Eski sevgilim neden bana evli olduğum halde istek yolluyor sizce??

Belki eşine bir şeyler anlatmıştır,eşide sizi eklemiştir oymuş gibi... diğer kutusuna baktınız mı mesaj atmış olabilir mi,hakkını helal et falan gibi

Eşine soylemelisin. Eğer görürse ondan neden sakladığını soracak. Belki de konuşup engellediğini düşünecek.

Belki eşine bir şeyler anlatmıştır,eşide sizi eklemiştir oymuş gibi... diğer kutusuna baktınız mı mesaj atmış olabilir mi,hakkını helal et falan gibi
baktım msj atmamış. eşi ile evli bi resmi bile yok face de ayrılmış da olabilr hiç evli falan yazmıyordu

Simdi ben basta kocaniza eski sevgililerin adina varana kadar soylemeniz yanlis olmus yani nedir bu kadar detay verme cabaniz ne gerek vardi ki ? Sen o adamla evlenmeyi secmissin artik dimi.
Onun disinda engelleyin geri sayet baska sekilde size ulasmaya rahatsiz etmeye kalkarsada yasal yollardan sikayet edeceginizi dava acacaginizi falan soyleyin.
Yani hem sen evli hem kendisi evliyken hala sana asilan biriyle sevgili olmus olamazsin herhalde, yani insallah oyledir. Ama eger devam ederse direk sikayet edecegini soyle

Aman karaktersiz iste. Şansını denemek istemis kısacası, ya tutarsa hesabı.
Bence uğraşmaz bile artik sizinle rahat olun

Aklından zoru var galiba .. Nasıl bir cesaret? Yürek yemiş galiba sorunlu ... Eşinize anlatın dicem de bu kez de iş büyür. Engellemek mantıklı . Yada toptan hesabı silmek

Ben olsam kendı facemi kapatır eşimdende engellemezdim çünkü kendi listesinde görmesi daha olanaklı ve şüphe uyandırıcı . Ki benim başımada benzer bi durum geldi belki yardimci olur diye söylüyorum. Eşim le büyük tartistilar ve ben tekrarı olmaması adina sosyal medyadan tamamen koptum . Şu an diyorum hayatımın dönüm noktasıymis yaptığım en faydalı işlerden biri olmuş kapatmak..

Bence kendine vesvese yapıyorsun. Birsey olmaz. Eşin fark ederse arkadaşlık isteği göndermiş reddettim. Sonra da utanmadan poke göndermiş dersin. çok sinirlendim heryerden engelledim. Dersin. Çok mantıklı bir açıklama zaten.

Yorumlari da okudum da engelle bence esinden de engellemissin garanti olue en azindan yazamaz esin sorsarsa da arkadaslik gonderdi ondan engelledim dersin yani doğruyu söyle sonucta sana arkadaslik gonderdi engellemenden doğal bir sey yok.
Eşini facede gostermiyor demek hala bekar gorunmeye calisan capkinlardan, zarf atiyor eski gorustuklerine pislik herif işte.

Eğer tekrar ediyorsa istek gönderme kendisi, etmiyorsa eşi yapmış olabilir. Kadınlar genelde daha tatminkardır bu konularda. Siz reddedince ikna olur.
Her iki durumda da basiretsizce gerçi.

Tehditkar bir davranışını görür ya da hissederseniz, hemen savcılığa gidin. O fotoğraflar çoğaltılıp dijital ortama aktarılsa dahi kayıt alınan cihaz tespit edilir.

Aile birliğinizin bozulmaması için, eşinize hiç yansıtmadan gereken işlemi yaparlar. Bu gibi durumlarda mahkeme oluşur ve adres beyan edemezseniz, Kadın Sığınma Evleri'ni mahkeme yazışma adresiniz olarak kullanılabilir güvenliğiniz için.

Dilerim korktuğunuz gibi bir durum oluşmaz. Oluşursa da haklarınızı bilin diye yazdım.

Eşin eski sevgilin olduğunu bilmiyor mu? İnsan sevgilisiyle tatile gidebilir, evine de gidebilir?

E nolmuş? Bence uğraşmaz. Unutma, o çocuk senin eşine geçmişinle alakalı ne anlatıp anlatmadığını bilemez.

Bence sadece yoklamak istiyor.

Amman dıyeyım kcana bısı anlatma kadınlar byle dogrucu davut gıbı herseyı anlatyr paranyak fesat adamlarda ortada bırsey yoksa bıle abarta abarta her kavgada kadının eskı defterlerını basına kakıyrlar burada bunun cok ornegı var bacım hep okuyoruz

Sımdı esıne bı kac defa fılm ızledık bska bısey olmadı falan dıye yumusata yumusata anlatrsın klasık kalas adam kesın bunun bana anlatmadıgı seyler var dıye dalar paranoyalara ben sana dıyeyım bısı deme engelle gec esınde sorarsa da yalan atma benı eklemıs bende engelledım bıttı de uzatma kestrıp at detay verme brde hamılesın kendını sıkıp durma

Facebook ayarlarini degistir. Gizlilik ayarlarini seni gorebileceklerinin listesini... herseyi... arkadas listeni fotograflarini her seyi sadece arkadas listendekilerin gorebilecekleri gibi yap. Seni takip edeceklerin listesini de arkadaslarim yap. Boylece facebook aramalarinda bile seni aratsa da goremez.

Ya bir sure hesabini kapat veya degisik bir isimle profil ac soyisim soyisim gibi. Ortak olabilecegini dusundugunuz hic bir arkadasinizi da eklemeyin. Esiniz sorarsa cok reklam istegi oluyor deyin.

ben kullanmiyorum ama ..arkadas listenizdekiler
beyinn bedava iste amaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…