayetçi olsunlar.

Ay çok geçmiş olsun canım benim yaa. Çok kötü gerçekten. Ama insan evladını bilir. Allah'ın izniyle ailenize her şeyi tastamam burada anlattığınız gibi anlatırsanız gerçek ortaya çıkacaktır. Unutmayın sorumluluğunuz sadece ailenize karşı. Herkesin başına gelebilir. Ülkede psikopat mı yok

Dinlenmeyi falan beklemeyin, hemen şikayetçi olun. Dağ ayısına bak. Ailenizde bir sapsızın lafıyla sizi harcayacak değil. Millete rezil olmak diye bir şey yok, millet kimmiş? Çok üzüldüm durumunuza.
Bekarken bir benzeri de bende vardı, eğitimli, kibar, melek gibi adam ayrıldığım saniye manyağa dönüştü. Babana gidiyorum dedi sizinkinin hesap.
Gitmişken selam da söyle dedim, laleye bak. Babam ne diyecekti ah evladım gözümü açtın, Allah razı olsun falan mı bekliyorlar.
Hiçbir haltta yapamadı, böyle tehditler aldığınızda karşı tarafa yapma etme diye yalvarmayın bu hanzolar korkudan besleniyor.

yıllar önce sevgili sıfatı bile kullanmadığım, sadece oyalandığım biri vardı ki, kendisiyle baştanda böyle konuşmuş güya anlaşmıştık, seninle sevgili olmayacağım, bir gelecek yok, bitti dediğimiz an ikimizden biri bitecek falan diye konuşmuştum. sonra bitti dedim birgün. ilk başta tamam, hayatında mutluluklar falan dedi. ben de sanıyorum burada bitti mevzu.akşama çıldırdı, defalarca aramalar, küfürlü mesajlar, yaşadığın yere geleceğim seni rezil edeceğim demeler, ki yeni taşınmıştım ve tam nerede olduğumu da bilmiyordu, mesajlarda bir yalvarıyor, aradan bir saat geçmeden küfür tehdit başlıyordu. aklını kaçırmıştı resmen. ben çok pişmanım o mesajlarla onu şikayet etmediğime. olay daha da büyümesin diye sustuğuma. mutlaka şikayet edin. bir şey çıksın çıkmasın eylemlerinin sonuçları olacağını görsün.

Aslında ben de başta yapma etme dedim ama sonra istediğini yap sanki babam buyur otur anlat oğlum diyecek dedim

Bazı parlamaları oluyordu da bu kadar hakaret tehdit edeceğini tahmin etmedim

Duygusallığını anlıyorum ama biraz mantık girmeli şuan devreye.
Herşeyi al şikayetçi ol, ailende şikayetçi olsun.
Olan olmuş yapacak birşey yok.
Milletide düşünme, herkes ömrü boyunca konuşacak değil. Bi kaç güne unutulur.
Ailende şimdi sinirlidir ama sonunda konuşacaktır. Evlatlarısın.

Konuşsalar ne olur ki, kız atanmış öğretmen, mahalleli beğenmezse küçük oğluna almaz en fazla.

Bencede hiçbirşey olmaz ama konu sahibinin kafaya taktığı çok belli..
Takmasın. Atanmış öğretmen bu, o mahalledeki sistemin çarkları arasında ezilen bir kız olmaktan çıktı, artık hayatını mahalle kuralları belirlemeyecek.

Savcılığa verseydin ya ruh hastasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…