Öncelikle acilen takıp etmeyi bırak onun ilişki yaşama şekli senın değerini belirleyemez herkes kendıne yakışanı yapar sen de mutlu olmaya başladığında o bu kadar mutlu olamayacak mutlu olmaya bak kendını sevEvet doğru gördünüz dayanamıyorum evlenme vaadiyle kandırıp, bana o kadar kazıklar atıp,aldatıp, yalanlar söyleyip aileme karşı mahçup edip, benden sonra eski sevgilisine dönüp sosyal medyalarda 'sana olan hislerim içime sığmıyor' diye methiyeler düzmesine dayanamıyorum.
Çok uğraştım hatta hasta oldum aileme kötü davrandım değdi mi hayır. Ama bakınca gerçekten kötü insanlar daha gamsız ve mutlu. Anlatilacak o kadar çok şey var ki gerçekten iyi biri değil ama mutlu. Ben ise atatamadığım travmalarla güvensizliklerle boğuşuyorum diyeceklerim bu kadar..
Sanane.ki?boyle.bir pislik sana donse ozur diless eminim.afferdin belki.evlenirdin.sonra ugras dur ...eski sevgilisine de arzulaar.şelalee.diyormus gül gec ya o kiza da yapar pislikler söz degistirir ama.pislik pisliktirEvet doğru gördünüz dayanamıyorum evlenme vaadiyle kandırıp, bana o kadar kazıklar atıp,aldatıp, yalanlar söyleyip aileme karşı mahçup edip, benden sonra eski sevgilisine dönüp sosyal medyalarda 'sana olan hislerim içime sığmıyor' diye methiyeler düzmesine dayanamıyorum.
Çok uğraştım hatta hasta oldum aileme kötü davrandım değdi mi hayır. Ama bakınca gerçekten kötü insanlar daha gamsız ve mutlu. Anlatilacak o kadar çok şey var ki gerçekten iyi biri değil ama mutlu1atatamadığım travmalarla güvensizliklerle boğuşuyorum diyeceklerim bu kadar..
Muhtemelen size nispet için yapıyordur. Kafaya takmayın, takip etmeyin; o da amacına ulaşamasın.Evet doğru gördünüz dayanamıyorum evlenme vaadiyle kandırıp, bana o kadar kazıklar atıp,aldatıp, yalanlar söyleyip aileme karşı mahçup edip, benden sonra eski sevgilisine dönüp sosyal medyalarda 'sana olan hislerim içime sığmıyor' diye methiyeler düzmesine dayanamıyorum.
Çok uğraştım hatta hasta oldum aileme kötü davrandım değdi mi hayır. Ama bakınca gerçekten kötü insanlar daha gamsız ve mutlu. Anlatilacak o kadar çok şey var ki gerçekten iyi biri değil ama mutlu. Ben ise atatamadığım travmalarla güvensizliklerle boğuşuyorum diyeceklerim bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?