Eski Sevgilim

Yavv o zaman 18dim :) etrafimda kimse yok dertlesip konusucak hem bazen ne yapacagimi bilemiyorum beynim yaniyoor :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Yavv o zaman 18dim :) etrafimda kimse yok dertlesip konusucak hem bazen ne yapacagimi bilemiyorum beynim yaniyoor :)

Buralardayiz biz :) dertlesiriz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buralardayiz biz :) dertlesiriz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tenk yu :) bende buralardayim artik mutemadiyen :)

mltmgksl bende o rüyaları görüyordum halada görüyorum bende onu tanıdığımda 18 imdeydim ilk aşkımdı 4 yıl sürdü 4 yıldır yüzünü görmedim ama hiç unutmadım yüzünü unuttrmadı rüyalarım hep konuşuyorz rüyalarımda...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi benim basima geldi saniyordum ne anlama geliyor acaba bu durum

Bende öle sanıyodum valla... Ben aradım numarasını bilmeme rağmen buldm ve aradım keşke yapmasaydm hoş bu seferde içim içimi yicekti bazen ii oldu bazende keşke yapmasaydm diyorum hayallermde düşündüğüm gibi kalsaydı herşey diyorum

Bende numarasini biliyorum ama aramadim cok kotu ayrilmistik
Aradiginda ne oldu?

4 yıl sonra ararsan nolur ki ? 2 mizinde apayrı hayatlara sahip olduğumuzu gördüm geçmişe üzüldüm bunu hak etmiyodu. biz kötü ayrılmamıştık anlaşarak ayrldık gibi bişidi çocuktuk sonuçta ozmn dorusu o gelmişti 2 mizede o 4 yılda bana 2 kez ulaşmaya çalışmıştı bense verdiğim kararda ilermeye gayretliydm fakat rüyalar yaşanan onca yıl bi sabh bi uyanıyosun ve ne yaptım ben diosun, ii olup olmadığını merak ediyosun arıyosun,gayet ii olduğunu öğrendm oda çok zorlanmış ama devam etmiş benim gibi. Unutmamış ama bununla yaşamayı öğrenmiş benim gibi.

4 yıl sonra ararsan nolur ki ? 2 mizinde apayrı hayatlara sahip olduğumuzu gördüm geçmişe üzüldüm bunu hak etmiyodu. biz kötü ayrılmamıştık anlaşarak ayrldık gibi bişidi çocuktuk sonuçta ozmn dorusu o gelmişti 2 mizede o 4 yılda bana 2 kez ulaşmaya çalışmıştı bense verdiğim kararda ilermeye gayretliydm fakat rüyalar yaşanan onca yıl bi sabh bi uyanıyosun ve ne yaptım ben diosun, ii olup olmadığını merak ediyosun arıyosun,gayet ii olduğunu öğrendm oda çok zorlanmış ama devam etmiş benim gibi. Unutmamış ama bununla yaşamayı öğrenmiş benim gibi.

Ben aramak istedim ama aramadim ruyamda hep seni unutmadim konusmamiz gerek anlatacaklarim var diyor hep ayni ruya bide cok entresan..

Insan dusunmeden edemiyor

Bigün o konuşma oluo ne kadr engellesende.ben rüyalara rüyalarımzdaki sohbetlere rağmen aramadm 4 yıl snr pat bi sabh artık aramalıyım böyle olmaz dedim daa netim artık enazından kafam raht ama geçmişle vedalaşmak zorunda kalmak acı veriyo onunla konuşudana kadr bukadr zamn geçtiğini anlayamamıştım ben dün gibi hatrladıklarım çok geride kalmış onu anladm aslında sorun kafada bitio biliomusun geçmişle vedalaşamadığımz için o rüyalar çünkü yarım ama aslında yarım kalması güzel olanmış çünkü geçmişin hayatın senn hayatın ve inan insann bizamnlar yaşadığı hayatın boş olduğu sadece 2 anıdan başka bişi getrmemesi bugüne acı verio insana oysa vedalaşabilseydm ozmnlar şimdi o günleri gülümseyerek hatrlayabilirdm.

Bazen dusunuyorum acaba oda goruyormu bu ruyalari bana ulasmak istiyormudur?
Maalesef onunla konussam bile gulumseyerek hatirlayacak bisey yok hepsini mahvetti.

Bence görüyodur ve istiyodur. Tabi biz kızlar kadar yoğun yaşamıyolardr bu isteklerini ama mutlaka yaşıyodr böle şeylerin karşılıklı olucağına inanıyorum ben çnk sen bunca şeyi tek başına hissedip yaşamadın bundan snrada 2 nizle ilgili şeylerde yanlz olamaZsn. Ben yalnz değildm oda benm gibiymiş ama diyorum ya hayat devam ediyor herkes için. Gülümseyerek hatrlıck anıların yoksa hiç kurcalama derm ben gülümsicek birsürü anıya rağmen snrası için bi yıkılma yaşadım bu böledr ben bunu bile bile yaptım şimdi şimdi toparlanıyorum rüyalarda geçmedi çnk benm asıl konuşmm gereken o değildi benm ozmnki tanıdığım 4 yıl önceki adamdı çok geç yapılmış konuşma sadece umutları tüketip geçmişin öldğünü gözüne sokuyo

Evet haklisin iste bundan kurtulmak icin arayip icini rahatlatmak istiyorsun sonra kaldigimiz yerden devam

çok acı çektiğiniz için, yaşadıklarınız bilinçaltında yer etmişdir belki..o gördüğünüz rüyalar 2 şekilde olabilir,,,

Siz acı çekerken işte pişman olsun, özür dilesin diye çok istemişsinizdir, bu şekilde rüyanıza giriyor olabilirde....Ya da gerçekten size karşı haksızlık yaptğını düşünüyorda olabilir..

Onu aklınıza getirdiğinizde yaşadığınız acıları o tazeliği ile hissediyorsanız eğer,,, o zaman bulaşmayın derim

Yok ozur dilesin vs diye beklemedim hic cunku cok kotu ayrildik bana yapmadigi kalmamisti belki haksizlik yaptigi icindir bende ona haksizlik yaptim ama ozur diledim ve helallestim o bunu yapmamisti

Şu hayattan kendini soyutlamak öyle lanet bi durum ki 1 yıldır toparlayamıyorum... Bunun bi taraftan iyi yönlerini düşünüyorum... Hayatımda kimse yok, ailemle sıkça zaman geçiriyorum, arkadaşlarım yok ve vermek istedikleri akıllar yok, ya da -kelin ilacı olsa kendi başına sürer durumlarına vakıf olmuyorum...
Kafam rahat, içim rahat... Arasıra o da yokluyor, mesaj atıyor ,şarkılar,resimler yolluyor...
Bunlar beni sallasa da yıkmıyor...
Sonrasında hayatımda olmak isteyen mücadele veren ,hatta benim de olabilir gözüyle bakmaya çalıştığım olmayan bi çok insan oldu... Güven gidince herşey gidiyor... Ama kendine güvenini yitirmezsen, etrafına duyduğun güvensizlik seni sadece güçlendirecek... Hayatın yüreğinde beslediklerinle eşdeğer olsun...Esen kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…