Eski Sevgilim

mltmgksl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
1.931
83
83
Merhaba kızlar,

Soyle bir sorunum var ve fikirlerinize ihtiyacim var.
4,5 yil suren iliskim 2 yil once bitti ve ben o kadar cok alismisim ki cok kotu gunler gecirdim hayatimi mahvetti beni hayattan o kadar cok cekmisti ki bir anda yalniz basima kaldim.Hic kimsem yoktu kusmaktan 15 kilo verdim.Ben tum acilarima alismisken donmek istedi kendime soz vermistim kabul etmedim.Duydum ki hakkimda bazi seyler soylemis surekli hakaret mesajlari atip ardindan ozur diliyordu.Ve uzerinden iki yil gecmesine ragmen bu aralar sikca ruyamda goruyorum benimle konusmak istedigini cok pisman oldugunu unutamadigini soyluyor.Aramayi dusundum ama coktan bitti fakat surekli ruyamda goruyor olmakta aklimi kurcaliyor...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

dnmemelsın nett..

benim daha kötü kimseye böyle aşık olamadımm ve olamıyorum güvenemiyorum çünküü.. kötü hissediyorum artık kendimi.. bencede arama bak üzülmüşsün o kdar belki yyine yaşıycan aynı şeyleri

Bırak ve arkana bakma Yapamam deme insanlar ne acılar atlatıyor

Inan boylesini yasamak istemezdin cok kotu zamanlardi benim icin arada bir kusma krizlerim tutar ve icime kapanirim dusundukce bile kotu oluyorum.

Bırak ve arkana bakma Yapamam deme insanlar ne acılar atlatıyor

Bende oyle yapiyorum artik sadece ilk ayrildigimizda onsuz yapamayacagimi dusunuyordum cunku hic arkadasim yoktu onunla gorusuyor onunla konusuyordum salaklik iste bendeki cok ödün vermistim kendimden

Inan boylesini yasamak istemezdin cok kotu zamanlardi benim icin arada bir kusma krizlerim tutar ve icime kapanirim dusundukce bile kotu oluyorum.

hayatımda biri var kaç yıl oldu ben daha adamın nası bi kişilkte olduğunu çözemiyorum acayip bişey o yüzden sevemiyorum.. benim canımda cok yanıyo ama elimden bişey gelmiyo bi diyorum tamam seviyorum sonra adam bi dönüşte diyorum gereksiz.. seviyosan bişey diyemem tabi ama suan içinde bişey kalmamşsa kendini ateşe atma bi daha

Sevmedigin biriyle birlikte olma sonra aliskanlik oluyor ve bi bakmissin bir anda terkedilmissin..

Sevmedigin biriyle birlikte olma sonra aliskanlik oluyor ve bi bakmissin bir anda terkedilmissin..

terk edilcemi düşünmüyorum ama çok karmaşık bi hayatım var ya bilmiyorumm.. sen bence içinden geleni yap.. sonra pişman olma

aynen öyle Hiç sevmiyoorum bi ilişkide çok takıntılıkları bende asık oldum cok sevdim ama zayıf olmayı ve olanlara snir oluorum cunku karsındakı ınsan hayatına kaldıgı yerden devam ediyor arada sana geliyor gelirsen gelirsin gelmezsen gelmezsin tamam yani sosyal ol aktivite bul kendine seni mutlu etcek birinle brlikte ol

Gec anladim iste daha sonra bir cok aktiviteye katildim aslinda ben iyiysem herseyinde iyi oldugunu gordum.
Sadece su ruyalar ne anlama geliyor neden goruyorum anlam veremedim hic

terk edilcemi düşünmüyorum ama çok karmaşık bi hayatım var ya bilmiyorumm.. sen bence içinden geleni yap.. sonra pişman olma

Sende icinden geleni yap canim eminim ki biz iyiysek herkes daha da iyi..

Asla donmuyorum...Gebersemde donmeyecegim...

Arayacak gbi oldum tarzi bişiy yaznissin canm.o yüzden dedm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilinç altı olmussun kuzucumm

Zaten 2 yil gecmis hafiften diinmeye baslamistir acilarin.geri bastan ayni aciyi musallat etmeye gerek yok.ben 15 gün sonra -don- diye yalvarmasina rağmen donmedim kaldiki sana 2 yil geçmiş ooohh hayatına bak .yas kacki hemm

Son düzenleme:
Arayacak gbi oldum tarzi bişiy yaznissin canm.o yüzden dedm.

Surekli ruyalar gorunce dusundum evet aramayi ama vazgectim hala ruyalari goruyorum lanet olsun ki

25 canim

25 canim

Cokta akli basinda bi yastasin:))) sen nbman gerektiğini bilirsin.muhtemelen buraya içini dökmeye geldin:) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…