Eski sevgilimi savcılığa vereceğim

Pirasa7675

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
617
2
96
Kızlar biliyorsunuz ki 2 aya yakın ayrıldığım bi sevgilim vardı.
Aramıyordu bayadır, ben de twitter açmıştım.
Görmüş bunu dün annemi aradı anneme saydırıyor.
Anneme küfr ediyor. Ben de direk dedeme verdim telefonu.
Konuşmaya cesaret edemedi dedemle annesini verdi direk.
Dedem bunlara bir güzel bağırdı kapadı telefonu.
Bu iğrenç pislik anneme mesajlar atmaya başladı
Bana her zamankisi gibi iftiralar atmaya başladı
Yok senin kızlığın bozuk bilmem ne yarın evine gelicem vs.
Annem güzel bi patakladı beni , dün deliriyodum az daha
Ben 18 ime çoktandır girdim savcılığa gitmeyi düşünüyorum ama şunuda söyliyim
Savcılığa vereceğm kişi yani eski sevgilim akrabamız oluyor. annemin kuzeni oluyor.
Ananemler yapma gitme aramızda çözeriz diyolar ama olacak gibi değil sürekli mesaj atıyo ve rahatsız ediyo bunla kalmamış gibi tehditler ve iftiralar var.
Beni elde edemediği için bunları yapıyo ağzını susturmam için ya iyi bi dayak yemesi lazm bunu yapcak kimse yok!!
Ya da savcılığa gidip şikayet etmem lazm
Kızlar çok korkuyorum dün deliriyoum çıldırdım resmen akıl verin ne olur napıyım ben şimdi peşini bırakmam diye mesajlar atıyo anneme
Ben hattımı kırdığm için anneme atıyo onda cesaret buluyo
nolur akıl verin akraba olduğu için savcılığa gitme diyolar ama napıyım ben şimdi yoksa kan çıkar

akrabaysa akrabalığını bilsin
ne seni ne aileni huzursuz etmeye hakkı yok
ne demek iftira etmak,küfürler etmek
hem sen hem de annen şikayetçi olun bence
korkup birşey yapamazsınız diye bu kadar rahat can sıkıcı davranıyo bence

Annen neden patakladı ki seni? Çocuğun söylediklerinin doğru olduğunu mu düşünüyor? Bence sizden önce anne ve dedeniz gitmeliydi savcılığa. Akraba da olsa evlat önce gelir.

eski sevgilin bu vahim duruma gelmisse bence onu savci bile toparlayamaz daha cok ustune gelirler. ustelik aile vakasi da oldugundan birbirine bagli olmayan bir suru darginlik yasanir. bence savcilik cozum degil, daha beter yapar olayi. intikam pesinde kosar bu sefer. biraz zaman gecmesini bekle canim ortalik bi durulsun. sende sakin ol kafani toparla. gecmis olsun..

Annem bunu başımıza saldın diye biraz patakladı..
Ya ben napcağmı bilmiyorum babamı aradım şmdi savcılığa git dedi
Ben şmdi bunu savcılığa verirsem ailemin tepkisi ne olur ?
Ayrıca akraba bağımız fazla yok zaten manevi olarak.

ne berbat bi durum,eski sevgiliniz adam değilmiş belli! arkabalar arası bu tür ilişkilere karşıyım,sadece akrabalık bağından değil ayrılık durumunda işte böyle kötü şeyler yaşanacağı için.

Baban da savcılığa gitmeni söylemiş.

Muhakkak savcılığa suç duyurunda bulunmalısın senin tepkisiz kalmandan cesaret alıp daha kötü üstüne gelebilir.

Bence ver savcılığa görsün gününü psikopat herif.

Son düzenleme:
canim iyi dusun. savciliga verirsen ve yaptiklarini kanitlarsan ve de magdur bulunursan para veya hapis cezasi alabilir. bu durumu daha kotu yapar.

canim iyi dusun. savciliga verirsen ve yaptiklarini kanitlarsan ve de magdur bulunursan para veya hapis cezasi alabilir. bu durumu daha kotu yapar.

işlenen bir suç cezasız kalmamlı ama
o zaman her önüne gelen istediği kişiye istediği zararı versin,mağdur da 'aman iş büyümesin' diye sussun,sineye çeksin
ortada bir 'suç' varsa ' elbette cezası neyse görmelidir karşı taraf

Son düzenleme:
arkadaşımızıın dediği biyandan doğru ama , para cezası hapis vs alırsa sonra intikamını almaya çalışır mı
offf Allahım yardım et bana deliricem kızlar akıl verin ne olur evde gergin zaten akıl bulabileceğim tek burası var

sizin dediginiz hakka hukuka yarasir cinsten ve en mantiklisi o noktada katiliorum. ama karsidaki taraf haktan hukuktan anlasaydi durum bu noktaya gelmezdi. ben karsi tarafin cekecei cezadan cok arkadasin ve ailesinin durumunu dusunuorum maruz kalacagi kotu seylere. bu adam hapise girse ne olur ki 5 ay sonra cikar ya da para cezasina crptirilsa. akillanacagini mi saniorsunuz. tabi ki hayir. ailesi arkadasin pesine dusecektir. intikam pesinde kosacaktir. boylelerini adalete teslim etsen ne olur. konu daha buyuyecek ve devami gelecek.

Akrabalıksa akrabalık ne yani? Sonuçta seni rahatsız eden bir insan var ortada. Psikolojik tedaviye ihtiyacı var sevgilinin bu arada. Bunlar normal insan davranışları değil. İkincisi sen sevmiyorsun zorla seni geri alsa ne olacak?

Ver savcılığa...Belki gözü korkar.

Kabadayi bozuntusu zavalli yaa.
Ver savciliga gitsin. Korkunun ecele faydasi yok.
Korkutarak kendini bir sey saniyor besbelli.
Boylelerine akraba denmez tam bir Akrep!!!!!

bence gözü falan korkmaz hırs yapar içeri grse ceza alsa başın çok ağrır başka çözüm bulmalısın

Ananem çok hassas aile yaşantılarında hiç böle durum olmamş ananemin dün tansiyonu 18 e çıktı korktuk ona bişey olursa direk zaten kan çıkar o pisliğe bişey yaparlar.
şimdiden diyorum savcılığa gitsem savcılık ne yapar ona onu öğrenmek istiyorum

o annene ve sana kufur ederken akrabaligi dusundumu
bencede verin bir genc kizin haysiyeti soz konusu
istedikleri zaman olmayinca
erkekler en adi silahlarini bu sekil cikaramazlar kadinlara karsi

peki karşı tarafın ana babası yok mu? Bir şey diyemiyorlar mı? Anlamadım mafya babası mı bu?
Bi halt edecek adam taciz etmez zaten. Bu savcılık olayından sonra bir anda düzelirse bil ki bir işler planlıyordur. Sen oralardan uzaklaş. izini bulamayacağı bir yere git. Bu arada bu heriften tamamen kurtulmadan başkasıyla görüşme sakın. Başkalarının da canını yakma. E mi kuzum?

canim savciligin sana ne yapacagini zaten soyledim. ya para cezasi ya da hapis. senden kanit isteyecekler. sende vereceksin. bunun uzerine harekete gececekler. cocugu cagirip yanagina 5 kardesi patlatip bi daha yapma e mi oglum falan demicekler. ha diyelim senin ve ailenin onuru kirildi arkaaslarin dedigi gibi peki bu onuru toparlamak icin kendini ve aileni riske atmaya deger mi yani. karsinda canavar var. akraba diye iyi davrancaksin demek istemiorum. ama bu olaylar olup bitince herkesin yuzu kizarik ayrilacak. tekrar dusuuun.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…