Eski sevgilim özledinmi sorusuna ne alakası var dedi sonra Hayır dedi ne yapmalıyım?

Umutlar başka bahara diyorsun

İlk defa bu kadar aşık oldum 30 yaşıma kadar normalde hemen unutan ve umursamaz biriyim 30 yaşından sonra aşkı bulunca böyle ergen olduk işte

Umursamasa napiyorsun canım dermi mesajlarıma hemen cevap veriyor arayınca hemen açıyor durumlarima saniyesinde bakıyor.

Böyle davranan bir adamla eski günlere dönebileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca bir şey tekrar başlayınca da eski halindiki gibi olmuyor. siz beni kırmaya çalışıyor umuduna yaslanmışsınız ama bence artık ciddiye almıyor. Bence açık açık hatalarınızı kabul ettiğinizi ve eskiye dönmek istediğinizi eğer olmayacaksa daha fazla kirletmeden her şeyi bitirmek istediğinizi söyleyin ve söylediğinizi de yapın. Kedi fare oyunu gibi dolanmaya gerek yok

Söyledim bakarız konußuruz yüzyüze diyor hayır demiyor

Umudumu kaybetmiyorum şuan onunla konuşabilmemde mucize o kadar söylüyorum onun yerinde başkası olsa konuşmazdı bile

Aslında o kadarını da yapmaması lazım
Yani onun neler yaşadığını bilsen erkek için arkadaslarınin yanında rezil olması üstune üstük tanıdı ortamdan benim yüzümden atılması onun üstune sabaha kadar benimle ve arkadaşımla uğrasmasi sabaha kadar uyumamasi onun üstüne o halde işe gitmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…