- 27 Nisan 2023
- 119
- 35
- 13
- Konu Sahibi melek nese_09
-
Hatalı olmasam bende uzak dururdum. Sırf barışmak için duygularımı yansitiyorumKacan kovalanır tarifini uygula o zaman, o boyle uzak davrandıkca sen ustune dusme, en azından belli etme
Umutlar başka bahara diyorsunYaşı 30 olan insanlara benzemiyorsunuz ki ben şu ilişki şeklini lisede yaşadım. Koskoca adam taktik yapmaz ki, strateji oyunu oynuyor, süründürüyor; yoksa beni çok seviyor düşünceleri pollyannacılık olur.
O kadar uzun ve hatalar zinciri varkiTam bir ergen muhabbeti değil mi? Hangi hatandan dolayı ayrılmıştınız?
velev ki konuşuyorum ve hatta konuşayım Allah olgun olmam gerekirken ergen gibi davranırsam neye müstehaksam onu versin.
zayıflıklarımızı büyük konuşmalara filan bağlamamak lazım. kötü bir şey söylemedim size. pozisyonunuzu hatırlattım.
Herkese neden acıyor takip ettiklerininde sayfası herkese açıkÖnüne bakıyor durum atabilir like atabilir başkalarını takip etmesinde bi terslik var
Söyledim bakarız konußuruz yüzyüze diyor hayır demiyorBöyle davranan bir adamla eski günlere dönebileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca bir şey tekrar başlayınca da eski halindiki gibi olmuyor. siz beni kırmaya çalışıyor umuduna yaslanmışsınız ama bence artık ciddiye almıyor. Bence açık açık hatalarınızı kabul ettiğinizi ve eskiye dönmek istediğinizi eğer olmayacaksa daha fazla kirletmeden her şeyi bitirmek istediğinizi söyleyin ve söylediğinizi de yapın. Kedi fare oyunu gibi dolanmaya gerek yok
Böyle davranan bir adamla eski günlere dönebileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca bir şey tekrar başlayınca da eski halindiki gibi olmuyor. siz beni kırmaya çalışıyor umuduna yaslanmışsınız ama bence artık ciddiye almıyor. Bence açık açık hatalarınızı kabul ettiğinizi ve eskiye dönmek istediğinizi eğer olmayacaksa daha fazla kirletmeden her şeyi bitirmek istediğinizi söyleyin ve söylediğinizi de yapın. Kedi fare oyunu gibi dolanmaya gerek yok
Aslında o kadarını da yapmaması lazımKendisine o kadar hata yapan birine normal arkadaş gibi takılıyor iyimis
Yani onun neler yaşadığını bilsen erkek için arkadaslarınin yanında rezil olması üstune üstük tanıdı ortamdan benim yüzümden atılması onun üstune sabaha kadar benimle ve arkadaşımla uğrasmasi sabaha kadar uyumamasi onun üstüne o halde işe gitmesiAslında o kadarını da yapmaması lazım
Ben ciddiydim oysa.Dalga geçmeyin. Benim için önemli mevzu
Yoğun değil 4 tane eklemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?