Merhaba iyi günleryakın zamanlarda 2 yıllık iliskim bitti. bu ilişki için çok emek vermiştim. o kişi için tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım whatsapp dahil hicbir sosyal medyam yok zaten telefonu da sadece sevgilimle konuşmak için kullanırdım. şimdi beni terkedince o kadar yanlız hissetmeye basladim ki kimseyle konuşmuyorum konusacak kimsem yok çünkü.
ne yapacağım bu yalnızlık hissinden nasıl kurtulabilirim?
24 yaşındayım.Kaç yaşındasınız?
biliyorum hata yaptığımin ama ilk sevgilimdi ve ilişkiler hakkında hiçbir şey bilmiyordum. onun yönlendirdiği şekilde bir ilişki yaşadım hicbir sözünden çıkmamaya çalıştım beni terkeder diye çok korktum. ama sonunda korktuğum başıma geldiMerhaba iyi günlerkim haklı kim haksız neden bitti bu gibi soruların cevabını bilmediğim için bu konular hakkında bir şey demek istemedim peşin hüküm verip ama güzel arkadaşım en başta hata yapmışsın. Ne olursa olsun kimi hayatına alırsan al onun için değişme hayatının merkezine onu koyma bunları yaptığın için şuan yalnız hissediyorsun.
Senin sosyal hayatını sıfırlayan adama özlem değil nefret duymalısın. Hayatınızın merkezine koymayın şu bencil hödükleri.yakın zamanlarda 2 yıllık iliskim bitti. bu ilişki için çok emek vermiştim. o kişi için tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım whatsapp dahil hicbir sosyal medyam yok zaten telefonu da sadece sevgilimle konuşmak için kullanırdım. şimdi beni terkedince o kadar yanlız hissetmeye basladim ki kimseyle konuşmuyorum konusacak kimsem yok çünkü.
ne yapacağım bu yalnızlık hissinden nasıl kurtulabilirim?
Kaybetmeye korktuğun şeyi eninde sonunda kaybeder insan bu genelde böyle olur . Çünkü sen kendi değerinin farkında olmadığın için adam da sana değer vermiyor. Ne yaparsam yapayım döndüğümde elbet beni affeder diye düşünüyor şuan. Ve sen böyle yapmaya devam edersen kendine saygını da kaybedersin... Yapma güzel arkadaşım özleme böyle bir adamıbiliyorum hata yaptığımin ama ilk sevgilimdi ve ilişkiler hakkında hiçbir şey bilmiyordum. onun yönlendirdiği şekilde bir ilişki yaşadım hicbir sözünden çıkmamaya çalıştım beni terkeder diye çok korktum. ama sonunda korktuğum başıma geldi
aslında benim kendime değer vermeme sebebim de bu adam. bana sürekli senle evlenilmez sen evlenilecek kız değilsin dua et ben seni kabul ettim gibi şeyler söyledi. ki düşünün benim daha önce sevgilim olmamasına rağmen bu tarz şeyler söyledi. onun yüzünden bir daha kimsenin beni sevemez diye düşünüyorum ona muhtaç hissediyorum kendimiKaybetmeye korktuğun şeyi eninde sonunda kaybeder insan bu genelde böyle olur . Çünkü sen kendi değerinin farkında olmadığın için adam da sana değer vermiyor. Ne yaparsam yapayım döndüğümde elbet beni affeder diye düşünüyor şuan. Ve sen böyle yapmaya devam edersen kendine saygını da kaybedersin... Yapma güzel arkadaşım özleme böyle bir adamıİlk ilişkin olabilir hata yapmış olabilirsin , hepimiz hata yaparız ama önemli olan senin bunları tekrarlamaman.
sosyal medya acarsam arkamdan o...pu der maalesef o yüzden asla açmam ;(Niye ayrıldınız bilmiyorum. Ayni hatayı bende yaptım 4.5 ay oldu hala kendimi yalnız hissediyorum ama geçicek Umarim bi şekilde. Birileriyle tanışmaya konuşmaya çalışın internet üzerinden dahi olsa
Aaaaa terbiyesizaslında benim kendime değer vermeme sebebim de bu adam. bana sürekli senle evlenilmez sen evlenilecek kız değilsin dua et ben seni kabul ettim gibi şeyler söyledi. ki düşünün benim daha önce sevgilim olmamasına rağmen bu tarz şeyler söyledi. onun yüzünden bir daha kimsenin beni sevemez diye düşünüyorum ona muhtaç hissediyorum kendimi
Onun düşüncesinin ne önemi var? Bir ömür o ne düşünecek diye mi yaşayacaksanız.sosyal medya acarsam arkamdan o...pu der maalesef o yüzden asla açmam ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?