- 9 Ekim 2016
- 1.293
- 699
- 123
- 34
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
O erkek arkadaşı kıza "verirmisin" derken çok mu normal ? Şimdiki demekki öyleymiş ayrıca benim konuşmalarım beni bağlar ? Bu arada şikayet edebilirsin en doğal hakkınNe kadar çirkin konuştuğunun farkında mısın?
Şikayet ettim umarım ceza alırsın.
O erkek arkadaşı kıza "verirmisin" derken çok mu normal ? Şimdiki demekki öyleymiş ayrıca benim konuşmalarım beni bağlar ? Bu arada şikayet edebilirsin en doğal hakkın
Dogru soze ne nedir
Vermek almak hos deil ama kiz hakli saol canim
Ya bi yürü git işine olayı çarpıtma. Kadıncağız üzülmüş destek amaçlı yazdık. Kafamı bozma. Bende seni şikayet ettim daha üst mercilere hadi bakalımSana "vericen mi?" diyince çok çirkin. Siz başka bir kadına "verici" diyince doğru söz.
Valla o adamdan farkınız yok. Umarım böyle denginiz bir adamla evlenir , mutlu(!) olursunuz. :)
Bak güzelim bu tarz adamlar istediğini almak için az bir şey naz, niyaz da çeker. Telefon dinlemesine takılma.
Hayır, seninle yaşasa da bırakacaktı; çünkü onunla görünmekten hiç çekinmemiş, o kadın baştan beri aklındaymış. Seninleyse görünmemek için elinden geleni yapmış, istediğimi alıp, bırakayım bir an önce modunda takılmış.
Ya bi yürü git işine olayı çarpıtma. Kadıncağız üzülmüş destek amaçlı yazdık. Kafamı bozma.
:) kıskançsın sana başka söze gerek Yok :) kadın doğru yazdın demiş zaten benim için hangi kafadasın acaba ? Polemik yapma bana bozulursa Ne oluru görürsün hadsiz kadın.Bozulsa ne olur acaba? Eski sevgilinle evlenseydin keşke ya.
Onlar alıcı vericiHanimlar Merhaba,
Ne olur bana bir akil verin
Eski sevgilimle ayni yerde calisiyoru
Toplam 5 ay ciktik
Bir sabah gunaydin askim dedi
3 saat sonra beni kaybetmekten hic korkmuyor musun diye sorunca? Ayrilalim yapamiyoruz dedi.
Ki o hafta askim cnm muhabbetleri yapmamiza ragmen
Ayrilmadan 1 ay once de, gelebilirsin kahve icmeye bizim eve diyince, vericen mi demisti
Ben anlamadim
Ilk defa birinden bu sekil cumle duyunca
Sonuc ayrildik ama ben yinr yanlis anlamayim dedim safca bu sozunu.
Kendisi 83 dogumlu ve 78 dogumlu bir kadinla. ayrildik 1 ay gecmisti ben hala sinirle ayrildi diye dusunuyordum . Bir oglen arasi onlari bir grupla birlikte pastanede otururken gordum. Bir bakisi vardi kiza keserek hoslaniyordu kiz da O da.
Kadin 39 yasinda cocuk 34.
Ben 32.
Kadin mudur ben ise uzmanim. Malum adam da mudur yardimcisi. Unvana cok takilir kendinden asagi unvandakilerle konusmaz. Birimindeki erkeklerin hicbiri ile molaya vs cikmaz. Nadir cikar.
Kadin bira da rahat.
Herkesin yasantisina saygim var.
Daha once biz sevgili iken o kadinla molada sigara ictigini gordum. O kim dedim? Amann gibi bir agiz hareketi yapti. Umrumda deil salla gibisinden.
Simdi sevgili?
Ya amaci ne ? Her molada, yemekte, oglen arasinda birlikte gorusuyorlar.
Benle gorunmek istemezdi.
Bir kere bizi biri gordu elimi birakip gitti hemen. Ben bozuldum. Cunku hep bizi isyerinden biri disarda gorse elini hic birakmam muhabbeti yapiyordu. Tam 1 ay sonra biri gordu ve beyimiz birakti.
Servisime bile binmezdi laf olur diye.
Uzuldugum bana deil ona mi deger veriyor? Cunku benle gorunmek istemedi? Amaci cinsellik mi?
Benle ne yapmak istedi?
Kafam cok karisik ve uzgunum.
Onlar alıcı verici
Siz yok sayın onları, birbirlerine hitap etmişler zaten
Bu devirde seven değil veren kazanıyoŞaka bi yana böyle bi adamdan kurtulduğun için hayır falan dağıt şükür et diyorum.
Bu devirde seven değil veren kazanıyoŞaka bi yana böyle bi adamdan kurtulduğun için hayır falan dağıt şükür et diyorum.
Hep adım atan sen olduğun için seni çabyada keklik olarak görmüş. Aynı durumu yaşadım hep ben aradım ben sordum ben ekledim. Ama karşı taraf tam anlamıyla ilgisiz görünmüyor sevdiğini vs.. diyordu. Oysa sadece amacı elinde tutmaktı ama kılınu oynatmıyor hep benden bekliyordu. Oysa ılk yıl geberiyordu. Bende asla fiziksel ilişkiye girmedim. Belkide amacı başkaydı. O kadar zengin biri en küçük bir hediye bile 5 yılda almadı. Bir çiçek bile... Bunları gördüm ve hep kulak arkası ettim. Yani kısaca nasul olsa ben arayıp soruyorum diye yan gelip yattı. Oysa ilk yıl kaybetmekten ödü patlardı. Baktıki korkuları boşuna her koşulda kaldım bu defa dalga geçer gibi oldu tavırları. Kopamadım ama çok soğudum. Yani seni anlıyorum. Bunları yaşamasam defolsun gitsin de diyeceğim sana. Ama insan yapamıyor. Yapmaya çalıştım sonra her gün ağlayinca salak gibi yine aradım. Keşke tam kapabilsem... Bak canım benim bu dediğin adam kötü biri. Bırak defolup gitsin.
Ya bi yürü git işine olayı çarpıtma. Kadıncağız üzülmüş destek amaçlı yazdık. Kafamı bozma. Bende seni şikayet ettim daha üst mercilere hadi bakalım
Sana "vericen mi?" diyince çok çirkin. Siz başka bir kadına "verici" diyince doğru söz.
Valla o adamdan farkınız yok. Umarım böyle denginiz bir adamla evlenir , mutlu(!) olursunuz. :)
E sen yaşantına çok mu sahip çıkıyorsun ne giyecegine bile sevgilin karar veriyomuş.Nihayet pasif oldu uyeligi
Takti kadina ya
Yarasi ola gocunur
Bazilari afedersin yasadiklarindan pisman demekki, surekli kadini savunma politikasi guttu burda
Ben ne dedim
Bi destek istedim
Bir yorum bir soz
Kadin soyle kadin boyle.
Ya madem yasantina sahip cikmiyorsun kardesim o zaman susucaksin ki kendini desifre etme demi???
Tesk sana
E sen yaşantına çok mu sahip çıkıyorsun ne giyecegine bile sevgilin karar veriyomuş.
Valla o kadının da yaşadıklarından pişman olacağını sanmıyorum pişman olan sensin bu hikayede.Daha kendini avutmaya çalışma hiç.
Bi de yara mara demiyo musunuz cinlerim tepeme çıkıyor.Adam da senin icine yara mesela bunun gibi mi şekerim?
E sen yaşantına çok mu sahip çıkıyorsun ne giyecegine bile sevgilin karar veriyomuş.
Valla o kadının da yaşadıklarından pişman olacağını sanmıyorum pişman olan sensin bu hikayede.Daha kendini avutmaya çalışma hiç.
Bi de yara mara demiyo musunuz cinlerim tepeme çıkıyor.Adam da senin icine yara mesela bunun gibi mi şekerim?
Siz de kitap okuyun bence bol bol.Hem yazdığınızı düzgün yazarsınız,anlamak için üç beş kere okumak zorunda kalmayız hem takıntılarınızdan kurtulursunuz.BelkiYara var gocunuyorsun baska aciklama bulamiyoruz sana
Yargilanmissin
Bu sebepten kadina sarip surekli hakli cikaritico sebeplerle burda milletin kafasini sisirme git kitap oku bisi yap ama yazma sikayet ettim zaten
Siz de kitap okuyun bence bol bol.Hem yazdığınızı düzgün yazarsınız,anlamak için üç beş kere okumak zorunda kalmayız hem takıntılarınızdan kurtulursunuz.Belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?