Eski sevgilim özledinmi sorusuna ne alakası var dedi sonra Hayır dedi ne yapmalıyım?

Evet o bana bir hata yapmadı kabul ederim
Tamam bu yolda ilerle o zaman yalnız şunu söyleyeyim seninki sevgi aşk vs degil sadece bitmesini hazmedememissin (kırılma bende birleşelim yeniden dese aldatan kişiye dönecek kıvamda idim psikoljim iyi değildi yani ) ama sonra farkettim ki onu sevdiğim falan yokmuş sadece aliskanlikmis o kadar hem tek erkek de o değilmiş beni hep rencide eder beğenmezdi oysa beni begenenlerde varmış ondan sonra bambaşka oldum kendime olan güvenim geri geldi kimseyle flört vs etmedim tabi kendimi toplayan kadar sonra eşimle tanıştım meğerse onunla yaşadığım şey ne bir ilişki ne de evlilik imiş şöyle söyleyeyim biz onunla sevişemiyormusuz bile meğerse beni rencide etmesi aldatması ezmesi hep kendi ezikligindenmis şimdiki eşimle çok büyük bir aşkla evlenmedik ama en azından daha iyi de olabiliyormuş bazı şeyler saygı sevgi ev idaresi vs bunu görmüş oldum
Yinede sen bilirsin

Son düzenleme:
Yol ver nie ugrasıyorsun

Tamam tamam senin Kemal'in de yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…