- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
O kişi için yaptığınız tüm fedakarlıkları geri alın.yakın zamanlarda 2 yıllık iliskim bitti. bu ilişki için çok emek vermiştim. o kişi için tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım whatsapp dahil hicbir sosyal medyam yok zaten telefonu da sadece sevgilimle konuşmak için kullanırdım. şimdi beni terkedince o kadar yanlız hissetmeye basladim ki kimseyle konuşmuyorum konusacak kimsem yok çünkü.
ne yapacağım bu yalnızlık hissinden nasıl kurtulabilirim?
Yaklaşık 3 haftadır bende aynı durumdayım bir anda herşey başıma yıkıldı. Benimde konuşabileceğim hiç kimse yok. Hiç bişeye adapte olamıyorum. Sürekli ağlıyorum. Ve ara sıra da görüştük. Sevdiğini kaybetmek çok acı. Benim hatam yüzünden bitti. Arada dua ediyorum özellikle ezan okunurken edilen duaları Rabbim kabul edermiş. Sende et inşallah kabul eder. Hayatta herşey bizler için. Ama çektiği acıyı herkes kendi bilir hisseder. Hiç bişey yapmayıp sürekli ağladığım da oluyor. Bi yerde susuyorum sonra kendimi avutmak için gerçekten severse gelir beni bırakmaz diyorum. Herşeyin çaresi vardır. İnşallah sevgimize yazık etmez.yakın zamanlarda 2 yıllık iliskim bitti. bu ilişki için çok emek vermiştim. o kişi için tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım whatsapp dahil hicbir sosyal medyam yok zaten telefonu da sadece sevgilimle konuşmak için kullanırdım. şimdi beni terkedince o kadar yanlız hissetmeye basladim ki kimseyle konuşmuyorum konusacak kimsem yok çünkü.
Bence yeni biriyle konuşman ya da tanışman hata olur. Eğer seviyorsan hala. Ama istemiyorsan önceden tanıdığın insanlarla sohbet edebilirsin.yakın zamanlarda 2 yıllık iliskim bitti. bu ilişki için çok emek vermiştim. o kişi için tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım whatsapp dahil hicbir sosyal medyam yok zaten telefonu da sadece sevgilimle konuşmak için kullanırdım. şimdi beni terkedince o kadar yanlız hissetmeye basladim ki kimseyle konuşmuyorum konusacak kimsem yok çünkü.
aslında benim kendime değer vermeme sebebim de bu adam. bana sürekli senle evlenilmez sen evlenilecek kız değilsin dua et ben seni kabul ettim gibi şeyler söyledi. ki düşünün benim daha önce sevgilim olmamasına rağmen bu tarz şeyler söyledi. onun yüzünden bir daha kimsenin beni sevemez diye düşünüyorum ona muhtaç hissediyorum kendimi
Desin çok mu önemli ne dediği . Siz sanıyor musunuz o hayatini su an kapalı yaşıyor fildir fildir takılıyordur heryerde . Tip okuyan 24 yaşında bir genç kızın bu kafada olması beni çok üzdu. Bende 26 yaşındayım hayat benim hayatım istediğim gibi yaşarım kime ne . Çok pardonda siz sosyal medya acinca oranızı buranızı mi göstereceksiniz yoo vakit geçirecek eğlenceli şeyler takip edecek belki yeni insanlar tanıyacaksınız bundan ona ne . O istediğini desin ben olsam inadına sosyallesir yeni birini bulurdum ki kudursun oturduğu yerde . Çok içinize dertse onu engellersiniz olur biter . Herkes cahil olsun ama siz olmayın Allah aşkına ya yakışmıyor . Geliştirin kafanızı biraz bu ayıdan kurtuldugunuz içinde sadaka verin bencesosyal medya acarsam arkamdan o...pu der maalesef o yüzden asla açmam ;(
sosyal medya acarsam arkamdan o...pu der maalesef o yüzden asla açmam ;(
onun için yeni biriyle konuşmak eşittir o..pulukDesin çok mu önemli ne dediği . Siz sanıyor musunuz o hayatini su an kapalı yaşıyor fildir fildir takılıyordur heryerde . Tip okuyan 24 yaşında bir genç kızın bu kafada olması beni çok üzdu. Bende 26 yaşındayım hayat benim hayatım istediğim gibi yaşarım kime ne . Çok pardonda siz sosyal medya acinca oranızı buranızı mi göstereceksiniz yoo vakit geçirecek eğlenceli şeyler takip edecek belki yeni insanlar tanıyacaksınız bundan ona ne . O istediğini desin ben olsam inadına sosyallesir yeni birini bulurdum ki kudursun oturduğu yerde . Çok içinize dertse onu engellersiniz olur biter . Herkes cahil olsun ama siz olmayın Allah aşkına ya yakışmıyor . Geliştirin kafanızı biraz bu ayıdan kurtuldugunuz içinde sadaka verin bence
tek ilk ve tek ilişkim olduğu için sağlıklı ilişki nasıl olur hiç bilmiyorum kiSizi başkanlardan izole eden insan sağlıklı bir ilişki istemiyor zaten. Sizde sağlıksız bir ilişkinin özlemini yaşıyorsunuz şu anda. Once bunu sorgulayin. Onun gitmesi sizin için büyük nimet
tek ilk ve tek ilişkim olduğu için sağlıklı ilişki nasıl olur hiç bilmiyorum ki
Hayy ben onun beynine... Tövbe tövbe! Bir zamanlar o da sizin için yeni biriydi. O. biriyle birlikte olmuş o zaman. Ben de sizle benzer durumdayım. Evde durmaktan eski sevgilimi düşünür oldum.onun için yeni biriyle konuşmak eşittir o..puluk
hastanede çalışırken mecburen asistanlarla muhatap olmak zorunda kalıyorduk iş veriyorlardı buna bile o....puluk diyordu kendisi hala aklıma geldikçe deliriyorum
Bırakmamıştı ama öyle bir düşüncesi vardı.Siz tıpı bırakmıştınız öyle değil mi bu adam için?
kullanıcı ve adını ve fotoğrafını hiç sevmedimyakın zamanlarda 2 yıllık iliskim bitti. bu ilişki için çok emek vermiştim. o kişi için tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım whatsapp dahil hicbir sosyal medyam yok zaten telefonu da sadece sevgilimle konuşmak için kullanırdım. şimdi beni terkedince o kadar yanlız hissetmeye basladim ki kimseyle konuşmuyorum konusacak kimsem yok çünkü.
Gercekten bi profilde de şu virüsü görmek hiç iyi gelmedi.Zaten hergün gözumüze sokuyorlar.Ay neden profiline korona virüs koydun yazına odaklanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?