- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
- Konu Sahibi uzgunoglak
-
Ben 22 yaşındayım bundan yaklaşık 9 ay önce doğum günümdü. 11 ocak doğum günüm . Bu tarihte eski sevgilimle kutlama yapmıştık . Bana sürpriz hazırlamıstı . Hersey cok güzel giderken , tartısmaya basladık . Benim hatamdı. Ama o zaman özel günümdeydim . Kavga ettik . Çok ufak bir sebep yüzünden. Evlere dağıldık . Evlerimizde de tartısmamız sürdü. Aradan 9 gün gectikten sonra baska biriyle konusmaya basladım . Sonra baska biriyle konustugumu soyledim . İş inada bindi yani .
Şimdi bu yeni kişiden yaklaşık 1 ay önce ayrıldım ve eski sevgilimi geri istiyorum .
Lütfen aşık değilsin boşluktan boyle davranıyorsun demeyin ben kendimi tanıyorum . Ne hissettiğimi de biliyorum . Tamamen inat ugruna ayrılmıstık .
Astrolojiden anlayan var mı ? Ben oğlak burcuyum . O ise başak burcu erkeği .
Benim dogum günüm 11 ocak 1997 , onun doğum günü 17 eylül 1993.
Başak burcu erkeği affeder mi ?
Onun hayatında şu an kimse yok . Haberim var . Ben sansımı denemek istiyorum ama etkili cümle kuramıyorum . Cümle için yardıma ihtiyacım var
oğlak olan kendisi başak ise sevgilisi.Oglak katiyen affetmez.
Erkeç olsa affederdi.
Teke ise sururdurur ama affeder mi bilmem.
unutamamiş..8 aydır oburuyle görüştün , 1 ay önce ayrıldın hop "eskisi gelsin onu istiyorum". 8 aydır nerdesin madem kendini iyi tanıyorsun?
Ben aldatmadım . Kavga edip ayrıldık . 9 gün sonra baskasını aldım hayatımabi arkadaşa sordun
şu an boşmuş
kadinlara inanci yitirmiş
neden olabilir?
sen onu aldattığı için...
adam aldatılmış
bide 9 ay geçmiş
geri dönmek istiyorum ablalarim ne yapmaliyim diye konu aç.
sonra ne cevap verilir ki?
en iyisi ondan vazgeç
adam senin yaptığı gibi aynisini yaparsa üzülen sen olmaz misin?
seni aldatsa inat etse ne düşünürsün..
o yüzden geri dönmenin imkanizi yok.
sen başkasini aldin da ayrıldıktan sonra adama benim sevgilim var diyorsun adam çildirmiş napsin.Ben aldatmadım . Kavga edip ayrıldık . 9 gün sonra baskasını aldım hayatıma
başkasını aldığı kişiyi de aldatmiş oluyorsun ona inat ugruna yaptığı için kusura bakma.Ben aldatmadım . Kavga edip ayrıldık . 9 gün sonra baskasını aldım hayatıma
Benim de hatalarım var. Onun da var. Ama ben geri dönmek istiyorum . Doğru cümleler kurup af dilemek yeniden baslamak istiyorum . Mutlaka bir şansım olmalı . Dogru cümle kurmama yardım edecek var mı ? Çok duacı olurum
açik açik konuşacaksin hatalarinla yüzleşeceksin.Benim de hatalarım var. Onun da var. Ama ben geri dönmek istiyorum . Doğru cümleler kurup af dilemek yeniden baslamak istiyorum . Mutlaka bir şansım olmalı . Dogru cümle kurmama yardım edecek var mı ? Çok duacı olurum
Daha etkili bir cumle bulmalıyım.bu cok kısaHata yaptim,pismanim,affet beni.
Soyleyebileceklerin bu.Daha ne diyebilirsin ?
Haklısınız ama cümle bulamıyorumaçik açik konuşacaksin hatalarinla yüzleşeceksin.
onunda kendinide .
oturup konuş bence
bi dene:)
içinden geldiği söleyeceksin burda bize nasıl sölebiliyorsan açik açik konuş. :)Haklısınız ama cümle bulamıyorum
Daha etkili bir cumle bulmalıyım.bu cok kısa
Onu dedikten sonra ne diyeceğim onu bilmiyorum maalesef . ilk kez boyle bır durumla karsı karsıyayımiçinden geldiği söleyeceksin burda bize nasıl sölebiliyorsan açik açik konuş. :)
merhaba x. nasılsın diyerek başla önce.
önce arkadaşça adimi at.
İnat ve gurur galibaAyrildiktan kisa bir sure sonra baskasiyla ilidkite baslayip 6-7 ay sevgili kalma sebebini acik acik soyle o zaman.Durust ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?