eski sevgilimin gercek yuzu

Artik erkekler kendilerinden yasca buyuk kadınlara daha sempati duymaya basladi. Seninle amaci ciddi bir birliktelik degil ki diger kadinla da degil, sadece egosunu tatlandirmak cunku kadin mudur. Bence uzulme cunku eger hayirli bir kisi olsaydi hayatında olurdu ve seni rencide etmezdi.

Aynen bana oynadi
Ben buna saskinim
Hayat ogretiyor insan taniyoruz
Ben genelde kimseyle gormemistim
Gerci cok disari cikmam oglen arasi

Isine geldigi gibi
Ben karakteri buymus ya yani ben nasil safmisim? Keske inanmasam kanmasam diyorum..

Kiz oyle kalbim acimisti ki agladim
Hastanelik oldum gripe yakalandim halsizlikten kilo verdim

O iseben aglarken arkasini donup gitti ayrilmamiz bu sekilde olmustu

Ona farkli davranmasina uzuluom

O zaman onu seviyor mu
Gorunmekten cekinmiyor diyorsun

zengin karı peşine düşen bir piç hemde en alasından Allah kurtarmış.çekirdek al çitle onun karaktersiz maceralarını izlerken.hapsi boylar gibi ilerde.

Üzülme, sadece 5 ayın heba olmuş, aldığın ders için fazlasıyla değer. Yıllarını verip de ayrılabilirdin.

Bencil insan hep bencildir, diğer kişiye de ne kadar değer verdiğini bilmiyorsun ki. Amaaan son derece kalitesiz bir insan, boşver kiminle olursa olsun. Sen kurtulduğuna sevin hakkaten.

BENI NEDEN AYLAR SONRAA TAM ONU SILDIGIM AN EKLEDI VE O KADINLA OLMASINA RAGMEN??? NEDEN YA

Neden beni telefon rehberine tam onu sildim dedigim zaman ekledi?
Aylarca silmedim. Son 1 ay once sildim. Baktim eklemis? Hemde o kadinla birlikte???

Aylarca silmedim. Son 1 ay once sildim. Baktim eklemis? Hemde o kadinla birlikte???

Kadın yaşlı, birazda rahat vs... kötü göstermek için epey uğraşmışsınız
O kötü ben iyiydim diye kendinizi avutmayın
Adam sizi gizlemiş herkesten ötesi yok
Alemin kadınlarının günahını almayın, edepsizlik herifte, yolunuza bakın hepsi bu

Yahu ne gunahi
Goruorum.kadini rahat diom ben oyle deilim
Evime vs cagirmadim
Saygim sonsuz yasantilara
Konu su ki adam amaci bel asagisi ya kadina o sebepten mi yaklasti diyorum

Onunla tutturamazsa, ya da sıkılırsa sana dönecek, olmadı ikinizi birden idare edecek.

Sen cidden bu adamla bir gelecek umuyorsum galiba. Üzücü.

Onunla tutturamazsa, ya da sıkılırsa sana dönecek, olmadı ikinizi birden idare edecek.

Sen cidden bu adamla bir gelecek umuyorsum galiba. Üzücü.

Hayir umuyor deilim
Ama ayni yerdeyiz
Adami agur abi demisim
Goruntuye bakin
Ki bana asla kimseyle goruntu vermem laf olur diye de demisti
Ee simdi bu ne

Nasil ya?
Olsam geri mi donecekti amaci ne ki?
Ekli olsam da o kadinla
Aciklar misin
Canim bunda anlasilmayacak bir sey yok. Anlattiklarina bakilirsa adam zaten adam degil, olsaydi eger bir kadina boyle terbiyesiz davranmazdi. Gorusmek istemiyorum deyip geri donduyse disine gore birini bulamadigi icindir...veya sen ona fazla taviz vermissindir ve bunu hatirlamistir...anliyorum duygusal dusunuyorsun su an, yediremiyorsun iyiligine karsilik nankorlugu. Ancak net bir sey var ortada.. kadin kac yasinda olursa olsun, hatice degil neticedir onemli olan. Konunun ana teması su an bu erkek. Kadin kuyruk sallasa bile gitmeyebilirdi. Lakin eger gösteriş meraklisi biriyse isterse 70 yaşında olsun, farketmez. Zordur bu gibi durumlarda hayatindan cikarmak ancak inan baska caren yok. Ozur dilese bile, tamamen değişmez bir insan.

Yahu ne gunahi
Goruorum.kadini rahat diom ben oyle deilim
Evime vs cagirmadim
Saygim sonsuz yasantilara
Konu su ki adam amaci bel asagisi ya kadina o sebepten mi yaklasti diyorum

İnsanların içlerini bilmeden bir kadının günahını almak, hem de sizde bir kadın olarak yapmayın Allahaşkına, rahatlığın ölçütü nedir ki. Bakın siz rahat değilmişsiniz ama adam size gayet pişkin verecek misin demiş, biz size farklı bir yorum getirdik mi ki ? Belki o da sizi rahat görüp söylemiştir öyle mi ? Bir kadının bir kadın için bunu düşünmesi, hem de kadınlara ait bir platformda çok üzücü.
Karşınızdaki adam ş...sizin teki bunu kabullenin hepsi bu, hatta imkanınız varsa iş değiştirin, o çevreden uzaklaşın. Adam sizin psikolojinizi bozmuş, kendinize eziyet etmeyin

saflığa yatıp anlamamazlıktan geldiniz. buda sizin hatanız. verecen mi dediğinde sizin ondan ayrılmanız gerekiyordu.
erkeklerin yaptığı herşeyi sineye çekmeyin. hele ki sizin yaşınızdaki biri

saflığa yatıp anlamamazlıktan geldiniz. buda sizin hatanız. verecen mi dediğinde sizin ondan ayrılmanız gerekiyordu.
erkeklerin yaptığı herşeyi sineye çekmeyin. hele ki sizin yaşınızdaki biri

Hayat bir tecrube
Ya kariyere odaklandim
Erkek tanimadim hic
2 3 tane anca ve 5 ay suren de olmadi
Ben onu adam bildim
Burda mudur referans oldu
Siz cok yakisirsiniz dedi guvendim
Yani yanlis anladigimi dusundum
O sozden sonra ayrildi zaten
Evime gelmesinin uygun olmadini anlatinca

Oysa ilk aylarda hep ima ettim
Amaci farkli ise anlasin gitsib diye
Neden 5 ay bekledi ki?

O kadinla iliskisi baslamis ve gormustum
O vakit de ayrilmisti
Son 3 ay 3 kere ayrildik sonuncu da kendi gitti kesinkez
Diger ikisinde de hep ben adim atmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…