Eski sevgilime hediye almak istiyorum ne alabilirim?

Sezenvegece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
4
0
1
24
Eski sevgilimle aynı sınıftayız şuan ingilizce hazırlık okuyoruz bu senenin başında ilk sınıfa geldiğinde tanıştık ve o sınıfta sadece benimle yakın oldu neyse Bi süre konuştum ben istemedim, sonra herşey değişti o sınıfını değiştirdi bende değiştim Bi baktım yine aynı sınıftayız.Kader midir bilemem şuan deli gibi aşığım ona..Onunla beraber olduktan 2 hafta sonra bana karşı soğuk davrandığını hissettim ve bitirdim ilişkimizi.Bir ilişki istemiyormuş ama çıkmayı çok istiyordu bu karmaşa beni delirtiyor. Arkadaşlar şimdi yeniden yakınlaştık ama o yine ilişki istemiyor gibi sadece yanında olmak istiyorum bende hediye alıp değer verdiğimi hissetsin onu düşündüğümün farkına varsın istiyorum.Sizce ne yapabilirim?

ne gerek var almaya ya cidden şaka mısın ? değer verdiğini onu düşündüğünü biliyo zaten hediyeyle gözüne sokmus olacaksin.onunuze bakınız ilgilenmeyiniz büyüyünüz

Alın da nasıl boşa para harcanırmış, görün.

İleride böyle saçma istekleriniz olursa İhtiyaç sahiplerini sevindirirsiniz.
Sonuçta en iyi kavrama biçimi, deneyimdir.
Alın alın.

Çocuklara şeker vererek kendini sevdirebilirsin ama eski sevgiline hediye alarak sevdirebilir misin, sanmıyorum.
Bence ikinizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Kaçan kovalanır olayı aranızda tekrarlanip duruyor.

O zaten önemsediğini hissediyordur merak etme de isine gelmiyordur. Ne kadar çok verirsen o kadar yaranamazsin emin ol. Karsi taraf sana verdikce asil o zaman degerli olursu bunu unutma canım. Sen verdikçe değil karşı taraf senin icin biseyler yaptıkça! Yapmıyorsa da yol ver derim.

4 yıl boyunca sırılsıklam aşık olduğum adama doğum gününde gömlek aldım sıfır beklentisiz bi şekilde verdim hediyeyi sölyediği şey bu kadar değer vermen bana kendimi kötü hissettiriyor oldu :) ve değişen hiçbir şey olmadı olacağı varsa zaten olur..
bana kalırsa kutlama bile..bi erkek istemedği sürece net olmadığı sürece ağzınla kuşta tutsan hiç bir işe yaramıyor

ne hediyesi Allah aşkına. Romantik komedilerde ki gibi olmuyor gerçek hayat.
Sizi istemediği halde hediye almanız hoşuna gitmez hatta daha itici görünürsünüz gözünde.

bisey derdim ama yrni bamdan kurtuldum lutfen su yesilcam modundan cikin ask karsilikli guzrldir krndinizi kullandirtmayin

kesinlikle alma. ama illa alıcam dersen bi kapak hediye et bazı erkeklere şart bu. mesela ben eşime geçen doğumgününde kapak hediye ettim beni okadar kızdırmıştı, affetmeye gelmiyor bunları canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…