- 16 Ekim 2016
- 204
- 16
- 13
- 37
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Öyle olmuş şöyle olmuş ne yapacaksın tel defterine ekledi diye ne mana cikariyorsun.ne olur bu kadar detay dusunupte kendinizi uzmeyin.kadinlar bizler hep böyleyiz.şöyle baktı şöyle güldü ne demek istedi şunu mu düşünüyor bunu mu hissediyor yok seviyor acaba utanıyor bırakın kizlar erkekler düz mantık sevse söyler adam seni yatağa atmak istemiş olmamış şimdi yatağa attigitla beraber bu kadar önünü bakkkNeden beni telefon rehberine tam onu sildim dedigim zaman ekledi?
Aylarca silmedim. Son 1 ay once sildim. Baktim eklemis? Hemde o kadinla birlikte???
Öyle olmuş şöyle olmuş ne yapacaksın tel defterine ekledi diye ne mana cikariyorsun.ne olur bu kadar detay dusunupte kendinizi uzmeyin.kadinlar bizler hep böyleyiz.şöyle baktı şöyle güldü ne demek istedi şunu mu düşünüyor bunu mu hissediyor yok seviyor acaba utanıyor bırakın kizlar erkekler düz mantık sevse söyler adam seni yatağa atmak istemiş olmamış şimdi yatağa attigitla beraber bu kadar önünü bakkk
Evet basamak için kullanmış da olabilir.ne için hangi amacı için kullansın.senin hayatın geçiyor lutfen farkında ol .onu düşünürken kendini unutuyorsun.sanırım çok canın yanmış inanmissin ama gözlerin onun üzerinde olduğu sürece önüne bakamiyacaksin ve 5 ayın heba olmuş geri kalan zamanını da ona harcama yazık yeni çevre edin başka birini mutlu ol,Agir abi diyordum ben ona
Deilmis hep birilerini kesmis demek
Bana su etek giydi kisa yok esi nasil izin verio
Kiyafet muhabeti cok yapardi yanlis anlamayim dedim hep
O kadinla da sigara icerken gordum 2 defa sordum aman o mu salla gibisinden laf etti
O yuzden diyorum
Mudur ya cevresi var arkdlari
Beyimiz beyzade kendi birimde 4 adam var asla takilmaz yemege dahi cikmio hep yalniz simdi bu kadib bir de bizim mudurle takilirdi hep tek dostuydu
Simdilerde ise bu kadin
Muduru de terfi icin kullandi
Evet basamak için kullanmış da olabilir.ne için hangi amacı için kullansın.senin hayatın geçiyor lutfen farkında ol .onu düşünürken kendini unutuyorsun.sanırım çok canın yanmış inanmissin ama gözlerin onun üzerinde olduğu sürece önüne bakamiyacaksin ve 5 ayın heba olmuş geri kalan zamanını da ona harcama yazık yeni çevre edin başka birini mutlu ol,
Bu adam müsvettesinden kurtulduğun için günlerce sadaka ver, şükürler et derim.. yapabileceğin düşünebileceğin tek şey bu olmalı
Iııııyyy. Adamın aklı uçkurunda konusahibi. Böyle bir adamı dert dahi edinme
Olabilir diyorum ya herşey olabilir.çünkü adam her telden oynayan biri.Hic birşeyi kestiremezsin onun hakkında ama seni sevmediğini kötü bir insan olduğunu k estirdin bu kafi.çok zor anlıyorum sürekli senin gözünün önünde yaşanıyor ister istemez için açıyor .keske işten çıkma şansın olsa .umarım en kisa zamanda gonlun sogur ve u nutursun.bu arada o seni daha sonra tekrar arayacak bence nabız yoklayacak.umarım o zaman tekrar duyguların alevlenmez ve aynı hatayı yapamazsın .kimse kimse bir gününü vermez sen su an onu düşünerek o mrunden yiyorsun .Sizin sayenizde anladim
Allah razi olsun
Tmm onume bakicam
Avunmicam hayalllerle
Yok ekleei
Yok bakti
Dengesiz bir kere adam
Sabah askim oglen ayrilalim
Ayrilirken de hayatima biri gurecegi icin ayrilmiyorum dedi
Ne alaka ayriliyor biri girdigi icin deil ne demek? Cok dusunmustum bu soze
Agzindan kacirdi belki
Sucluluk psikolojisi
O kadindan yuz buldu beni birakti olamaz mi?
Olabilir diyorum ya herşey olabilir.çünkü adam her telden oynayan biri.Hic birşeyi kestiremezsin onun hakkında ama seni sevmediğini kötü bir insan olduğunu k estirdin bu kafi.çok zor anlıyorum sürekli senin gözünün önünde yaşanıyor ister istemez için açıyor .keske işten çıkma şansın olsa .umarım en kisa zamanda gonlun sogur ve u nutursun.bu arada o seni daha sonra tekrar arayacak bence nabız yoklayacak.umarım o zaman tekrar duyguların alevlenmez ve aynı hatayı yapamazsın .kimse kimse bir gününü vermez sen su an onu düşünerek o mrunden yiyorsun .
Sizin tespitlerinize bayılıyorum.Şöyle ki o kadınla da görüşüyordu ve o kadın seni bilse ondan ayrılırdı, o yüzden seninle görünmek istemedi. Seninle tek derdi yatmakmış, ağzıyla da demiş aslında, velhasıl kelam alamamış istediğini ve alamayacağını da anlayınca senden ayrılmış. O kadınla olmayı senle olmak istediğinden daha fazla istediği kesin, daha çok mu seviyor yoksa değer veriyor yoksa cinsellik mi rütbe mi vs vs bilmem de siz başta konuşurken bile onu daha çok istiyormuş.
Bana bur kere avmde oglen arasindayiz
Simdi senin ustunde olmak istedim nasil bisi
Senle birlikte olsak nasil olurdu heyecanladiom
Telde; ah seni elime gecirsem bir napican dedim? Suucklu yumurta dedi
Ya nasil anlamadim
Konduramadim
Yasi 34
Mudur referans
Ici disinu bilir dedim
Ben deger verdime uzuluom
Simdi yuzu bule midemi bulandirio
Amaci birlikte olmak miydi sizce de
Neden dedim biliyor musun sevdiği için döner demedim dengesiz olduğu için dedim .bu günlerini unutma ki geldiğinde dimdik dur karşısında seni istemiyorum sevmiyorum de.sen umut et diye söylemedim sevdiğinden değil pisliginden gelir ha kabul esersende daha beterini yapar cikar hayatından .Allah yardim cin olsun insallah dürüst seni seven bir insanla çok güzel bir aşk yaşarsın ve mutlu bir yuva kurarsinCnm aramaz ins
Boyle deme sileyim kafamdan
Nie bunu dedin simdi
Unutmaya calisiom zaten
Onun napmaya caliatigini kestirmeye calistim aynen tek sonuc yok
Adamla 5 ayim gecti tanimiom halen
Ama haklisin sevmedigi gercek
2 sene beklicem dedim
Bekleme zorla mi sevicen tek tarafli mi demisti asla donmez
Laf agzimdan bi kere cikar dedi
Agladim elini btuttum
Elimi ittirmisti
Allah nasip etttiyse 1 sene sobra da olsa
Konusuruz dedim
Bitti dedi gelecegimiz yok senle
Hala doner mi diyorsun
Teşekkür ederim, sanki bir kapıya anlatıyormuş gibi hissediyorum bazen kendimi, konu sahipleri hep kapı-duvar bana.Sizin tespitlerinize bayılıyorum.
Gerçeğe en yakın şey bir de sert ve acıtıcı olunca insanlarda duymamış gibi yapmak huyu vardır.Muhtemelen o nedenden olabilir.Teşekkür ederim, sanki bir kapıya anlatıyormuş gibi hissediyorum bazen kendimi, konu sahipleri hep kapı-duvar bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?