Eski sevgilimi savcılığa vereceğim

Annesi avukatı zaten. Annesinin bana yapmadığı kalmadı!
Ben uzaklaşamam ki akraba heryerde herşeyimi bulabilir...
Yabancı olsa neyse bi şekilde ama akrabayız

Hiçbirşey yapmazsan haklılığını kanıtlayamazsın zaten, hem ortada akrabalık filan kalmamış ki, ne senin ne annenin yaptığı birşey yok neden yüzün kızarsın. Bence kendi kendine verme ailenin haberi olsun öyle ver savcılığa ama kesinlikle ver, zaten kolaylıkla çekebiliyorsun sanırım dilekçeni, araya çok hatırlı birileri girer de kırmak istemezseniz çekersiniz, en azından gözü korksun biraz, ailenin de arkanda olduğunu bilsin.

canim bence babalar oturup bi konussun sakin kafayla. kufurmus falanmis filanmis medeni 2 insan gibi konussunlar. olayi olcsunler tartsinlar. gencler hata yapmis falan filan gerisi gelir zaten. anneler biraz daha duygusal dusunuo ama babalar daha mantikli dusunur diye dusunuorum. boyle bisey onersen olmaz mi. karsi tarafin babasi nasil biri, buna yanasir mi acaba?

Bu arada savcılığa şikayette bulunursan işte onu da ifade için çağırırlar biraz kulağını çekerler. Salarlar. Sen bence önce karakola git. Ağla sızla. Herşeyi olduğu gibi anlat. Vicdanlıysa polisler içeri alırlar. Bir temiz severler. O önce karakola gitsin ordan savcılığa gitsin şikayet dilekçen.
Benim arkadaşıma sokakta laf attılar. Tartışma çıkmış darp filan yok. Karakola gidince polis arabasında sokak sokak dolaşıp buldular. Karakola çektiler. Eh sonrasını sen düşün.

Kaç kere oturup konuştular...
Adam olmuyor babasına bıçak çeken adamdan ne beklersiniz
Kimseyi dinlemiyo ki kimseyi dinlemiyo 2,5 senedir sevgiliyiz hep aynı durumlar
Olmuyor işte akıllanmıyor hala aynı küfrbaz iftiracının teki
şiddette vardı zaten artık son damlaya kadar sabrettim terkettim
önceki konularım var zaten

Aşiret filan mısınız siz?? öyleyse en büyük kişi kimse o çözsün bu olayı. Madem bu kadar ciddi mesele.

annesinin yuzu kizarmamis olsaydi arkadasi pataklamazdi. kadincagiz ne yapsin ki. arkadas hakli olabilir ama buyukler oyle dusunmuor. kizin sevgilisi oldu, cikti etti gezdi tozdu simdi adimizi lekeledi elaleme rezil olduk die dusunuolar.

Canım sende bile bile sevgili olmuşsun ama sende de hata var biraz, babasına bıçak çeken, şiddet, öfke dolu dengesiz bir adamla ne işin vardı ki, hem de 2.5 sene devam etmiş ilişkiniz.

canim babasina bicak cekiorsa babasi tarafindan destek alamicak bu cocuk savciliga verirsen. ama annesi avukatiysa ne yapabilir kadin basina bilemiorum..

bak benim 6yıllık bir ilişkim vardı aldatıldım ayrıldm 4 ay ses yoktu face mi aktif yaptım ortalık ayağa kalktı öldürcemfalan dedi bn bişey yapmadım anneme babama diyemedm sabrettim kurtuldum durumu anlattım knuşarak çözmeye çalıştım önce nuh dedi peygamber demedi snra dinledi beni

ilk zamanlar böyle değildi sonradan bozuldu. Benm çok hatam var baştan ayrılacaktım
ama geçmişi değil şuanı düşünmek istiyorum şimdi ne yapmalıyım ailemi arayıp rahatsz ediyor edecekte.
Ya iyi bir dayak yicek dayımlardan ve babamdan Kİ bunu asla istemiyorum sonra daha çok hırslanacak yada savcılığa vericem
ama cesaret edemiyorum

evet canim olmus bitmis bi defa bi de bunla yorma kafani. herkes hata yapio burasi kesin. bence dayak yemesi daha az hirslandirir savciya verilmesinden.

ne akrabası, böyle akraba mı olur.
hiç akrabaymış diye düşünme, git ver savcılığa.mesajları silmedin inşallah.
senin huzurundan önemli mi.

Ailenle konuş ya bunun sözlerine kulak asıp benim üzerime gelmeyin ya da savcılığa verecem,huzur istiyorum de.
Orta yolu bulun. Annen de numarasını değiştirsin, sende twitterda vs göze batacak herhangi birşey yazma. Bir süre sakin kal.

Nedir sizi bukadar korkutan anlayamadım.
hem agzını bozuyor annenıze kadar varan hakaretler var.
hemde akrabalık bagım var dıyorsunuz.
bu nasıl akrabalık ve nasıl cesaret verdıysenız artık haddını rahatça aşabilmiş.
babanıza soyleyın. şikayettede bulunun.
kanun var nizam var. aşiret gibi kanlı bıçaklı olmak mı durduracak kanı deliyi

Durum tehlikeli gözüküyor,

Akrabanızmış ,çıkmaya başlamadan bilmiyormuydun bunun serseriliğini?

Bu konuyu tek başına çözemezsin canım.

Babanın da haberi varmış,bırak büyükler karar versin ne yapılacağına.

Kimseyi dinleme, bir an önce git savcılığa.. Şerefsize bak sen.. Benim anlamadığım anneannen nasıl gitme akraba filan diyor, kendi kızına küfür ediyor torununa iftira ediyor

Git güzelim, pabuç bırakmayacağını anlasın, çok korkuyorsan savcılığa gittiğinde can güvenliğim yok de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…