eski sevgilimin gercek yuzu

Ne kadar çirkin konuştuğunun farkında mısın?

Şikayet ettim umarım ceza alırsın.
O erkek arkadaşı kıza "verirmisin" derken çok mu normal ? Şimdiki demekki öyleymiş ayrıca benim konuşmalarım beni bağlar ? Bu arada şikayet edebilirsin en doğal hakkın

O erkek arkadaşı kıza "verirmisin" derken çok mu normal ? Şimdiki demekki öyleymiş ayrıca benim konuşmalarım beni bağlar ? Bu arada şikayet edebilirsin en doğal hakkın

Dogru soze ne nedir
Vermek almak hos deil ama kiz hakli saol canim

Sana "vericen mi?" diyince çok çirkin. Siz başka bir kadına "verici" diyince doğru söz.

Valla o adamdan farkınız yok. Umarım böyle denginiz bir adamla evlenir , mutlu(!) olursunuz. :)

Sana "vericen mi?" diyince çok çirkin. Siz başka bir kadına "verici" diyince doğru söz.

Valla o adamdan farkınız yok. Umarım böyle denginiz bir adamla evlenir , mutlu(!) olursunuz. :)
Ya bi yürü git işine olayı çarpıtma. Kadıncağız üzülmüş destek amaçlı yazdık. Kafamı bozma. Bende seni şikayet ettim daha üst mercilere hadi bakalım

Bunu nasil anlamadim
5 ay gecti cok deil ona uzuluom
Cok zamanini almadim 5 ay parfon 5 ay 4 gun dedi ayrilirken dalga gecer gibi
Ben duygum o denli yogundu ki
Onun kalbinde boyle demek istemedi
Asker cocugu
Sert vs die kendimi kandirdim
Diyemez yapamaz edemez
Nasil kacirdim saf cocuk
Kimse ye donup bakmio die

Keske baksaymis goxu doyar bir ten forunce kafasi gitmezdi
Ben etek giyince icim bi hos oldu giyme derdi
Ya ne oluo ki
Hemen transa mi gecioo

Bozulsa ne olur acaba? Eski sevgilinle evlenseydin keşke ya.
:) kıskançsın sana başka söze gerek Yok :) kadın doğru yazdın demiş zaten benim için hangi kafadasın acaba ? Polemik yapma bana bozulursa Ne oluru görürsün hadsiz kadın.

Onlar alıcı verici
Siz yok sayın onları, birbirlerine hitap etmişler zaten

Onlar alıcı verici
Siz yok sayın onları, birbirlerine hitap etmişler zaten

Canim tesekurler
Hah aynne
Kati olmama ragmen pis herif adam bana vericen mi dedi, o kiza ne diyordur. Vermiyorsa adamin agziyla devam etmezler. Sorum buydu??
Bu devirde seven değil veren kazanıyo Şaka bi yana böyle bi adamdan kurtulduğun için hayır falan dağıt şükür et diyorum.

Bu devirde seven değil veren kazanıyo Şaka bi yana böyle bi adamdan kurtulduğun için hayır falan dağıt şükür et diyorum.

bildigim kiz kimseyle konusmazdi gorunurdu gizli gizli cikmis meger...

Guldurdun beni cnm saollll

Canim benim cook tesekkur ederim
Defolsun demesi kolay aynen
Yadamayan bilmez
Diyorlar takintili kiz
Asla deil duygularim baglandi ilk defa kalbim carpmsisti oysa yanilmisim
Sukurki anladim
Dua etmek lasim ben hic kesmedim duayi

Baglanmayacagiz ilk goruste
Hayal vs kurmayacahiz
Yalbizca gozlem yapmak tartmak lazim
Erkekler ayran gonullu yani duygusal deil
Bitti diyor guluyordu biliyor msn
Ben o sok olmuslukla kizamadim bile
Ofkem icimde patladi
Simdi giyiniom citipiti elbise
O yasaklamisto etek elbise dar
Ben de giymemistim
Dun giydim ilk defa
Cunku anladim o kadinla artik
Cvp niteliginde oldu kiyafetim

Ayrilirken 2 sene beklicem diyebildim aglayarak yutkunup da
O yuzden icimde kaldi
Kiyafetle cvp veriom simdi

Bende seni unuttun dercrsine

Canini yakabilir miyim hanimlar bu adamin
Amaci kullanmakta olsa bir duygu vardi begenmisti
Istiyprum ki, vay be ne kacirdim desin
MUMKUN MU BU?

Ya bi yürü git işine olayı çarpıtma. Kadıncağız üzülmüş destek amaçlı yazdık. Kafamı bozma. Bende seni şikayet ettim daha üst mercilere hadi bakalım

Nihayet pasif oldu uyeligi
Takti kadina ya
Yarasi ola gocunur
Bazilari afedersin yasadiklarindan pisman demekki, surekli kadini savunma politikasi guttu burda
Ben ne dedim
Bi destek istedim
Bir yorum bir soz
Kadin soyle kadin boyle.
Ya madem yasantina sahip cikmiyorsun kardesim o zaman susucaksin ki kendini desifre etme demi???
Tesk sana

E sen yaşantına çok mu sahip çıkıyorsun ne giyecegine bile sevgilin karar veriyomuş.

Valla o kadının da yaşadıklarından pişman olacağını sanmıyorum pişman olan sensin bu hikayede.Daha kendini avutmaya çalışma hiç.

Bi de yara mara demiyo musunuz cinlerim tepeme çıkıyor.Adam da senin icine yara mesela bunun gibi mi şekerim?

Son düzenleme:

Yazma artik derdin ne git erkek arkafasina sar bizde deil forunlar ahic deil
Ben ne ye sahip cikmiyorum?
Ya herkes anladi sen anlamadin
Takinti oldu adam bende
Bir cunle duyayim istedim

Yazma ya sorunlusun sikayet ediyorum seni
Hayret
Mazosist
Tartismaktan zevk aldigin belli

Yara var gocunuyorsun baska aciklama bulamiyoruz sana
Yargilanmissin
Bu sebepten kadina sarip surekli hakli cikaritico sebeplerle burda milletin kafasini sisirme git kitap oku bisi yap ama yazma sikayet ettim zaten

Hanımlar kişisel tartışma ve üslup uyarı alma sebebidir. Lütfen rica ediyorum üsluplara dikkat edelim ve polemiğe girmeyelim.

Yara var gocunuyorsun baska aciklama bulamiyoruz sana
Yargilanmissin
Bu sebepten kadina sarip surekli hakli cikaritico sebeplerle burda milletin kafasini sisirme git kitap oku bisi yap ama yazma sikayet ettim zaten
Siz de kitap okuyun bence bol bol.Hem yazdığınızı düzgün yazarsınız,anlamak için üç beş kere okumak zorunda kalmayız hem takıntılarınızdan kurtulursunuz.Belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…