eski sevgilimin gercek yuzu

Ya neden taktin kadina
Hayret bisi yahu
Evet rahat
Adam da amc belli
Benim eve gelemio
Dusunmez misin sen olsan
Saygi duyarim bak herkesin hayatina
Ama adam hakkinda seni eve davet etti mi die sorular anladin mi
O yuzden bu sebepteb mi yaklasti kadina diyorum
Kadinlari sucladim filan yok
Nasil bunu dusunebilirsin hemcinsim olarak yaaa????

Erkek her halti yapar temiz kiz ister
Kadin da yapsin mutlu olacaksa
Beni ilgilendirmez ama bana uygub deil

Onunla tutturamazsa, ya da sıkılırsa sana dönecek, olmadı ikinizi birden idare edecek.

Sen cidden bu adamla bir gelecek umuyorsum galiba. Üzücü.

Canim benim ummuyorum
Yasadigimi anlamaya calisiyorum
Allah rizasi icin anlayin beni ya
Adami adam sandim
Tek basiba gezen biri ben oyle sanmisim
Sonra pat o kadinla
Baskalariyla ya sen naparddin

Bana zamaninda COK GORDUM GECIRDIM DIYINCE KONDURAMAM SANA DEMISTIM

SANIRIM HAKLIYMIS

Vermiyceeem vermiycem benim değil mi vermiycem, kuruyup gitsede vermiycem

Konu sahibi ayrıldığınız iyi olmuş amaaaan boşverin önünüze bakın

Canim benim ummuyorum
Yasadigimi anlamaya calisiyorum
Allah rizasi icin anlayin beni ya
Adami adam sandim
Tek basiba gezen biri ben oyle sanmisim
Sonra pat o kadinla
Baskalariyla ya sen naparddin
Bu kadar kalitesiz bir adam hayatımda olsun istemem ben. Hayatımdan çıktıysa da kiminle ne yapmış, neden yapmış zerre umrumda olmaz. O yüzden senin bu kadar sorgulamanı anlamıyorum.
Niye seni eklemiş? Ne önemi var? Unutamadığı için eklemiş olsa, ya da senden bir şekilde faydalanma peşindeyse, fark edermi?

Tek şekilde fark olur. Sen bu adamı hayatına geri almak istiyorsan.

Ne dusun

cem b

Ya neden benj telefonuna ekliyor onlayken kafam buna takik son 1 ay once gelmicek diye silmistim ve tam eklemis hemde o kadinla olmasina ragmen
O size hiç değer vermemişki.. Sîz hislerinizden dolayı gözünüzde büyütmüşsünüz adamı sanırım..

Yaptıklarından yada yapacaklarından mana çıkartmayın.. Sevseydi ve değer verseydi yapamıyoruz ayrılalım demezdi, bırakmazdı elinizi..

Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş hala niye kiyasliyorsun kendini ? Farzet ki seni sevmemiş küçük görmüş görünmek istememiş ama o mudurmus gorunebiliriz gözüyle bakmış. Eee nolcak bunu anladığında? ? Salla gitsin hayatına bak. Müdür yardımcısı olmuş ama adam olamamış.

Erkek sevse birakmaz dener di haklisin
Ben avuttum kendimi
O bana oynadi
Masum.kedi gibi
Yokladi hep
Gogsume degse pardon vs derdi oysa farkinda bile deildim yanyana oturuyoruz ne bilim?

Eklemesini mrk ediorum kadin hissi
Hayatinda biri olmasina ragmen eklemesi sorun
Karaktersiz o vakit
Ona da aldatma oyun yapio diyemes miyiz bu durumda

Ya torpil bende olurdum
Onun birimi 3 kisi
Tek calisan bu oldu
Zeki vs oldugu icin deil
Ki ben bilg muhendisiyim
O ise iktisat mezunu
Asagilik eger oyle dusunduyse

Yetkili yr kizla da gorulmek istememisti
Unvan takintili
Hep saklamisti

Anlamazlar die dusunuo belkide
Cevresi var kadinin
Adam da cikarci
Hesaplar uyuyor birbirine

Hep adım atan sen olduğun için seni çabyada keklik olarak görmüş. Aynı durumu yaşadım hep ben aradım ben sordum ben ekledim. Ama karşı taraf tam anlamıyla ilgisiz görünmüyor sevdiğini vs.. diyordu. Oysa sadece amacı elinde tutmaktı ama kılınu oynatmıyor hep benden bekliyordu. Oysa ılk yıl geberiyordu. Bende asla fiziksel ilişkiye girmedim. Belkide amacı başkaydı. O kadar zengin biri en küçük bir hediye bile 5 yılda almadı. Bir çiçek bile... Bunları gördüm ve hep kulak arkası ettim. Yani kısaca nasul olsa ben arayıp soruyorum diye yan gelip yattı. Oysa ilk yıl kaybetmekten ödü patlardı. Baktıki korkuları boşuna her koşulda kaldım bu defa dalga geçer gibi oldu tavırları. Kopamadım ama çok soğudum. Yani seni anlıyorum. Bunları yaşamasam defolsun gitsin de diyeceğim sana. Ama insan yapamıyor. Yapmaya çalıştım sonra her gün ağlayinca salak gibi yine aradım. Keşke tam kapabilsem... Bak canım benim bu dediğin adam kötü biri. Bırak defolup gitsin.

Bakın kendiniz söylüyosunuz.. Adam karaktersizin önde gideni.. Zaten 'vercen mi' diyen öküzden ne bekleyebilirizki..

Böyle öküzleri sevmeyin lütfen

Yoo diyemezsin.Acın var sevmişsin ama kadını küçük görmek sana bi sey kazandırmaz.

Sen beni terketmesinin nedeni birlikte olamamam ona gitmesinin nedeni statüsünün yüksek olması ve cinsellik yaşayacak olması diye degerlendirerek rahatlayabilirsin.Ama kadının isteklerini hic hesaba katmıyosun.Belki o da böyle bi iliski istiyor.Iki tarafta mutlu belki 30 küsur yaşında kadın erkekler konusunda tecrübelidir.Senin onu düşünmene gerek yok yani

Senin anlaman gereken şey ergen gibi biye numara mı ekledi diye düşünmek değil Adamla beklentileriniz tutmamış, seni sevmemiş ve istemiyor.Kısaca önüne bak

Can'ım ben de eski bankacıyım yaşın ne önemi var
Demek ki senleyken de o müdüre hanımdan hoşlanmış boşver artık sen de başkasını bul

Bana ikimiz de yetisin insanlariz derdi
Dokununca kizdim.diye
Ya ben katiydim
Elini bacagima arasina goturdu
Dedim.yapma bir daha
Ben 50 yasima da gelsem buyum
Ahlak degismez dedim
Ya amacini anlamamisim
Iste bu dusuncelere sahip.biri onla napio
Ve etraf onu evlenmez asla gozuyle bakio
O yuzden sixden bisi duymak istedim
Cok ihtiyacim vardi
Dusun dusun 1 aydir

Bilmem bence ahlak tanımınızda sorun var.Sizin cinselliğe bakış açınız sizi bağlar bu söyledikleriniz bana wow ne ahlaklı kadın diye düşündürmüyor.Eski sevgilinizin yeni sevgilisi de ahlaksız bi kadın değil yani duymak istediğiniz buysa.

Kimseye zararı olmayan insanlara iyilikle yaklaşan hak yemeyen çalmayan çırpmayan insanlar ahlaklıdır benim gözümde.Sizin içiniz rahatlasın diye kadını yermemiz için açtığınız bu konu o kadar da ahlak kurallarına uygun değil mesela.

Of ya
Kadin deil burda konu adammm
Kac kere diyin
Arz talep
Al gulum ver gulum
Demek bende bulamadi ona gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…