- 27 Nisan 2023
- 119
- 35
- 13
- Konu Sahibi melek nese_09
-
Gerçekten affettigine emin miyiz ,?
Zaten afettim demedi süründürüyor önceHayır bakarız diyor
Kendinizi geri çekin, ciddi ve olgun bir şekilde size yaklaşırsa devsn edersiniz.Napiyim siliyimmi numarasını mücadeleden vazmi geceyim
Cevap vermiyordu esyalarimi vermiyordu bende kızdigim için yaptimNeden böyle bir şey yaptınız ki bu bile soğuma nedeni olabilir.
Sen ne istiyorsun adam tamam yeniden başlayalım dese kabul edecek misinZaten afettim demedi süründürüyor önce
Aynen. Daha fazla hata yapmadanKendinizi geri çekin, ciddi ve olgun bir şekilde size yaklaşırsa devsn edersiniz.
Evet o bana bir hata yapmadı kabul ederimSen ne istiyorsun adam tamam yeniden başlayalım dese kabul edecek misin
Tamam bu yolda ilerle o zaman yalnız şunu söyleyeyim seninki sevgi aşk vs degil sadece bitmesini hazmedememissin (kırılma bende birleşelim yeniden dese aldatan kişiye dönecek kıvamda idim psikoljim iyi değildi yani ) ama sonra farkettim ki onu sevdiğim falan yokmuş sadece aliskanlikmis o kadar hem tek erkek de o değilmiş beni hep rencide eder beğenmezdi oysa beni begenenlerde varmış ondan sonra bambaşka oldum kendime olan güvenim geri geldi kimseyle flört vs etmedim tabi kendimi toplayan kadar sonra eşimle tanıştım meğerse onunla yaşadığım şey ne bir ilişki ne de evlilik imiş şöyle söyleyeyim biz onunla sevişemiyormusuz bile meğerse beni rencide etmesi aldatması ezmesi hep kendi ezikligindenmis şimdiki eşimle çok büyük bir aşkla evlenmedik ama en azından daha iyi de olabiliyormuş bazı şeyler saygı sevgi ev idaresi vs bunu görmüş oldumEvet o bana bir hata yapmadı kabul ederim
Sevgi neydi sevgi kalpli emojiydi, beni bosver sen nasılsındı, özlemedim ne alakaydı, barısalım diyince bakarız demekti..
özet geçtm bak sence seni seviyo mu
EvetSen ne istiyorsun adam tamam yeniden başlayalım dese kabul edecek misin
Yol ver nie ugrasıyorsunSevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
Sevmesem verirdim yol 5 ay görmedim yine unutmadımYol ver nie ugrasıyorsun
O kadar çok. Aynı gün üst üste geldi malesefTam bir ergen muhabbeti değil mi? Hangi hatandan dolayı ayrılmıştınız?
HeraldeYooo sevmiyor
Kendisine o kadar hata yapan birine normal arkadaş gibi takılıyor iyimisBen eski sevgilinizin size karşı bir şey hissettiğini sanmıyorum. O sadece normal arkadaş gibi takılıyor sizinle
Dalga geçmeyin lütfenİşinin gereği ekliyor belki. Hemen adama iftira atmayın. Belli ki evlenmek istiyor ve konu sahibinin evet demesi için onu kiskandiriyor. Çok açık yani. Yakında gelir evlilik teklifi.
Dalga geçmeyin. Benim için önemli mevzuKız o da seni seviyor. "Asıl sen nasılsın beni boşver" demesinden de mi anlamadınız. Adam bayağı aşık.
Tamam tamam senin Kemal'in de yapmazSevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
Kacan kovalanır tarifini uygula o zaman, o boyle uzak davrandıkca sen ustune dusme, en azından belli etmeSevmesem verirdim yol 5 ay görmedim yine unutmadım
Tamam tamam senin Kemal'in de yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?