Eski sevgilimin mutlu olmasina dayanamiyorum

Bu kafayla giderseniz adam hayatınızda çıkmasına rağmen hayatınızı mahvetmeye devam eder diyeceklerim bu kadar.

Tek aldatılan sen değilsin çoğumuz bunu yaşadık. Sosyal medyada herkes mutlu zaten. Zaten karaktersiz biri ise o kişiye de aynısını yapacaktır boşuna üzülme yani.

Bu his bana da tanıdık. Gidip başkasıyla sözlendi biz ayrildigimiz da iki ay geçmeden. Herkes kendi arkadaşları dahi muhtemelen ikinizle de görüşüyordu dediler. Benimde ailem istemiyordu bende diretiyordum. Bir anda ailen istemiyor diye patt gitti.
Bende başta çok kızdım. Aynı sizin gibi gelen haberlerle iyice kahrettim kendimi. Sonra karar verdim. Ortak tanıdığımız çoktu..Bana o şahısla ilgili haber getirmeyin dedim. Daha da katılmadım haberlere. Sadece söz fotosunu görmüştüm o kadar.
Uzaklaşınca daha net baktim . Neden sadece onu suçluyorum ki? Bende ona inandım, bekledim, ailem ile arayı bozdum. Evet dışarıdan haklı gözüküyordum ama sonuçta asla olmaz diyen bir ailem varken , diretip bekleyen, kimseye bakmayan sadık kalan bendim. En genç en çok teklif aldığım zamanlardı. Sonrasında o kadar çok kişiyle tanışma imkanım olmadi. Aksine onunlayken çok oluyordu ama kimseye bakmayan, onu beklemeye karar veren bendim.
Sonra karar verdim, davranışlarımın sonucu bana aitti. O tek başına bana kötülük yapamazdı.
Kabullenince rahatladım şimdi çocuğu varmis 2 buçuk yaşına bile gelmis , gülüp geçiyorum umrumda değil:) mutsuzluğunu da istemiyorum mutluluğuyla da ilgilenmiyorum.

Son düzenleme:
Canim kkmsenin ahi kimsede kalmiyorr...sen icini rahat tut..kurtuldugun icin sukret..yazik uzuldum suanki sevgilisine..senle birlikte olmadan oncede belki baskalarini uzmustur..onlardan oncede bir baskalarini..sen sadece sukrettmelisin..her hayirda ser ..herserde bi hayir vardir derler ya..

Tıpatıp aynısı olmasa da çok benzerini yaşadım şuanki hislerimiz de aynı.

Aynı durumdayız aynı şeyleri yaşamışız ve aynı duyguları yaşıyoruz şuan

Bide çocuğu varmış ha. Vay be

Sosyal medyaya ne bakıyorsun. Tanıdığım ne kadar bıçak bıçağa kavgaya tutuşan çift varsa orada birbirine ilanı aşk ediyor her gün. İçlerine girmeden anlayamazsın.
Bende onun kimseyle mutlu olacağına inanmıyorum ona da atacaktır kazığı

Yuh o dünyaya açılmış Türklerdeki karaktersizler yetmiyor gibi

Yazdıkların içimi rahatlattı teşekkür ediyorum

Çok güzel yazmışsın bide tokatlasan tam kendime gelirim.

Evet zamana ihtiyacım var teşekkür ediyorum

Bide çocuğu varmış ha. Vay be
Tabi var çok geçmeden çocuk yaptı hem de :)) bakin şimdi gülerek anlayabiliyorum bence sizde zamanla öyle olacaksiniz.
Benden on yaş büyüktü, sürekli duygusal sömürü yapıyordu. Sen beni bırakırsan ben kimseyi bulamam sen genç güzelsin tabi falan filan.. 4 sene oldu evleneli ben daha yakın zamanda nişanlandım:))
Bi de yine on yaş küçük birini bulmuş.
Dayanması zordu ancak kendi kendimi daha fazla heder etmek istemedim çıktım o girdaptan. Yakın arkadaşlarımın da katkısı çoktur tabi. Sağ olsunlar zaman zaman sertte olsa uyarıları gözümü açtı. Bir tek ben mi acı çekiyorum ki, gayet normal üzülmem, önüme bakıp hayatımı yasiycam dedim .
Gezdim yeni yerler gördüm..o sırada okuma yazma öğrenememiş göçmen dört çocuğa okuma yazma öğrettim. Kendimi meşgul ettim bir baktım iyilesmisim:)
Geçen yıl da karşıma nişanlım cikti. Bazen jer erkek neslinde olan odunluklari yapsa da genel olarak iyi anlasiriz.

Ben küçük biryerde yaşıyorum başka biriyle tanışma olasılığım çok az o da yetmezmiş gibi
Korona cıktı işimden oldum. Belki sizin gibi birini tanısam çoktan geçerdi

Gerçekten mi ne kadar oldu ayrılalı
3-4 ay oluyor. Ara ara konuşuyorduk ama yeni sevgili yaptım şeklinde mesaj attı. Of hayatımda tanıdığım en dengesiz insandı. Biliyor musunuz bugüne kadar hep onunla olan ilişkimin çok özel dünyada hiç yaşanmamış dillere destan bir aşk olduğunu sanıyordum ama bugün buradaki konuları okuyunca ve benim hakkımda söylediği bir kaç şeyi duyunca aslında yaşadığım şeyin basit, cocuk oyuncağından hallice bir ilişki olduğunu anladım. Aşk bile değilmiş herhalde. Şuan canımı ayrılmış olmaktan çok 2 sene boyunca kendimi çok özel çok değerli bir ilişkide olduğum şeklinde kandırmış olmam yakıyor. Konu ile alakasız bir yazı oldu ama yazmak istedim kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…