- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
- Konu Sahibi Pirasa7675
-
peki karşı tarafın ana babası yok mu? Bir şey diyemiyorlar mı? Anlamadım mafya babası mı bu?
Bi halt edecek adam taciz etmez zaten. Bu savcılık olayından sonra bir anda düzelirse bil ki bir işler planlıyordur. Sen oralardan uzaklaş. izini bulamayacağı bir yere git. Bu arada bu heriften tamamen kurtulmadan başkasıyla görüşme sakın. Başkalarının da canını yakma. E mi kuzum?
Hiçbirşey yapmazsan haklılığını kanıtlayamazsın zaten, hem ortada akrabalık filan kalmamış ki, ne senin ne annenin yaptığı birşey yok neden yüzün kızarsın. Bence kendi kendine verme ailenin haberi olsun öyle ver savcılığa ama kesinlikle ver, zaten kolaylıkla çekebiliyorsun sanırım dilekçeni, araya çok hatırlı birileri girer de kırmak istemezseniz çekersiniz, en azından gözü korksun biraz, ailenin de arkanda olduğunu bilsin.
Kaç kere oturup konuştular...
Adam olmuyor babasına bıçak çeken adamdan ne beklersiniz
Kimseyi dinlemiyo ki kimseyi dinlemiyo 2,5 senedir sevgiliyiz hep aynı durumlar
Olmuyor işte akıllanmıyor hala aynı küfrbaz iftiracının teki
şiddette vardı zaten artık son damlaya kadar sabrettim terkettim
önceki konularım var zaten
ilk zamanlar böyle değildi sonradan bozuldu. Benm çok hatam var baştan ayrılacaktım
ama geçmişi değil şuanı düşünmek istiyorum şimdi ne yapmalıyım ailemi arayıp rahatsz ediyor edecekte.
Ya iyi bir dayak yicek dayımlardan ve babamdan Kİ bunu asla istemiyorum sonra daha çok hırslanacak yada savcılığa vericem
ama cesaret edemiyorum
Kaç kere oturup konuştular...
Adam olmuyor babasına bıçak çeken adamdan ne beklersiniz
Kimseyi dinlemiyo ki kimseyi dinlemiyo 2,5 senedir sevgiliyiz hep aynı durumlar
Olmuyor işte akıllanmıyor hala aynı küfrbaz iftiracının teki
şiddette vardı zaten artık son damlaya kadar sabrettim terkettim
önceki konularım var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?