ya ben babasının beni bildiğini bile bilmiyordum. öyle gizlenince şaşırdım.Babası mı gizlenmiş senden?
Korktukları bir durum mu var?
seni nasıl biri olarak anlattığına bağlı, yada sen onu görünce utanmaman için saklanmıştır...ayrılalı 1 yıl oldu. babasını iş ilişiğiyle tanıyordum daha önceden sevgili olmadan önce.
ama beni bildiğini bilmiyordum.
hala da bilmiyorum.
ama geçen gün dükkanımın önünden geçerken kafasını ters tarafa çevirdi ama ben tanıdım. aklı sıra gizlendi.
şimdi diyorumki beni bilmese neden gizlensin?
e bilse de neden gizlensin ki
sonuçta bitmiş gitmiş bişey
şaşırdım
neden olabilir sizce
Eski sevgili babasından babana ne der geçerim belki başkasına yapmıştır , siz yanlış anlamışsınızdır .ben olsam pire kadar bile düşünmemayrılalı 1 yıl oldu. babasını iş ilişiğiyle tanıyordum daha önceden sevgili olmadan önce.
hala da bilmiyorum.
ama geçen gün dükkanımın önünden geçerken kafasını ters tarafa çevirdi ama ben tanıdım. aklı sıra gizlendi.
şaşırdım
neden olabilir sizce
Sizin bunu merak etmeniz daha saçma bence.ya ben babasının beni bildiğini bile bilmiyordum. öyle gizlenince şaşırdım.
ne varda gizleniyorsun yani saçma
Niye takıldınız ki bu kadar .Bilioda olabılır bilmioda reflekste olabılır.ayrılalı 1 yıl oldu. babasını iş ilişiğiyle tanıyordum daha önceden sevgili olmadan önce.
hala da bilmiyorum.
şaşırdım
neden olabilir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?