Eski sevgilimin mutlu olmasina dayanamiyorum

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Evet doğru gördünüz dayanamıyorum evlenme vaadiyle kandırıp, bana o kadar kazıklar atıp,aldatıp, yalanlar söyleyip aileme karşı mahçup edip, benden sonra eski sevgilisine dönüp sosyal medyalarda 'sana olan hislerim içime sığmıyor' diye methiyeler düzmesine dayanamıyorum.
Çok uğraştım hatta hasta oldum aileme kötü davrandım değdi mi hayır. Ama bakınca gerçekten kötü insanlar daha gamsız ve mutlu. Anlatilacak o kadar çok şey var ki gerçekten iyi biri değil ama mutlu. Ben ise atatamadığım travmalarla güvensizliklerle boğuşuyorum diyeceklerim bu kadar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaman sadece birazcık zaman
Geçici bu hırs bu kin bu intikam der Sezen Aksu.
Öfkenizi diri tutmayin, oturup yapılanlarin cetelesini tutmayın.Bunun size hiçbir faydası yok.Anı yaşayın.Ne geçmişin pişmanlığı nede gelecek kaygısında olmayın.Hayat tam şuan.Hayati kaçırmayın.Ugruna üzüldükleriniz mutluyken,bu iç hesaplaşmanin size hiç bir faydası yok.Yaşandi ve bitti.Onemli olan size ne kattı ve size ne öğretti.Sınava değil sonuca odaklanin.Zor gibi geliyor ama değil

Adam evlenecegim dedi diye yataklara dusup ailenize kotu davranmasaymissiniz sizde yani.
Evlenecegim diyip sizi kandirdiysa bu kişi şüphesiz kotu niyetli bir insanmiş ama zarar gormenizin asil sebebi sizin kendi kendinize yaptiginiz şeyler. Sizinle gercekten evlenmek istiyor da olabilirdi, her evlilik niyetiyle cikilan yol kesin evliliğe varacak diye birşey yok.

Bu saatten sonra dikkat edersiniz biraz ve o kişiyi takip etmeyin. O kişi şuan mutsuzsa veya bir gun mutsuz olsa bile kalkip sosyal medyada mutsuzluğunu yayimlamaz, siz yayinlyor musunuz?

Durumunuz tam olarak size haksızlık yapmasına karşılık hiçbir bedel ödememesi değil mi?

Biliyorum o hissiyatı. Herkes bilir.

Bence her işin hayrına odaklanmaniz.

Mesela hiçbir zaman bir erkek icin ailenizi kirmamaniz gerektiğini öğrendiniz...

biliyordunuz ama idrak edemiyordunuz... illaki tecrübe etmek gerekiyor anlamak için...

Bu ilişkiden yanınıza kalan tecrübelerden sadece biri bu.

Olaylara bu açılardan bakın.

Bundan sonra ilişkilerinizi daha düzgün seçmeye çalışırsınız.

Mağdur olduğunuz fikrini kafanızdan atın.

Bana böyle şöyle yaptı diyene kadar kendinizdeki yanlışları görün.

Nasreddin hoca diyor ya hani ;hirsizin hiç mi suçu yok diye.

Artık kendi adımlarınızı daha dikkatli atın.

Stalktan da vazgeçin.

Öncelikle acilen takıp etmeyi bırak onun ilişki yaşama şekli senın değerini belirleyemez herkes kendıne yakışanı yapar sen de mutlu olmaya başladığında o bu kadar mutlu olamayacak mutlu olmaya bak kendını sev

Yazınca sonra sert yazıyorsun, höt höt yazıyorsun diyorsunuz bana ama dayanamıyorum.

Evlilik vaadiyle kandırma şeysi 70’ler yeşilçamında kalmadı mı? Hala bunlara kanacak kadar saf mısınız? Kanmayı geçtim evlenmiş dahi olsanız değer mi elin adamı için ailenizi karşınıza almaya? Evlilik o kadar ulaşılmaz bir mertebe mi de her şeyi göze alıp gözü karartıp gidiyorsunuz adamların peşinden? Bunları çıkarılacak ders olarak görün, bundan sonra kimseyi kendinizden ya da ailenizden üstün tutmayın. Adamı da stalklamayı bırakın.

Bazı yaşadıklarımız ders niteliğindedir. Acı olmadan tecrübe kazanılmaz , acı öğretir çünkü.
Kaybettiğinizi sandığınız şeyler yok aslında sadece kafanızda bunlar ne var yani ilişki olduysa ? Ne var gittiyse ? Sonuçta ilişkiye başlarken bunları az çok tahmin ediyordunuz ama yaşayınca bu kadar acı verici olduğunu bilmiyordunuz.
Kendinizi suçlamayın diğerlerinin davranışları sizi bu hallere sokmuş sonunda pişman olmuş ve ders almışsınız . Sizi kırıp üzen sizi kötü hissettiren insanlar doğru insanlar değildir ve iyi ki de çıkmışlar. Bende birçok ilişki yaşadım hepsi inişli çıkışlı yazı terk edildim aldatıldım çok kötü şeyler yaşadım ama sonunda kendime geldim dedimki Sherlock dur kendine gel seni mutlu eden insanlar varken mutsuz edenleri düşünmek akıl işi mi ?
Kendime zaman verdim ve şimdi iyiyim sizde öyle olacaksınız ama zaman gerekiyor malesef ilk aylarda toplanamazsınız üzülürsünüz kahrolursunuz onun mutlu olduğunu düşünür kendinizi yersiniz ama sanmayın ki mutlu . Sadece öyle sanıyorsunuz emin olun affetmedin asıl anlamını araştırın ve kendinizi çevrenizi affedin affetmek kabul etmektir affetmek size kötü davranan kişileri hayatınıza tekrar almak değildir affetmek onları görmezden gelmektir nefret kin gudup içinizdeki alevi canlandirmamaktir.

İnsanlar o kadar önemli değil önemli olan sizin düşünceleriniz ve duygularinizdir bırakın sizi incitenleri kendinizi suçlamayın tecrübe kazandınız ve gerçeği gördünüz şimdi daha dikkatli ve anlayislisiniz daha kaç ilişki gecicek başınızdan bu ne ki.

Üzülebilirsin normal ama geçiyor yani üzüldüğünle kalıyorsun. Napıyor diye bakmaktan vazgeç hatta engelle gitsin. Ders oluyor bazı yaşananlar hata olarak görme kendini yiyip bitirme. Bir daha birisi çıkarsa karşına aynı hataları yapmayacaksınızdır

Bence bakış açınızı değiştirin; duygusal konularda kimse kimseye birşey yapamaz aslında; biz ne yaparsak kendi kendimize yaparız. Hayatımıza giren insanları biz seçeriz, onlara o tavizleri biz veririz, bizi yalanları ile kandırmasına izin veririz, onlar için hayatımızı çıkmaza biz sürükleriz, bu nedenle iyileşmekte, özümüze dönmekte bizim elimizde. Yaşadığınız şeyi bir tecrübe olarak görün.
Ayrıca kimseni ilişkisinde ne yaşadığını bilemezsiniz, sosyal medyada herkes çok aşık, herkes çok mutlu zaten, empati yaparak düşünün onlar konusunda, araya başkalarını sokmuş, iki insanın tekrar bir araya gelmesi sıkıntılı bir durumdur, sürekli duygularını sorgularlar, eski sevgilinizin yaptığı sosyal medyada bu tarz paylaşımlarıda bunun kanıtı aslında o da o kızı sizinle yaşadığını önemsememesi konusunda ikna etmeye çalışıyor, o konuda sorun yaşıyorlar bence, çünkü bu durum hazmedilmesi çok kolay birşey değil.

Aman kardeşim, verilmiş sadaka iz varmış ki, adam evlenmeden önce, değersiz ve karaktersiz biri olduğunu göstermiş. Düşünün şimdi, hamile olsaydın veya birkaç tane çocuğun olsaydı o yaratıklar.
Ama böyle, o kendi yoluna, sen kendi yoluna.
Benim komşumun kızını Afrikalı bir adam kandırdı, seviyorum seni çok diye, evlendiler, kiz 60 bin Euro kredi aldı, afrikada isyeri kuracakmis ve sonra afrikada krallar ve kraliçe gibi yasiyacakmislar, ne sözler ve ne sözler. Kızın ailesi herseye karşı çıktı ama kız bu edepsiz adamı evlendi, her istediğini yaptı, 3 tane de çocuk arka arkaya, birde hergün eşek gibi 8 saat çalıştı. Sonunda kızı 3 küçük çocukla bıraktı, birkaç ay sonra öğrendi, adam daha çok kadını kandırıp parasını almış. Adamın afrikada sevdiği kız varmış, onu buraya getirdi ve önceki kadınlardan aldığı parayla ve birde devletten de para alıyor, hic problemsiz yaşıyorlar. Bütün zarar kıza ve ailesine oldu.
Önüne bak, ağlama, bugünden sonra mutlu olacağım de ve ilk adımını mutluluğa at. Sana dünyanın mutluluğunu diliyorum ve en saygılı bir es diliyorum.

Neyse,bir musibet bin nasihattan iyidir. Bir dahakine ailenizi incitmemeyi ogrenmis olursunuz en azindan,bu da bir sey

Sanane.ki?boyle.bir pislik sana donse ozur diless eminim.afferdin belki.evlenirdin.sonra ugras dur ...eski sevgilisine de arzulaar.şelalee.diyormus gül gec ya o kiza da yapar pislikler söz degistirir ama.pislik pisliktir

Muhtemelen size nispet için yapıyordur. Kafaya takmayın, takip etmeyin; o da amacına ulaşamasın.

Sen onun mutluluguna degil kendi hatalarina üzülüyorsun. Olmasi gerekiyormus olmus. Birdahaki iliskinde ayni hatalari yapmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…