• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi unutamıyorum?

lostinparadisee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
44
25
8
22
5 ay oldu geçecek sandım ama geçmiyor her gün onu düşünüyorum beni terk edişini her yerden engellediği için yazamadım yazmaya da gücüm yok zaten bilmiyorum neden geçmiyor birdenbire bitti nedenini bilmiyorum

Beş ay olmuş beş ay. Yüz elli gün eder. Cinsiyeti belli olur bebenin o sürede...

Seven adam ulaşır bu kadar basit aslında. Seni engellemiş,bu seni istemiyorum git demenin sessiz hali. Geçer ne yaşadın da bu kadar geçmiyor bu acı?
Onu aldattığımı söyledi aldatmadım neden öyle dedi bilmiyorum ama kendisi başka kızlara baktığını söyledi ayrılma sebebini bilmiyorum

Onu aldattığımı söyledi aldatmadım neden öyle dedi bilmiyorum ama kendisi başka kızlara baktığını söyledi ayrılma sebebini bilmiyorum
Çünkü o sizi aldattı hemen sevgili yaptı yeni nesil için bununda ingilizce bi tabiri vardır kesinskhkg o yüzden de sizi engelledi.

Aldatmak illa fiziksel değildir. Bir sevgiliye denmesi gereken bir söz davranış başka bir kadına yada erkeğe yapılıyorsa bu da aldatmaktir.

Başka kızlara yada erkeklere bir arayış içinde bakmak da aldatmaktir. Hayatındaki kadına/erkeğe saygısızlık. Bunu dediğinde asıl ayrılan sen olmalıydın.

Yarım kalan şeyler acı verir, o yüzden bu hikayeyi kapatmanız lazım. Üzerinde düşünmek, üzülmek, neden diye sormak size zaman kaybettirmektem başka işe yaramaz.
Bunu yıllarca neden diye soran ve sonrasında kaybettiği zamanı geri alamadığı için pişmanlık yaşayan biri olarak söylüyorum. Kendinize eziyet etmeyin.

5 ay oldu geçecek sandım ama geçmiyor her gün onu düşünüyorum beni terk edişini her yerden engellediği için yazamadım yazmaya da gücüm yok zaten bilmiyorum neden geçmiyor birdenbire bitti nedenini bilmiyorum
Kız engelleyen adamı boşver enerjini ona vermeyi kes her gün her gün ona enerji gönderiyorsun farkında mısın ? Bu ters etki yapar yazacak yer bırakmamış zaten nerden yazıcan arkadaşından falan ulaşmaya da sakın kalkma kalmak isteyen her türlü kalırdı yanında

Kız engelleyen adamı boşver enerjini ona vermeyi kes her gün her gün ona enerji gönderiyorsun farkında mısın ? Bu ters etki yapar yazacak yer bırakmamış zaten nerden yazıcan arkadaşından falan ulaşmaya da sakın kalkma kalmak isteyen her türlü kalırdı yanında
Konuyu sabote etmek istemiyorum ama ona enerji göndermek ne demek?

ne kadar zamanlık bir ilişkiydi? uzun zamanlı ciddi bir ilişkiyse beş ay çok normal geldi bana. biten ilişki içinde sağlıklı yas aşamalarını bastırmadan atlatmak gerekiyor. geçecek merak etmeyin...

Eski sevgilin sana "breadcrumping" taktiğinin şeytani versiyonunu uygulamış

Orjinali " karşı tarafı belirsizlik" sunarak bekletmektir.

Şeytani olan bu versiyonuysa; "geri dönme ihtimali olan kişiyi beklemede tutmaya" yarayan ekmek kırıntısıdır.

Konuştuğu kişilerle olumsuz olursa geri dönecek. Geri döndüğünde "hele bi açıkla şunu ben seni aldattın sandım o yüzden başkasına gittim" diyerek karşı tarafla iletişimi hiç zorlanmadan başlatmanın, kendi açıklama yaparak geri dönmesi gerekirken döner dönmez senden açıklama isteyerek üstünlük sağlamanın ve karşı tarafa suçluluk hissettirerek bekletmenin bir versiyonu.

Seni aldatmakla suçlayan namusuna bu kadar kolay dil uzatan birini 5 aydır bekliyorsunuz??? İnsan kendini sevmeyince böyle oluyor işte..Bekleyin ne diyelim ayağına kapanın. Bu iftirayı atan adam gözünüzde çok kıymetliymiş...

Back
X