- 4 Aralık 2019
- 4
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Sezenvegece
-
Çocuklara şeker vererek kendini sevdirebilirsin ama eski sevgiline hediye alarak sevdirebilir misin, sanmıyorum.Eski sevgilimle aynı sınıftayız şuan ingilizce hazırlık okuyoruz bu senenin başında ilk sınıfa geldiğinde tanıştık ve o sınıfta sadece benimle yakın oldu neyse Bi süre konuştum ben istemedim, sonra herşey değişti o sınıfını değiştirdi bende değiştim Bi baktım yine aynı sınıftayız.Kader midir bilemem şuan deli gibi aşığım ona..Onunla beraber olduktan 2 hafta sonra bana karşı soğuk davrandığını hissettim ve bitirdim ilişkimizi.Bir ilişki istemiyormuş ama çıkmayı çok istiyordu bu karmaşa beni delirtiyor. Arkadaşlar şimdi yeniden yakınlaştık ama o yine ilişki istemiyor gibi sadece yanında olmak istiyorum bende hediye alıp değer verdiğimi hissetsin onu düşündüğümün farkına varsın istiyorum.Sizce ne yapabilirim?
Olay bu değil sadece önemsediğini hissetsin diyeHediye almakla olsaydıı ohoooooo sevipte kavuşamayan mı kalırdı..
Eski sevgilimle aynı sınıftayız şuan ingilizce hazırlık okuyoruz bu senenin başında ilk sınıfa geldiğinde tanıştık ve o sınıfta sadece benimle yakın oldu neyse Bi süre konuştum ben istemedim, sonra herşey değişti o sınıfını değiştirdi bende değiştim Bi baktım yine aynı sınıftayız.Kader midir bilemem şuan deli gibi aşığım ona..Onunla beraber olduktan 2 hafta sonra bana karşı soğuk davrandığını hissettim ve bitirdim ilişkimizi.Bir ilişki istemiyormuş ama çıkmayı çok istiyordu bu karmaşa beni delirtiyor. Arkadaşlar şimdi yeniden yakınlaştık ama o yine ilişki istemiyor gibi sadece yanında olmak istiyorum bende hediye alıp değer verdiğimi hissetsin onu düşündüğümün farkına varsın istiyorum.Sizce ne yapabilirim?
bisey derdim ama yrni bamdan kurtuldum lutfen su yesilcam modundan cikin ask karsilikli guzrldir krndinizi kullandirtmayinEski sevgilimle aynı sınıftayız şuan ingilizce hazırlık okuyoruz bu senenin başında ilk sınıfa geldiğinde tanıştık ve o sınıfta sadece benimle yakın oldu neyse Bi süre konuştum ben istemedim, sonra herşey değişti o sınıfını değiştirdi bende değiştim Bi baktım yine aynı sınıftayız.Kader midir bilemem şuan deli gibi aşığım ona..Onunla beraber olduktan 2 hafta sonra bana karşı soğuk davrandığını hissettim ve bitirdim ilişkimizi.Bir ilişki istemiyormuş ama çıkmayı çok istiyordu bu karmaşa beni delirtiyor. Arkadaşlar şimdi yeniden yakınlaştık ama o yine ilişki istemiyor gibi sadece yanında olmak istiyorum bende hediye alıp değer verdiğimi hissetsin onu düşündüğümün farkına varsın istiyorum.Sizce ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?