Eski sevgilim neden bana evli olduğum halde istek yolluyor sizce??

Artık engelledim onu eşimden de engelledim eşimden engellemekle hata ettim sanırım eşime ulaşıp tatsızlık çıkarmaya cesaret edemez ama ben evham yaptım

Bence kendinize çok kuruntu etmeyin. Bazı erkekler böyle işte evlense de uslu durmuyor. Eğer eşiniz sorarsa rahatsızlık oluşturmasın diye dersiniz. Çok kurcalarsa da anlatın açık açık. İnanın sonradan ortaya çıkması daha kötü olur sizin için..

benim eşimden çekinmiyor mu neden yapıyor tuhaf geldi

Eşiniz duymaz korkmayın, olur da öğrenirse sakince ve kendinizce en uygun haliyle anlatırsınız

eşimin hesabından da engelledim onu görürse açıkması zor bi durum hadi kendi hesabımdan engellemem gayet bi açıklama bulurum ama onun hesabına girip ondan engel koydum bi de Kaldırsam mı acaba

eşimin hesabından da engelledim onu görürse açıkması zor bi durum hadi kendi hesabımdan engellemem gayet bi açıklama bulurum ama onun hesabına girip ondan engel koydum bi de Kaldırsam mı acaba
Eşiniz kendi hesabından onu engellediğinizi ne derece takar bilmiyorum ama eski sevgiliniz size ulaşmak için eşinizle iletişime girecek kadar cesaretliyse bir yolunu bulur illa. Bence kaldırmanız daha mantıklı. Eşinizin kafasında soru işareti bırakmamaya çalışın..

haklısınız aslında...

Ben eşinizden bu kadar 'korkmanızı' anlayamadım açıkcası, üzüldüm de.
Tabi ki çok çirkin bir durum, eski
sevgilinizin şerefsizliğine değinmeyeceğim bile.
Ama sizin sözünüze itibar etmesi gerek eşinizin.

Artık engelledim onu eşimden de engelledim eşimden engellemekle hata ettim sanırım eşime ulaşıp tatsızlık çıkarmaya cesaret edemez ama ben evham yaptım

Engelleyerek dikkat cektin. Ulasmak isteyen fake hesap acar yine ulasir. Korkma, elinde ne olursa olsun bir halt edemez. Sen urkek durma yeter.

Fakat sen ne yaptin dersen taaaa 99 da biten giden adam yuzunden 2012 de kapattim hesabimi Hic bir halini goresim gelmedi... sayesinde sosyal medyadan sogudum

Son paylasimim Yilmaz Erdoğan dan gelmisti simdi olsa hayatta yazmam..

Ve sırf seninle diğer tarafta karşılaşmamak için; helal ediyorum hakkımı.

hiç konuşmadın neden böyle benimle iletişim kurmaya çalışıyorsun diye..
Ne engeli kaldır nede eşine anlat.
Engelli listesini kontrol edeceğini sanmıyorum görür de sorar da peşimi bırakmıyordu huzurumuzu bozar diye engelledim dersin kafana takma yani sırf böyle huzursuz ol diye bile eklemiş olabilir

Kotu bir amaci olsa 3 sene beklemezdi emin olun ona sorsan kotu bir amacim yok ekledim oylesine falan der ama siz istegini rededin baktiniz hala arkadaslik istegi yolluyo engelleyin yemez oyle gelipte esinize mesaj yazmasi falan cogu erkek basina bela almak istemez okudugunuz duydugunuz seylerden etkilenmis olabilirsiniz eski erkek arkadas olaylari falan ama kacta kaci yapar ozaman herkesin gecmisinden biri cikip huzur bozardi

Kıyamam hormonlar sizi baya endişe sokmuş. Bebeğinizi sağlıkla alın inşallah kucağıniza.
Facebook donduruverin

Gerizekali midir nedir yaaa iyi yapmissin engelle esin gormez bence eger rahatsiz ederse savciliga sikayet et

Normalde ciddiye alınacak bir olay değil ama tabi bana göre. Eşin anlayışsız biriyse anlatmaya uğraşma iletişime falan geçebilir.
En iyisi engellenenlerde görüp sorarsa 'tanıyor olabileceklerde çıkıyordu hiç görmemek için o da görmesin diye engelledim' dersin.
Onun dışında gereksiz stres yapma engeli de kaldırma.

Onunla görüşürken ben ona biraz küçük yalanlar söylemiştim o yüzden bana karşı öfkesi vardır belki o yüzden intikam alabilir diye düşündüm. ondan önce görüştüğüm kişiyle 2 yıl önce bitti demiştim ama 5 ay önce bitmişti o yalanımı öğrenmişti bi de ben ondan önce kişiyle nişanlanıp ayrılmıştım nişanlıyken ailesi imam nikahı istemişti düğüne 1 ay vardı yaptırdık ve gelinliğm her şeym hazırken ayrıldım imam nikahı olayını kimse bilmiyor ama ben o zaman onnunla görüşürken ona itiraaf etmiştim ve ayrılıp gitti eski bana kötülediği kız arkaşı ile evlendi. bendenn ayrılırkende benden sonra görüşeceğin kişilerden geçmişini saklama demişti öğüt verir gibi.. işte bu kişi dengesiz biri bu imam nikahı olaynı eşim bilmiyor anlatmadım başıma gelen talihsiz bi olay sonuçta ve bunu bilen sayılı kişilerden biri o anlatırsa diye onu da enndişe yaptım

benim eşimden çekinmiyor mu neden yapıyor tuhaf geldi

çekinse yapmaz zaten.
yasak aşk yaşamak heyecanlı geliyor demek ki.
can sıkıntısı heyecan arama falan.sebep bu.
evli kadına yaklaşan bir erkekte iyi niyet söz konusu olamaz zaten.

Bi de acaba diyorum ramazan ayında insafa geldi benden helallik istemek için mi ekledi. Benim ona yanlışlarım olduysa onunda bana oldu. Bana kötülediği kızla evlendi. hem de 14 şubatta. zora ki bi evlillik yapıyorum dedi güya kız ile bu alkollüyken ilişkiye girmiş kız ın elinde görüntü varmış bunu tehdit ediyormuş falan. bi sürü zırva saydı bana ayrılırken bi de benim ona söylediğim küçük yalanlardan soğumuş yoksa beni seçermiş falan... işte bana yalan söyledi o kız ile evlendi çünkü o kız atanmıştı kpss yi kazanıp hem de onun çalıştığı kuruma atanmıştı o yüzden bana bu yalanı uydurdu gitti diye düşündüm. o yüzden vicdan azabı duydu helallik istemek için mi ekledi diyorum.

Mesaj basligina cevabim : Sence?

Aytica herkesin kocasi karisi takar baskasi takmaz ama benim kocam takar filan demissin ama herkesinki takar erkek kadin farketmez ....

Madem rahatsiz oluyorsun durtuyor istek yolluyor kapatacaksin face ini bu kadar basit ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…