- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi Pirasa7675
-
İşte, akraba ile gönül ilişkileri kurmanın sakıncaları ...
Canım benim yazılarını görüyorum ben senin . Çok tatlı ve çok akıllı bir kızsın.
Bence şuan için en azından savcılığa tek başın gitme. Anneni ve ya dedeni ikna et.
Onlara de ki; "beni kaçırsa bir şey yapsa, nolacak?"
Bence de öyle. Neyi bekliyorlar ki şikayet için ?
Başlarım akrabaya ... Umurumda olmazdı, eğer kızım söz konusu ise.
Annem bunu başımıza saldın diye biraz patakladı..
Ya ben napcağmı bilmiyorum babamı aradım şmdi savcılığa git dedi
Ben şmdi bunu savcılığa verirsem ailemin tepkisi ne olur ?
Ayrıca akraba bağımız fazla yok zaten manevi olarak.
teşekkür ederm ben de sizi biliyorum
Dedemler falan tek başına bu olayı halledebilceklerini düşünüyor
ondan savcılık flan karıştırmayın diyo
Ee napıcam ben peki ?
Biraz daha beklicem bakalm bırakmıyo peşimi gidicem
ALLAH yardımcınız olsun nasıl psikopatlar var dünyada pisliklerBen de aynı durumdan muzdaribim.. 4 yıl çıkıp evlilik noktasına geldiğim erkek arkadaşımdan,aldatılma sebebiyle ayrıldım.. Peşimi bırakmadı 1,5 yıl oldu ayrılalı. En başta çıktı babamın karşısına ben onu seviyorum,ayrılmam falan.. Babam da ben karışmam aranızda olup biten şeyler,o istemiyosa benim yapacağım birşey yok dedi.. Sonra işyerimin çevresinde evimin çevresinde dolaştı durdu,her yerde karşıma çıktı,kavgalar küfürler yol ortasında,otobüste metroda minibüste herkese rezil oldum..Babam eniştemi ve amcamı alarak evlerinin önüne konuşmaya gitti ailesiyle.. orda herşeye tamam dediler,bi daha olmayacak.. Tabi yine devam tüm hızla.. Sonunda babamdan dayak yedi artık gına gelmişti çünkü.. Bi süre duruldu..Pat yine karşımda.. hattımı değiştirdim buldu.. Git dedi babam savcılığa,ver dilekçe napıyolarsa yapsınlar.. Verdim dilekçeyi, ifadesini alıp salmışlar,söylediğine göre nezarette yatmış ama bilmiyorum.. neyse biraz daha görünmedi ortalıkta.. ben bu arada işimi değiştirdim,yeni işimi de buldu.. Affet ben ayrılmam bırakmam seni seviyorum bilme nee.. Sonra işyerime polis gönderdi iki tane resmi kıyafetli.. Hakkınızda şikayt var ifadenizi alıcaz bizimle gelin.. Akşamın 6sında gitsem ne olck,avukatı aradık,rica edin ertesi gün kendiniz gidersiniz dedi,gittik emniyette öyle bi şikayet yok,evi arayıp polisleri kendisinin gönderdiğini söyledi.. Yani resmen kaçıracak.. Hemen gittim savcılığa dilekçe verdim tekrar.. Karakola da gittim anlattım ifade verdim.. Mahkeme başladı, ilk mahkemede yalanladı tabii,ben rahatsız etmedim,bişey yapmadım,şahit olarak babam konuştu,şimdi işyerimin çevresnde dolaştığına dair şahit götüreceğim,ertelendi kasıma bakalım ne olacak. Bir de ertelenmiş hapis cezası varmış,o olmasaydı para cezasına çevirebilirlerdi,bu şeklde hapis yatar mı inş yatar..
bu durumda buna katlanamam ama kendi kaşınıyor polis içeri atarsa falan ben sorumlu dğilm hiç bi şekilde çünkü 2 aydır ne aradm ne sordum baktı ki twitter açtm hemen mudaheleKonunun hepsini okudum, 2 seçeneğin var: Ya susup katlanacaksın ki bence babasına bıçak çeken adamın öyle aile büyüklerinden falan korkup susacağını sanmıyorum. Ya da savcılığa gidip gerekenin yapılmasını sağlayacaksın ve bunun sonuçlarına katlanacaksın.
Biraz daha bekle canım. Ama beklerken evdekileri ikna etme çabalarına gir tabiki ...
Bir dahaki rahatsız etmesinde ise, onu savcılığa vereceğini söyle. Ve git ver savcılığa .
Biraz daha bekle canım. Ama beklerken evdekileri ikna etme çabalarına gir tabiki ...
Bir dahaki rahatsız etmesinde ise, onu savcılığa vereceğini söyle. Ve git ver savcılığa .
bu arada soran oldu mu bılmıyorum ama ,neden ayrılmısdınız canım ?
Şimdi ben burada konularımda belirtmiştim bir kısmını ayrılmamın..
Ama maalesef ki tek sebepler onlar değil
Saysam say say bitmez..
Çok kıskanç biriydi hastalık derecesinde, bakkala bile çıkartmıyordu hastaydm hastaneye yollamıyordu o biçim bir kıskançlık.
Çok küfrbazdı ve şiddet vardı. Göya kıskandığından oluyormuş bunlar...!!
Anneme küfr ettiği oldu annem affetti, geçen sene ayrılmıştım geldiler eve falan ikna ettiler bidaha olmıcak vs kabul ettim ayrılmadm barıştım.
Son zamanlar iyce sapıtmıştı hakaretler küfrler hiç bişey yapmadğm halde.
Ve her kavgamızda aramzda ne olup bitiyorsa annesine şikayet ediyodu . annesi bu sefer bana saydırıyodu ben çok sabrettm akraba oldğu için hemen ayrılmadım laf çıkar diye.
Ve beni rahatsız ederler diye.
Son işte kaçma teklifi etti bana kaçalm ben düğün yapamam vs. aldatma durumu da oldu ben bitirdim komple
2 ay geçti aradı sormadı twitter açtım diye dün ayaklandı beyfendi
Durum bu ... daha da anlatmadıklarım var maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?