Eski Sevgilim

siradanbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
27
0
36
İzmir
Merhaba Kızlar,
ßenim Uzun Süreli bi ilişkim vardı. Yüzükte takmıştık mutluyduk sonra bi fırtına çöktü üstümüze ayrıldık.
şimdi onu çok özlüyorum. oda beni seviyor. ama annesi istemiyor galiba çok sinirlerim bozuluyo annesi yüzünden barışamıyoruz. aslında okadar anneci değil benle barışıkken annesi hep beni arardı şunu yapmıyor bunu yapmıyor diye ama ayrıyken öyle olmuyo işte kızlar napıcam ben ya bı yol gösterseniz

benim 22 onun 25 o ünv sınavlarına girdi 2-3 kere resim öğretmenliği için 1buçuk yıldır beraberiz 1buçuk 2 ay oldu ayrılalı çok özlüyorum

ailesinin mani olduğunu nereden çıkardın ?
seni gerçekten sevse annesi mani olsa bile ayrılmaz ki 25 yaşındaki adam, tabii ana kuzusu değilse
1.5-2 ay olmuş dönse dönerdi canım ya. önüne bakmaya çalışmaktan başka bir yolun yok :26:

Yani aslında o herşey güzel olsun herkesin gönlü olsun gibisinden istiyo ama annesi istemiyor biliyorum çünkü annesine göre oğlu çok kıymetli. tamam herkesin çocuğu kendine kıymetlidir fakat o çok değişik yani Seviyorum diyor fakat gelip gelmiyceğini bilmiyorum

geri dönebilir ama anne sözü dinleyen de çekilmez. benim sevgilim de annesi babası evde başka memleketten gelin istemeyiz kendi memleketimizden olsa daha iyi olur demişler hemen kafası karıştı soğudu benden uzaklaştı sonra ben onu terkettim. bi hafta sonra geri döndü zaten ben en fazla 15 gün sonra döner demiştim haklı da çıktım. ama yanlış hesap yine dönüyor canımmm. olmuyor. sonuç yine ayrıldık ve bidaha hayatta dönmem ona. aileden etkilenen erkek en kötüsü. bugün böyle etkilenen yarın ciddi bi durum olduğunda napıcak. ailesini değil eşini tutması gerektiğinde bunu yapamıcak. bize yanımızda kapı gibi sağlam duran erkekler lazım. var mı var ama ben henüz rastlamadım. eğer şuan görüşüyorsan arkadaşca falan hemen görüşmeyi kes. çünkü bu onlara iyi geliyor ne hayatından çıkmamış oluyorsun. bu şekilde devam ederken de cesaret edip annesini karşısına alıp sana dönmez. seni özlicek ki anlasın ne olduğunu.

aslında bi söz vardır eski sevgili iki sebepten geri döner ya canı çektiği için ya acı çektiği için. acı çekip dönerse kabul edilebilr.

Haklısın hayatım.. Biz beraberken sözüm ona annesi beni çok severdi. Arardı sorardı gelirdi giderdi filan. Onlar iki kardeş ikiside erkek yani görümcem yoktu. Annesi bana benim kızım yok sen gelinim değil kızımsın derdi. Sonra ayrıldık. Annesi beni aradı ben seni kızım yerine koydum hani ayrılmasaydınız daha iyi olurdu hepimiz için. Filan diyip ara bulmaya çalışmadı. Sadece aradı ve oğlundan ötürü ona söyle de kızım dediğimi yapsın üzülüyo ağlıyo falan filan dedi. ßu yönden acayibime gitti. yada benmi çok farklı düşündüm bilemiyorum. Şimdi ise istemediğinin farkındayım. ßiz bayanlar böyleyiz bilirsiniz hissederiz. Ama dediğiniz gibi sanırım bu iş karışık dönmememk en iyisimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…