Eski sevgilim neden bana evli olduğum halde istek yolluyor sizce??

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
Kızlar 3 yıl önce biriyle görüşmüştüm sıkıntılı bi şekilde ayrıldım ve bitti. Şu an yaklaşık 10 aylık evliyim. Ve o ayrıldığım kişi face den bana arkadaşlık isteği yollamış. Face de soyadımın değişmesinden gelinlikli profil resmim var eşim ile anlaması gerekir ne cesaret ile atıyor. Zaten o benden ayrıldıktan yaklaşık 6 ay sonra eski kız arkadaşı ile evlendi. 1 buçuk yıllık evli ve çocuğu bile olmuş eşi ile bebek arabası sürerken görmüştüm. Her neyse ben bunu engelledim arkadaş isteğinden sonra ve eşim bu kişiyi isim olarak biliyor ona geçmişte görüştüğüm kişileri anlatmıştım. engelli listesinde çıkar görür neden engelledin diye sorar diye engeli tekrar kaldırdım. Belki profilime bakarken yanlışlıkla arkadaş isteği yollamıştır bilerek yollasa bile tepki vermeyince anlar dedim ve engeli kaldırdım. Az önce gördüm beni dürtmüş bi de.. yani anlamyorum evli olduğumu biliyor neden böyle bir şey yapıyor ve aklıma bir şey geliyor. Bununla görüşürken tekne gezisine gitmiştim orada fotoğrafçı vardı resim çekip cd yapıp satıyordu ve biz de yaptırmıştık. mayolu halimle onla sarılarak verdiğim pozlar vardı o cd yi silmemiş olabalir ve onunla görüşürken evine gitmiştim bi kaç kez film izlemek için bunları eşime anlatabilir. Eşim çok aşırı kıskanç birisi ve bunları duyarsa (Başka biri normal karşılar belki ama benim eşim böyle şeyleri çok takar) işte bu yüzden endişe duydum. Acaba bunları eşine vereyim mi falan der mi inanın bunları düşünmeye başladım sanki benle uğraşmak istiyor gibi geliyor. Ben mi evham yapıyorum inanın endişe duydum hemen artık engelledim hatta eşimin facebook unu açtım eşimden bile onu engelledim eşim bu insanı niye engelledin derse engel listesini görürse diye de korkuyorum açıkcası.... sizce yersiz bi evham mı yapıyorum neden bana arkadaş isteği ve dürtme yapıyor olabilir evli olduğmu anlıyor kendisi de evliydi..

Cevap veriyorum, şerefsiz olduğu için...
Çözüm yolu ya faceyi kapatacaksın ya da niye engellediğini eşine anlatacaksın tabi biraz yumuşatarak. Bilmiyorum anlar mı eşin ama inşallah bu konuda anlayışlı olur.
Uğraşmak isteyebilir dediğin gibi, niyetini bilmiyoruz. İkide bir seni bu şekilde taciz etmesi de ilginç.

Kendini hatırlatınca eline ne geçecek ki? Bişeylerin bitmediğini mi kast ediyor acaba Başka yerlerden de size ulaşmasını engelleyin. Yoksa başınızı ağrıtacak gibi

Eşim sinirli biridir bu konuda inanın ona ulaşır bulur kötü bir şey olur o zaman yoksa eşimdeen hiç bir şey saklamamaya çalışıyorum geçmişimde ki bazı şeyler hariç onları da anlatmak istemedim küçük şeyleri büyütür diye... Normal de herşeyimi anlatırım ama bunu anlatırsam kesin büyür bu konu

Endişe edecek birşey yok, engelledim çünkü arkadaş isteği yollamıştı dersiniz eğer devamını getirirse bizzat sana ben söylerim mesele büyümesin der kapatırsınız. Ve düşündüğünüz şekilde bir şeye kalkışırsa biliyorsunuz kanunen tehdit, şantaj bir suçtur en kısa zamanda şikayetçi olursunuz olur biter. Olmamış şey için bugünden sabır tüketmeyin yok yere stres. Olunca hal çaresi bulunur nasılsa

Engeli kaldırmasaydınız keşke engelli listenize kadar karışıp bakıyor mu eşiniz yav
Normalde hiç bakmaz ama bi gün unuturum üstünden yıllar geçer bi durumdan dolayı engel listemi o an açmış olurum ve görür neden engelledin der bende bana istek atmış ondan derim benden niye sakladın der büyür konu diye düşündüm

eşine tek kelime etme.
unut gitsin.
kafanda çok büyütmüşsün.
geçmişte olmuş bitmiş bir şeyi adam ne diye önüne çıkarsın.
öyle elalemi tehdit etmek kolay mı..
abartma bence.

neden eklediğine gelince can sıkıntısıdır diyorum.
artık insanların evli olması fark yaratmıyor.
evlendiği halde bekar gibi takılmayı tercih eden nice erkekten sadece biri bu da.

Hic prim verme. Engeli kaldirmani bisey sandi demek.

Bebek beklediğini ve mutlu oldugunu iceren bir seyi gorecegi sekilde paylas. Ve asla iletisim kurma.

Tekrar engelleme bir sure. Ilgi cekmeye çalıştığını ya da ona baktigini sanacak..

Kendini hatırlatınca eline ne geçecek ki? Bişeylerin bitmediğini mi kast ediyor acaba Başka yerlerden de size ulaşmasını engelleyin. Yoksa başınızı ağrıtacak gibi
Bana da öyle geldi... eşimden bile engelledim eşimin adını biliyor olabilir nikah magnetimizin resmini kapak resmi yapmışım önceden ve orada eşimin adı yazıor benim de yeni soyadım yazıyor face de birleştirip eşime ulaşıp bir şeyler yapabilir diye korktum açıkcası... Normalde face de ortak arkadaşım olmayan biri bana msj atamyıor istek atamıyor ama onunla bi ortak arkadaşımız vardı onun sayesinde ulaşmış ama şu an englellidm

Huzursuz etmeye çalışıyor etmiş de. Engelli listesinde eşin görürse de dersin tanıyabileceğim kişilerde çıkıyordu engelledim görmemek için dersin
Şimdi bi de eşimden de engelledim eşim benim hesabımdan onu niye engelledin derse çok üzülüyorum

Bana da tanımadığım insanlar selam filan yazıyor arada, direk engelliyorum. Eşime de diyorum 'pisliğe bak selam yazıyor bi de evli olduğumu görüyor' diye saydırıyorum bişey demiyor ki zaten demesini gerektirecek bişey yok. Ben orda zaten gerekeni yapıyorum. Böyle düşün.

evet bunun kanuni yoldan hesabını sorarım ama eşim duyarsa işte orası sıkıntı. bu kişi devlet memuru ve böyle bi durumda ondan şikayetçi olup mesleğinden olabilme korkusu ile yapmaya korkar aslında.. ama belli de olmaz

Konuya uzunca bir mesajla girmissiniz de ben okumadan başlığa gore yorum yapıyorum :adam haysiyet yoksunu olduğu icin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…