- 27 Nisan 2023
- 119
- 35
- 13
- Konu Sahibi melek nese_09
-
Bana önüne bakıyormuş gibi geldi. Seven erkek nispet yapmaz çünkü. Sevgisinin arkasında durur. Tabi lisede değilseniz
Esyalarimi vermedi aradım açmadı bende de onu sinir etmek için yaptimNeden böyle birşey yaptınız ?erkekte kadında bunu kaldiramayabilir
Yanlış alıntılamıştır
İhanet yok kıskandirmak var oda bir erkle resmim yok arabada durum yok o arabadaki ben değilim kıskanclik var
Olgunda yasmis , ergen sanmıştım.Yaş 30 meslekleri boşver
Yanlış alıntılamıştır
Ee ne oldu değdi mi şimdi ?geri dönecektiniz madem adimlarinizi ona göre atsaydiniz keşkeEsyalarimi vermedi aradım açmadı bende de onu sinir etmek için yaptim
Aldınız mı sonunda eşyalarınızı? Vermediyse niye hâlâ görüşüyorsunuz ?Esyalarimi vermedi aradım açmadı bende de onu sinir etmek için yaptim
Ee ne oldu değdi mi şimdi ?geri dönecektiniz madem adimlarinizi ona göre atsaydiniz keşartik
Sevgi neydi sevgi kalpli emojiydi, beni bosver sen nasılsındı, özlemedim ne alakaydı, barısalım diyince bakarız demekti..sevgiyi tanımlar mısınız bana
Ta bu kadar affedilmeyecek ne olabilir ki ?ihanette değilseArtık beni afetmez asla diye dusundum unutumdedim unutamadım
Ya saliver gitsin bir evlilik çocuk ortak bir geçmişiniz yokArtık beni afetmez asla diye dusundum unutumdedim unutamadım
O kadar çok. Hepsini anlatamam arkadaşlarının yanında rezil oldu yetmedi oturduğumuz yerden atıldık. Diğer olayları söylemiyorum .onun üstune uyardı arkadaşımla konuşma diye onun yanında bişey sordum onada delirdi. Herşey o gün üst üste geldi başka biri olsa asla afetmezdiTam bir ergen muhabbeti değil mi? Hangi hatandan dolayı ayrılmıştınız?
Yarma gül abla yapma beSevgi neydi sevgi kalpli emojiydi, beni bosver sen nasılsındı, özlemedim ne alakaydı, barısalım diyince bakarız demekti..
özet geçtm bak sence seni seviyo mu
OlabilirHırs yapmış olabilir. Hırsı konuşunca geçmiştir.
Gerçekten affettigine emin miyiz ,?O kadar çok. Hepsini anlatamam arkadaşlarının yanında rezil oldu yetmedi oturduğumuz yerden atıldık. Diğer olayları söylemiyorum .onun üstune uyardı arkadaşımla konuşma diye onun yanında bişey sordum onada delirdi. Herşey o gün üst üste geldi başka biri olsa asla afetmezdi
Yaşına göre fazla romantk düşünüyosun.. bu tarz erkekler için değmez emin ol. Ve sende hatalısın bu ısıtıp ısıtıp önüne getircek bu konuyu barıssanız bile.. olan saana olur diyimYarma gül abla yapma be
Asla o konuyu konuşacagimizi sanmıyorum o kadar korkunç bir gündüYaşına göre fazla romantk düşünüyosun.. bu tarz erkekler için değmez emin ol. Ve sende hatalısın bu ısıtıp ısıtıp önüne getircek bu konuyu barıssanız bile.. olan saana olur diyim
Neden böyle bir şey yaptınız ki bu bile soğuma nedeni olabilir.
Hayır bakarız diyorGerçekten affettigine emin miyiz ,?
Bu kadar gerilmiş, hatalar yapılmış bir ilişkiden ne beklentin var ki?Asla o konuyu konuşacagimizi sanmıyorum o kadar korkunç bir gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?