- 16 Ekim 2016
- 204
- 16
- 13
- 37
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
İnsanların içlerini bilmeden bir kadının günahını almak, hem de sizde bir kadın olarak yapmayın Allahaşkına, rahatlığın ölçütü nedir ki. Bakın siz rahat değilmişsiniz ama adam size gayet pişkin verecek misin demiş, biz size farklı bir yorum getirdik mi ki ? Belki o da sizi rahat görüp söylemiştir öyle mi ? Bir kadının bir kadın için bunu düşünmesi, hem de kadınlara ait bir platformda çok üzücü.
Karşınızdaki adam ş...sizin teki bunu kabullenin hepsi bu, hatta imkanınız varsa iş değiştirin, o çevreden uzaklaşın. Adam sizin psikolojinizi bozmuş, kendinize eziyet etmeyin
Onunla tutturamazsa, ya da sıkılırsa sana dönecek, olmadı ikinizi birden idare edecek.
Sen cidden bu adamla bir gelecek umuyorsum galiba. Üzücü.
İnsanların içlerini bilmeden bir kadının günahını almak, hem de sizde bir kadın olarak yapmayın Allahaşkına, rahatlığın ölçütü nedir ki. Bakın siz rahat değilmişsiniz ama adam size gayet pişkin verecek misin demiş, biz size farklı bir yorum getirdik mi ki ? Belki o da sizi rahat görüp söylemiştir öyle mi ? Bir kadının bir kadın için bunu düşünmesi, hem de kadınlara ait bir platformda çok üzücü.
Karşınızdaki adam ş...sizin teki bunu kabullenin hepsi bu, hatta imkanınız varsa iş değiştirin, o çevreden uzaklaşın. Adam sizin psikolojinizi bozmuş, kendinize eziyet etmeyin
Vermiyceeem vermiycem benim değil mi vermiycem, kuruyup gitsede vermiycemVermemişsin, o da Soner Sarıkabadayı ya bağlamıştır belki; vereni arıyooooruuuum veren söylesin... tey tey tey
Salla gitsin
Bu arada profilinde 29 yazıyor, nickin 88, ama 32 yaşındasın nasıl oluyor ki ooo
cem bVermiyceeem vermiycem benim değil mi vermiycem, kuruyup gitsede vermiycem
Konu sahibi ayrıldığınız iyi olmuş amaaaan boşverin önünüze bakın
Bu kadar kalitesiz bir adam hayatımda olsun istemem ben. Hayatımdan çıktıysa da kiminle ne yapmış, neden yapmış zerre umrumda olmaz. O yüzden senin bu kadar sorgulamanı anlamıyorum.Canim benim ummuyorum
Yasadigimi anlamaya calisiyorum
Allah rizasi icin anlayin beni ya
Adami adam sandim
Tek basiba gezen biri ben oyle sanmisim
Sonra pat o kadinla
Baskalariyla ya sen naparddin
O size hiç değer vermemişki.. Sîz hislerinizden dolayı gözünüzde büyütmüşsünüz adamı sanırım..Ne dusun
cem b
Ya neden benj telefonuna ekliyor onlayken kafam buna takik son 1 ay once gelmicek diye silmistim ve tam eklemis hemde o kadinla olmasina ragmen
O size hiç değer vermemişki.. Sîz hislerinizden dolayı gözünüzde büyütmüşsünüz adamı sanırım..
Yaptıklarından yada yapacaklarından mana çıkartmayın.. Sevseydi ve değer verseydi yapamıyoruz ayrılalım demezdi, bırakmazdı elinizi..
Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş hala niye kiyasliyorsun kendini ? Farzet ki seni sevmemiş küçük görmüş görünmek istememiş ama o mudurmus gorunebiliriz gözüyle bakmış. Eee nolcak bunu anladığında? ? Salla gitsin hayatına bak. Müdür yardımcısı olmuş ama adam olamamış.
Hep adım atan sen olduğun için seni çabyada keklik olarak görmüş. Aynı durumu yaşadım hep ben aradım ben sordum ben ekledim. Ama karşı taraf tam anlamıyla ilgisiz görünmüyor sevdiğini vs.. diyordu. Oysa sadece amacı elinde tutmaktı ama kılınu oynatmıyor hep benden bekliyordu. Oysa ılk yıl geberiyordu. Bende asla fiziksel ilişkiye girmedim. Belkide amacı başkaydı. O kadar zengin biri en küçük bir hediye bile 5 yılda almadı. Bir çiçek bile... Bunları gördüm ve hep kulak arkası ettim. Yani kısaca nasul olsa ben arayıp soruyorum diye yan gelip yattı. Oysa ilk yıl kaybetmekten ödü patlardı. Baktıki korkuları boşuna her koşulda kaldım bu defa dalga geçer gibi oldu tavırları. Kopamadım ama çok soğudum. Yani seni anlıyorum. Bunları yaşamasam defolsun gitsin de diyeceğim sana. Ama insan yapamıyor. Yapmaya çalıştım sonra her gün ağlayinca salak gibi yine aradım. Keşke tam kapabilsem... Bak canım benim bu dediğin adam kötü biri. Bırak defolup gitsin.Hayat bir tecrube
Ya kariyere odaklandim
Erkek tanimadim hic
2 3 tane anca ve 5 ay suren de olmadi
Ben onu adam bildim
Burda mudur referans oldu
Siz cok yakisirsiniz dedi guvendim
Yani yanlis anladigimi dusundum
O sozden sonra ayrildi zaten
Evime gelmesinin uygun olmadini anlatinca
Oysa ilk aylarda hep ima ettim
Amaci farkli ise anlasin gitsib diye
Neden 5 ay bekledi ki?
O kadinla iliskisi baslamis ve gormustum
O vakit de ayrilmisti
Son 3 ay 3 kere ayrildik sonuncu da kendi gitti kesinkez
Diger ikisinde de hep ben adim atmistim
Bakın kendiniz söylüyosunuz.. Adam karaktersizin önde gideni.. Zaten 'vercen mi' diyen öküzden ne bekleyebilirizki..Erkek sevse birakmaz dener di haklisin
Ben avuttum kendimi
O bana oynadi
Masum.kedi gibi
Yokladi hep
Gogsume degse pardon vs derdi oysa farkinda bile deildim yanyana oturuyoruz ne bilim?
Eklemesini mrk ediorum kadin hissi
Hayatinda biri olmasina ragmen eklemesi sorun
Karaktersiz o vakit
Ona da aldatma oyun yapio diyemes miyiz bu durumda
Yoo diyemezsin.Acın var sevmişsin ama kadını küçük görmek sana bi sey kazandırmaz.Erkek sevse birakmaz dener di haklisin
Ben avuttum kendimi
O bana oynadi
Masum.kedi gibi
Yokladi hep
Gogsume degse pardon vs derdi oysa farkinda bile deildim yanyana oturuyoruz ne bilim?
Eklemesini mrk ediorum kadin hissi
Hayatinda biri olmasina ragmen eklemesi sorun
Karaktersiz o vakit
Ona da aldatma oyun yapio diyemes miyiz bu durumda
Can'ım ben de eski bankacıyım yaşın ne önemi varHanimlar Merhaba,
Ne olur bana bir akil verin
Eski sevgilimle ayni yerde calisiyoru
Toplam 5 ay ciktik
Bir sabah gunaydin askim dedi
3 saat sonra beni kaybetmekten hic korkmuyor musun diye sorunca? Ayrilalim yapamiyoruz dedi.
Ki o hafta askim cnm muhabbetleri yapmamiza ragmen
Ayrilmadan 1 ay once de, gelebilirsin kahve icmeye bizim eve diyince, vericen mi demisti
Ben anlamadim
Ilk defa birinden bu sekil cumle duyunca
Sonuc ayrildik ama ben yinr yanlis anlamayim dedim safca bu sozunu.
Kendisi 83 dogumlu ve 78 dogumlu bir kadinla. ayrildik 1 ay gecmisti ben hala sinirle ayrildi diye dusunuyordum . Bir oglen arasi onlari bir grupla birlikte pastanede otururken gordum. Bir bakisi vardi kiza keserek hoslaniyordu kiz da O da.
Kadin 39 yasinda cocuk 34.
Ben 32.
Kadin mudur ben ise uzmanim. Malum adam da mudur yardimcisi. Unvana cok takilir kendinden asagi unvandakilerle konusmaz. Birimindeki erkeklerin hicbiri ile molaya vs cikmaz. Nadir cikar.
Kadin bira da rahat.
Herkesin yasantisina saygim var.
Daha once biz sevgili iken o kadinla molada sigara ictigini gordum. O kim dedim? Amann gibi bir agiz hareketi yapti. Umrumda deil salla gibisinden.
Simdi sevgili?
Ya amaci ne ? Her molada, yemekte, oglen arasinda birlikte gorusuyorlar.
Benle gorunmek istemezdi.
Bir kere bizi biri gordu elimi birakip gitti hemen. Ben bozuldum. Cunku hep bizi isyerinden biri disarda gorse elini hic birakmam muhabbeti yapiyordu. Tam 1 ay sonra biri gordu ve beyimiz birakti.
Servisime bile binmezdi laf olur diye.
Uzuldugum bana deil ona mi deger veriyor? Cunku benle gorunmek istemedi? Amaci cinsellik mi?
Benle ne yapmak istedi?
Kafam cok karisik ve uzgunum.
Yoo diyemezsin.Acın var sevmişsin ama kadını küçük görmek sana bi sey kazandırmaz.
Sen beni terketmesinin nedeni birlikte olamamam ona gitmesinin nedeni statüsünün yüksek olması ve cinsellik yaşayacak olması diye degerlendirerek rahatlayabilirsin.Ama kadının isteklerini hic hesaba katmıyosun.Belki o da böyle bi iliski istiyor.Iki tarafta mutlu belki 30 küsur yaşında kadın erkekler konusunda tecrübelidir.Senin onu düşünmene gerek yok yani
Senin anlaman gereken şey ergen gibi biye numara mı ekledi diye düşünmek değil Adamla beklentileriniz tutmamış, seni sevmemiş ve istemiyor.Kısaca önüne bak
Bilmem bence ahlak tanımınızda sorun var.Sizin cinselliğe bakış açınız sizi bağlar bu söyledikleriniz bana wow ne ahlaklı kadın diye düşündürmüyor.Eski sevgilinizin yeni sevgilisi de ahlaksız bi kadın değil yani duymak istediğiniz buysa.Bana ikimiz de yetisin insanlariz derdi
Dokununca kizdim.diye
Ya ben katiydim
Elini bacagima arasina goturdu
Dedim.yapma bir daha
Ben 50 yasima da gelsem buyum
Ahlak degismez dedim
Ya amacini anlamamisim
Iste bu dusuncelere sahip.biri onla napio
Ve etraf onu evlenmez asla gozuyle bakio
O yuzden sixden bisi duymak istedim
Cok ihtiyacim vardi
Dusun dusun 1 aydir
Bilmem bence ahlak tanımınızda sorun var.Sizin cinselliğe bakış açınız sizi bağlar bu söyledikleriniz bana wow ne ahlaklı kadın diye düşündürmüyor.Eski sevgilinizin yeni sevgilisi de ahlaksız bi kadın değil yani duymak istediğiniz buysa.
Kimseye zararı olmayan insanlara iyilikle yaklaşan hak yemeyen çalmayan çırpmayan insanlar ahlaklıdır benim gözümde.Sizin içiniz rahatlasın diye kadını yermemiz için açtığınız bu konu o kadar da ahlak kurallarına uygun değil mesela.
Görüştüğü verici çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?