- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.772
- 158
Ayy direkt ayrilin bu şahıs neden ailenizin evine kadar biliyor neyinize güvendiniz bu da ruh hastasi pesinizi de bırakmaz sehir değiştirme imkaniniz varsa sehir değiştirin kaybettirin izinizi böyleleri tehlikeli olur aileniz sizi ilerde affeder aile sonuçta ama bu tarz bir adamla Allah klrusun bir suru cinayet haberleri var ve bunlara ceza dahi verilmiyor adamin korkacagi birsey de yokMerhaba kızlar.. ağlamaktan gözlerim kanayacak hale geldi. Ben Urfa’ya atanmış bir öğretmenim, ailem ve 1 yıldır görüştüğüm ‘eski’ erkek arkadaşım İstanbul’da yaşıyor.
Şu an urfadayım. Dün öğleden sonra eski erkek arkadaşıma ilişkide gelecek göremediğim için ayrılmak istediğimi söyledim. geçici işlerde çalışıyor, canı istediğinde işten çıkıyor diye ve kendisi 36 yaşında. Ben 27 yaşındayım. Artık çok da sevmediğimi fark ettim ayrıca. Ve Urfa’da herhangi bir erkekle münasebetim hiç olmadı 2 yıldır.
O kadar çirkinleşti ki size anlatamam küfür kıyamet yok o telefonu açacaksın yoksa bi yerine…/ sen tam bir o. orada birini buldun onla kırıstırıyorsun/ gidip babana söyleyeceğim namusuna sahip çıksın/ üniversite okumuş kızla konuşulur mu zaten hepsi o…
Kız kardeşimin (daha 16 yaşında) instagramına ulaşıp ablan Urfa’da çalışıyor mu sanıyorsun o….luk yapıyor. Eve her gün birini atıyor. Ve daha yazamadığım bir sürü çirkin laflar iftiralar.
Dün akşam beni arayıp su an evinize gidiyorum dedi. Yapma etme diye yalvardım yine aynı lafları duydum. Neymiş babamla konuşacakmış namusuna sahip çıksınmış. Ailem yemekteyken kapıya dayanmış. Ben kızınızın erkek arkadaşıyım aşagı inin konuşmamız gerekiyor demiş, bunları kardeşim anlatıyor. Babam da katı biridir bunlara gelemez. Kavga küfür kıyamet en son bıçakla kovalamış adamı. Darp vs yok allahtan. Tüm apartman ayağa kalkmış. Herkes duydu rezaleti.
ne babam ne annem telefon açtı bana, sadece kardeşim çok sinirli olduklarını herkese rezil olduğumuzu bu eve nasıl döneceksin gibi şeyler söyledi. O kadar sinirliyim ve mutsuzum ki, şimdi hastaneye gidiyorum üzüntüden baygınlık geçirdim ve yanımda hiç kimsem yok. Tek başımayım kızlar aşırı çaresizim
Bu dediği laflarla bir güzel dayağı haketti de neyse... illa birgünlerde sokakta veya trafikte sert kayaya çarpar. Dilerimde beyin sarsıntısı geçirtecek kadar döverler şerefsizi.telefonu açacaksın yoksa bi yerine…/ sen tam bir o. orada birini buldun onla kırıstırıyorsun/ gidip babana söyleyeceğim namusuna sahip çıksın/ üniversite okumuş kızla konuşulur mu zaten hepsi o…
Hemen polise gidin. Yazdığı tüm mesajları gösterip şikayetçi olun.Merhaba kızlar.. ağlamaktan gözlerim kanayacak hale geldi. Ben Urfa’ya atanmış bir öğretmenim, ailem ve 1 yıldır görüştüğüm ‘eski’ erkek arkadaşım İstanbul’da yaşıyor.
Şu an urfadayım. Dün öğleden sonra eski erkek arkadaşıma ilişkide gelecek göremediğim için ayrılmak istediğimi söyledim. geçici işlerde çalışıyor, canı istediğinde işten çıkıyor diye ve kendisi 36 yaşında. Ben 27 yaşındayım. Artık çok da sevmediğimi fark ettim ayrıca. Ve Urfa’da herhangi bir erkekle münasebetim hiç olmadı 2 yıldır.
O kadar çirkinleşti ki size anlatamam küfür kıyamet yok o telefonu açacaksın yoksa bi yerine…/ sen tam bir o. orada birini buldun onla kırıstırıyorsun/ gidip babana söyleyeceğim namusuna sahip çıksın/ üniversite okumuş kızla konuşulur mu zaten hepsi o…
Kız kardeşimin (daha 16 yaşında) instagramına ulaşıp ablan Urfa’da çalışıyor mu sanıyorsun o….luk yapıyor. Eve her gün birini atıyor. Ve daha yazamadığım bir sürü çirkin laflar iftiralar.
Dün akşam beni arayıp su an evinize gidiyorum dedi. Yapma etme diye yalvardım yine aynı lafları duydum. Neymiş babamla konuşacakmış namusuna sahip çıksınmış. Ailem yemekteyken kapıya dayanmış. Ben kızınızın erkek arkadaşıyım aşagı inin konuşmamız gerekiyor demiş, bunları kardeşim anlatıyor. Babam da katı biridir bunlara gelemez. Kavga küfür kıyamet en son bıçakla kovalamış adamı. Darp vs yok allahtan. Tüm apartman ayağa kalkmış. Herkes duydu rezaleti.
ne babam ne annem telefon açtı bana, sadece kardeşim çok sinirli olduklarını herkese rezil olduğumuzu bu eve nasıl döneceksin gibi şeyler söyledi. O kadar sinirliyim ve mutsuzum ki, şimdi hastaneye gidiyorum üzüntüden baygınlık geçirdim ve yanımda hiç kimsem yok. Tek başımayım kızlar aşırı çaresizim
Aslında ben de başta yapma etme dedim ama sonra istediğini yap sanki babam buyur otur anlat oğlum diyecek dedimDinlenmeyi falan beklemeyin, hemen şikayetçi olun. Dağ ayısına bak. Ailenizde bir sapsızın lafıyla sizi harcayacak değil. Millete rezil olmak diye bir şey yok, millet kimmiş? Çok üzüldüm durumunuza.
Bekarken bir benzeri de bende vardı, eğitimli, kibar, melek gibi adam ayrıldığım saniye manyağa dönüştü. Babana gidiyorum dedi sizinkinin hesap.
Gitmişken selam da söyle dedim, laleye bak. Babam ne diyecekti ah evladım gözümü açtın, Allah razı olsun falan mı bekliyorlar.
Hiçbir haltta yapamadı, böyle tehditler aldığınızda karşı tarafa yapma etme diye yalvarmayın bu hanzolar korkudan besleniyor.
Sen niye utanıyosun? Yapan sorunlu utansın. Hiç bekleme git şikayetçi ol hemenAilem kızacak ama dediğiniz gibi asıp kesecek halleri yok. Ama ben o kadar utanıyorum ki, arayıp konuşmaya bile çekiniyorum. Biraz dinleneyim şikayetçi olacağım
Bazı parlamaları oluyordu da bu kadar hakaret tehdit edeceğini tahmin etmedimBu dediği laflarla bir güzel dayağı haketti de neyse... illa birgünlerde sokakta veya trafikte sert kayaya çarpar. Dilerimde beyin sarsıntısı geçirtecek kadar döverler şerefsizi.
Bu şerefsiz geçmişte de böylemiydi sizirlendiginde yani bu yüzünü ilk kez görmüş olamazsınız
Merhaba kızlar.. ağlamaktan gözlerim kanayacak hale geldi. Ben Urfa’ya atanmış bir öğretmenim, ailem ve 1 yıldır görüştüğüm ‘eski’ erkek arkadaşım İstanbul’da yaşıyor.
Konuşsalar ne olur ki, kız atanmış öğretmen, mahalleli beğenmezse küçük oğluna almaz en fazla.Duygusallığını anlıyorum ama biraz mantık girmeli şuan devreye.
Herşeyi al şikayetçi ol, ailende şikayetçi olsun.
Olan olmuş yapacak birşey yok.
Milletide düşünme, herkes ömrü boyunca konuşacak değil. Bi kaç güne unutulur.
Ailende şimdi sinirlidir ama sonunda konuşacaktır. Evlatlarısın.
Konuşsalar ne olur ki, kız atanmış öğretmen, mahalleli beğenmezse küçük oğluna almaz en fazla.
Takmasın.Bencede hiçbirşey olmaz ama konu sahibinin kafaya taktığı çok belli..
Savcılığa verseydin ya ruh hastasını.Merhaba kızlar.. ağlamaktan gözlerim kanayacak hale geldi. Ben Urfa’ya atanmış bir öğretmenim, ailem ve 1 yıldır görüştüğüm ‘eski’ erkek arkadaşım İstanbul’da yaşıyor.
Başta da demeyin, yapma etme aman dur dedikçe cesaret buluyorlar. Siz hemen şikayetçi olun, yanına kalmasınAslında ben de başta yapma etme dedim ama sonra istediğini yap sanki babam buyur otur anlat oğlum diyecek dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?