Eski sevgilime geri dönmek istiyorum

Kızım burçlarla felan uğraşma bak şehrini söyle sana nefesi güçlü bir hoca söyleyeyim hemen git çocuğu sana bağlayıversin

Sonra senin canın sıkılınca yine ayrılırsın ama o seni unutmaz sen geri dönersin falan...

Burçla ne alakası var yahu affetmenin anlamadım o zaman affeder diyelim de umut et böyle birşey var mı? 9 ay geçmiş bu süreçte size ulaşmamış zaten neden ulaşsın maşallah ayrılalı 9 gün olmuş başkasını bulmuşsun o insanlar 8 ay flört ederken hiç aklına gelmemiş üstelik hayatında biri olduğunu da ona söylemişsin neden affetsin. Oh ne güzel bununla ilişkim bitti öbürüne döneyim yok öyle dava. Seviyor olsanız 9 günde birini bulup o kadar zaman görüşmezdiniz. Aynı şeyi o yapsaydı hem belki hayatında biri vardır insanlar sizin oyuncağınız değil.

Onun hayatında şu an kimse yok . Haberim var . Ben sansımı denemek istiyorum ama etkili cümle kuramıyorum . Cümle için yardıma ihtiyacım var

Ohoo cümle kurmak için burada yardım istiyorsan ezbere duygusuzca konuşacaksın demektir bu bile sizin mantığınızı gösteriyor zaten yalnızlıktan kurtulmak boşlukta olduğunuzdan geri döndürmek istiyorsunuz bir duygunuz olsa etkili cümle kurmak için düşünmezdiniz. O çocuğun da aklı varsa size geri dönmez zaten..

Affetmenin burçluk hali kalmamış ki adam aldatılmış neden dönsün geri ? Gururunu aldırdıysa döner belki

bi arkadaşa sordun
şu an boşmuş
kadinlara inanci yitirmiş
neden olabilir?
sen onu aldattığı için...
adam aldatılmış
bide 9 ay geçmiş
geri dönmek istiyorum ablalarim ne yapmaliyim diye konu aç.
sonra ne cevap verilir ki?
en iyisi ondan vazgeç
adam senin yaptığı gibi aynisini yaparsa üzülen sen olmaz misin?
seni aldatsa inat etse ne düşünürsün..
o yüzden geri dönmenin imkanizi yok.

Ben aldatmadım . Kavga edip ayrıldık . 9 gün sonra baskasını aldım hayatıma

Benim de hatalarım var. Onun da var. Ama ben geri dönmek istiyorum . Doğru cümleler kurup af dilemek yeniden baslamak istiyorum . Mutlaka bir şansım olmalı . Dogru cümle kurmama yardım edecek var mı ? Çok duacı olurum

Hata yaptim,pismanim,affet beni.
Soyleyebileceklerin bu.Daha ne diyebilirsin ?

açik açik konuşacaksin hatalarinla yüzleşeceksin.
onunda kendinide .
oturup konuş bence
bi dene:)

içinden geldiği söleyeceksin burda bize nasıl sölebiliyorsan açik açik konuş. :)
merhaba x. nasılsın diyerek başla önce.
önce arkadaşça adimi at.
Onu dedikten sonra ne diyeceğim onu bilmiyorum maalesef . ilk kez boyle bır durumla karsı karsıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…