Eski sevgilime geri dönmek istiyorum

onu dedikten sonra gerisi gelir hiç çekinme:)
Affeder mi bilmiyorum . Karsımdaki kisi soyle biri ;

Tek yaşıyor , ailesiyle 3 yıl önce kavga etti , tek yasamaya basladı. Kendi okudugu bölümdeki işinden istifa edip , alanıyla alakasız bir işte çalışmaya baslayan biri . Çok keskin hamleleri var .

Bence affetse ailesini ederdi ben hiç ışık görmüyorum. Ama sen lütfen şansını bi dene bize de sonucu yaz .

Evlerimizde de tartısmamız sürdü. Aradan 9 gün gectikten sonra baska biriyle konusmaya basladım . Sonra baska biriyle konustugumu soyledim . İş inada bindi yani
Bak ayrıldık demiyorsun. Tartışma döneminde başkasıyla konuşmuşsun. Bunun adı aldatma oluyor.

Deneyceğim ama ne yazacagımı bilmiyorum
Yaptığım şey hataydı. Sana geri dönmek istiyorum beni affet. Senden daha iyisi yokmuş bunu anladım diyeceksin. Benim eski sevgilim terkeder gibi ayrıldı. Ayrılığı o istedi ve kararlıydı bana da tamam demek düştü. Belli ki dürüstçe sevilmeye alışık değilsin dedim kaldıramadın dedim. 1 yıl sonra benim gibisini bulamamış olacak ki kimse beni senin kadar sevemezmiş bunu anladım benseni çok seviyorum affet dedi. Ettim mi , asla affetmem. Bu kendime saygısızlık olurdu

Bu güzel yazı . Bunu kullanabilirim :) Tesekkür ederim :) Baska yazı tavsiyesi olan var mı ? Ek olarak ne yazabilirim baska ?

Mesaj yazmaya karar verdim ama ne yazcağım nasıl baslayacağım onu bilmiyorum .
Şansımı deneyeceğim

"Biraz vaktin varsa seninle barışmak, yeni birini bulana kadar oyalanmak, bulduğum anda da sana tekmeyi basarak tekrar hayatını kaydırmak isterim" yazın.

"Biraz vaktin varsa seninle barışmak, yeni birini bulana kadar oyalanmak, bulduğum anda da sana tekmeyi basarak tekrar hayatını kaydırmak isterim" yazın.
Neden böyle yazıyorsun ? Ben gerçekten mutlu olmak istiyorum . Ailem olsun istiyorum . Her insan hata yapar

Neden böyle yazıyorsun ? Ben gerçekten mutlu olmak istiyorum . Ailem olsun istiyorum . Her insan hata yapar

Hata dediğiniz şey bir anlık yapılır. 8 ay boyunca sürdürülen şeye "hata" denemez.
Hadi diyelim gerçekten inat uğruna ayrıldınız, inat uğruna birini bulmak ne mana? Hadi onu da yaptın, 8 ay inat uğruna mı görüştünüz diğeriyle? 8 dakika, 8 saat değil farkındaysanız.
İnat uğruna el ele tutuşmak, kırlarda koşmak, sinemaya gitmek, sarılmak, inat uğruna öpüşmek vs... Hem de 8 koca ay boyunca...
Kendinizi kandırabilirsiniz ama karşıdakinin kanacağını sanmıyorum.

Haklısınız ama kafam cok karısıktı. Psikolojk problemlerim de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…