baktım msj atmamış. eşi ile evli bi resmi bile yok face de ayrılmış da olabilr hiç evli falan yazmıyorduBelki eşine bir şeyler anlatmıştır,eşide sizi eklemiştir oymuş gibi... diğer kutusuna baktınız mı mesaj atmış olabilir mi,hakkını helal et falan gibi
Kızlar 3 yıl önce biriyle görüşmüştüm sıkıntılı bi şekilde ayrıldım ve bitti. Şu an yaklaşık 10 aylık evliyim. Ve o ayrıldığım kişi face den bana arkadaşlık isteği yollamış. Face de soyadımın değişmesinden gelinlikli profil resmim var eşim ile anlaması gerekir ne cesaret ile atıyor. Zaten o benden ayrıldıktan yaklaşık 6 ay sonra eski kız arkadaşı ile evlendi. 1 buçuk yıllık evli ve çocuğu bile olmuş eşi ile bebek arabası sürerken görmüştüm. Her neyse ben bunu engelledim arkadaş isteğinden sonra ve eşim bu kişiyi isim olarak biliyor ona geçmişte görüştüğüm kişileri anlatmıştım. engelli listesinde çıkar görür neden engelledin diye sorar diye engeli tekrar kaldırdım. Belki profilime bakarken yanlışlıkla arkadaş isteği yollamıştır bilerek yollasa bile tepki vermeyince anlar dedim ve engeli kaldırdım. Az önce gördüm beni dürtmüş bi de.. yani anlamyorum evli olduğumu biliyor neden böyle bir şey yapıyor ve aklıma bir şey geliyor. Bununla görüşürken tekne gezisine gitmiştim orada fotoğrafçı vardı resim çekip cd yapıp satıyordu ve biz de yaptırmıştık. mayolu halimle onla sarılarak verdiğim pozlar vardı o cd yi silmemiş olabalir ve onunla görüşürken evine gitmiştim bi kaç kez film izlemek için bunları eşime anlatabilir. Eşim çok aşırı kıskanç birisi ve bunları duyarsa (Başka biri normal karşılar belki ama benim eşim böyle şeyleri çok takar) işte bu yüzden endişe duydum. Acaba bunları eşine vereyim mi falan der mi inanın bunları düşünmeye başladım sanki benle uğraşmak istiyor gibi geliyor. Ben mi evham yapıyorum inanın endişe duydum hemen artık engelledim hatta eşimin facebook unu açtım eşimden bile onu engelledim eşim bu insanı niye engelledin derse engel listesini görürse diye de korkuyorum açıkcası.... sizce yersiz bi evham mı yapıyorum neden bana arkadaş isteği ve dürtme yapıyor olabilir evli olduğmu anlıyor kendisi de evliydi..
Akil akıldan üstündür hiç dusunmemistm evet olabilirkarisi yapmis olabilir...
beyinn bedava iste amaa...Facebook ayarlarini degistir. Gizlilik ayarlarini seni gorebileceklerinin listesini... herseyi... arkadas listeni fotograflarini her seyi sadece arkadas listendekilerin gorebilecekleri gibi yap. Seni takip edeceklerin listesini de arkadaslarim yap. Boylece facebook aramalarinda bile seni aratsa da goremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?